rezultatul meu la testul papanicolau

rezultatul meu la testul papanicolau | Autor: angelwhitepurity

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Am 21 de ani si o nedumerire.Am facut o analiza a secretiei vaginale si rezultatul a fost trichomonas.Am urmat tratament cu irigator si pliculete tantum rosa,terginan si fasigyn timp de 10 zile.Dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului am facut un test papanicolau care nu stiu sa il interpretez.Rezultatul testului a fost urmatorul:
1.calitatea frotiului:satisfacatoare
2.diagnostic general:modificari celule benigne
3.diagnostic descrptiv:modificari celulare asociate cu inflamatie
4.evaluare hormonala:model hormonal compatibil cu varsta
CONCLUZII:
Citodiagnostic Papanicolau Clasa:II
Citodiagnostic TBS:FROTIU USOR INFLAMATOR
Astept un raspuns de la dvs in legatura cu situatia mea de fata.Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ce pot sa-ti spun? Nu e nici bine nici rau.Cel mai bine ar fi sa te vada un medic cu tot cu rezultat si probabil sa-ti mai faca niste analize.Ceva ai dar nu atat de grav pe cat ar putea devenii.
Intra la clinica virtuala si cauta CERVICITA(asa se numeste subiectul),acolo ai sa gasesti povestile multor fete care-au trecut prin ce ai tu si o sa te lamuresti mai clar.
Nu ezita sa mergi la dr. si daca nu ai la cine da-mi un PM si-ti voi da un nr. de tel de la dr. mea.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Inseamna ca e inca inflamat de la tricomonas, nu te ingrijora. Trebuie cercetat si partenerul de tricomonas, ca altfel il dati de la unul la altul.
Daca ai una din urmatoarele:
-ai avut un PAP anormal in ultimii doi ani
-esti infectata cu papilomavirus din acela cancerigen
-ai sistemul imun deprimat
-n-ai mai avut PAP in trecut
atunci repeti PAP in 6 luni.
Daca nu indeplinesti nici una din conditiile de mai sus, repeti la un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Buna ANGEL.rezultatul tau e normal.un test Pap FRECVENT INTALNIT zice asa:frotiu normal tip C2,usor inflamator(e normal sa apara o mica inflamatie),flora normala gradul 1(asta inseamna ca nu sunt microbi in secretia vaginala).daca nu a mai iesit Trichomonas inseamna ca el nu mai e prezent.A facut si partenerul tratament?E OBLIGATORIU!C1 are f. putina lume(celularitate tip1)doar f.rar se intalneste acest rezultat.de la C3 incepand sunt probleme.C3 se traduce ca fiind"o zona nelinistita"care se poate transforma in timp in ceva rau.C4=celule maligizate,adica neoplasm constituit(cancer)
Sfatul meu e sa nu te alarmezi ca nu e nimic grav.poti pt.linistea ta sa repeti testul dupa un timp
te pup si asept sa mai scrii A.

Mergi la inceput