Oldies but goldies

Oldies but goldies | Autor: gangurici_licurici

Link direct la acest mesaj

Stiu ca limba oficiala a site-ului e romana, dar un subiect cu titlul "batrane dar bune" ar fi sunat cel putin ciudat.
Asadar de ce filme vechi va amintiti cu placere? Mie de exemplu mi-au placut foarte mult "Va place Brahms"- si soundtrack-ul daca pot sa-i spun asa mi-a sunat multa vreme in cap (adica Simfonia a 2-a sau a 3-a a lui Brahms), si cand l-am vazut prima oara m-am indragostit de Anthony Perkins. Apoi Calauza, l-am pomenit si la un alt subiect, si unul dintre fimele care-mi sunt foarte dragi, The Sting, cu Robert Redford si Paul Newman, si acum mi se pare o comedie foarte inteligenta.
A, si sa nu uit "Petrecerea", tot comedie cu Peter Sellers, cea in care juca rolul unui actor indian care face numai trasnai la o petrecere, si "Floarea de cactus", cat am mai ras la dansul dentistului...De fapt daca stau sa ma gandesc majoritatea comediilor care imi plac sunt dintre filmele mai vechi, nu ma prea amuza filmele de genul "Masca", dar chiar imi place Jim Carey cand joaca roluri mai serioase, cum a fost "The Truman Show", la care recunosc ca am plans.
Si unul dintre favoritele mele, "Zbor deasupra unui cuib de cuci", cred ca unul dintre filmele cele mai bune pe care le-am vazut vreodata.
Asadar, voua ce "vechituri" va plac?