Bine v-am gasit......anul asta vreau sa devin mamica.....de 2 zile am aflat ca am probleme cu coloana si nu mai pot cara greutati etc etc...ce sanse credeti ca sunt pt a putea duce o sarcina? a fost cineva in acesta situatie?sunt cam speriata,multumesc
Bine ai venit!!! 
Cu siguranta aici vei gasi respunsuri la multe dintre nelinistile tale. www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16" target="_blank">Aicipoti vorbi cu alte mamici aspirante, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61266" target="_blank">aici cu alte mamici si nemamici din Hunedoara si cu timpul vei descoperi multe alte lucruri utile, inutile, hazlii, ...
kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Draga mea,
Nu este imposibil. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si mult calm. Daca nu vei lua foarte mult in greutate, nu va fi chiar imposibil. Eu am 3 hernii de disc: cervicala, lombara si toracala, o scolioza veche, plus o spondiloza cervicala. Si uite-ma proaspata mamica de ingeras. In sarcina am luat peste 30 de kilograme, multe taaaare, am avut momente cand credeam ca nu mai pot, dar am reusit, mi-am dorit taaare mult si as mai face-o, fara remuscari. Se merita, de asta sa fii sigura.
Ce poti sa faci: fizioterapie (daca medicul iti recomanda) inainte de sarcina, eu asa am facut si macar spondiloza a "tacut" toata sarcina, nu m-a necajit. Pe perioada sarcinii, sotul sa-ti faca masaj seara, vei vedea cat de reconfortant este. Si odihna, evident.
Iti doresc mult succes!!!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100