Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicit si eu noile mamici si bebici!Eu inca nu nascui dar ma bucur ca am reusit sa o conving sa-l scoatem pe bebe afara pe 26 duminica cealalta daca nu se hotaraste el sa vina intre timp.Va pupicesc.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Delia ma bucur sa te "vad"! Si ma bucur ca ai reusit sa o convingi pe dr sa scoata bebele pe 26. Iti tin pumnii sa decurga totul perfect

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ameluta, in legatura cu nasul infundat.
Sufar si eu de problema asta. De cind am fost racita in ianuarie,am ramas cu o sensibilitate din punctul asta de vedere. Eu stau cu spray-ul de nas dupa mine.Nu stiu ce m-as face fara el.
Mi se infunda nasul ca naiba. Sper sa treaca dupa nastere.

E foarte trist ce s-a intimplat cu Andreea de la mamici de ian-feb.
E atit de trist.
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei si de bebelusul ei ,care din nefericire nu-si va mai cunoaste mama.
Odihneste-te in pace Andreea !
Ne vom ruga pt sufletul tau!

ile 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

FELICITARI MARIANA PENTRU BB MARKUS. MULTA SANATATE LA AMANDOI SI VA ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA. .

LORIANA FELICITARI PENTRU FETITA. SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA IAR TIE REFACERE RAPIDA SI NUMAI BUCURII DE LA FETITA.

Fetele, sa aveti un week-end placut si numai bine.
Ema 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor,eu va rog din suflet,sa incetam a mai citi prin alta parte astfel de tragedii.Nu cred ca este adecvat ca o femeie gravida,care mai are cateva zile,saptamani sa nasca sa citeasca asa ceva.Dumnezeu sa o odihneasca in pace,credeti ca daca scriem acolo cat de rau ne pare ajuta pe cineva?Ne face nou vreun bine?Eu pe cuvant,daca o tinem asa ma las de forum..chiar nu vreau cu cateva saptamani inainte de nastere sa ma gandesc la propria moarte,pentru ca stim cu toate cat de paranoice devenim pe timpul sarcinii.
In fine..eu va si sper sa numai auzim vesti din astea..si Noe,sper sa ne aduci vesti bune,nu rele..

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina in fata unei asemenea tragedii te simti neputincios, dar unele simtim nevoia sa ne exprimam parerea de rau si revolta, ptc e singurul lucru pe care-l putem face! Nu ai de ce sa fii atat de transanta, lasa fetele sa-si spuna pasul, fiecare poate sa-si descarce in felul asta sufletul! Eu una am plans cand am citit despre Andreea si am simtit nevoia sa scriu ceva despre ceea ce simt!

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

Salutare burticutze
IN PRIMUL RAND VREAU SA O FELICIT PE LORIANA PT BEBICA EI SI SA II UREZ MULTA MULTA SANATATE,FERICIRE ALATURI DE PRINTESA EI SI DE CEI DRAGI.
DEEA-mersi pt raspuns,maine o sa merg la dc sa vedem ce imi zice.multi
DANANITA-mersi mult pt adresa esti o dulce o sa incerc acolo.Da cum e cu programare din timp nu?
Fetelor ce ati citi la mamici de ian-feb ca ma-ti speriat?
fetele si mari si mici si un sfarsit de sapt frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Laura Ioana,eu las pe toata lumea sa isi spuna parerea.Eu termin capitolul aici si renunt la forum.

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Tina, nu am vrut sa supar pe nimeni, insa eu cred ca trebuie sa ne sustinem si in momentele cele mai grele, s-a intamplat o tragedie in comunitatea noastra (caci pana la urma suntem o comunitate) iar eu am simtit nevoia sa imi exprim tristetea fata de cele intamplate ...stiu ca vorbele nu pot sa mai ajute acum, dar mai cred si ca micuta Maria are nevoie de toata energia pozitiva si de gandurile noastre bune...
foarte multe burtici si mamici si-au exprimat regretul fata de o asemenea grozavie si nu cred ca am facut rau daca am tinut sa aflati si voi, pur si simplu, in momentul in care catalina de la mamici de ian-feb mi-a spus ce s-a intamplat, am simtit ca o asemenea intamplare nu face parte din cele care trebuiesc ascunse sau ignorate...
oricum, e bine sa stim ca ce i s-a intamplat andreei (embolie) se intampla EXTREM de rar, dar doctorii nu prea mai au ce face...

I rest my case, sper ca m-ati inteles, desi nu am cunoscut-o, simt ca am pierdut o prietena din comunitatea noastra, si ma rog pentru micuta Maria...

Noemi35+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Laura Ioana,eu las pe toata lumea sa isi spuna parerea.Eu termin capitolul aici si renunt la forum.

Tina, nu cred ca e cazul de masuri extreme

Poze cu burtica

Mergi la inceput