Aspirante peste 30 de ani - cap.4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna ziua fetelor si bine a venit primavara!!!
Asi AMR-ul meu reprezinta "au mai ramas" sapte luni de incercari din totalul de 12 puse la dispozitie de T.
Liana si eu tot in z-11 sunt. Tu la cine te monitorizezi?
crinutza, anamadalina,avalon... iulia Curaj!!! Voi poate aveti mai multe sanse ca mine

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

cami 30 - da tu de ce sa n-ai sanse mai multe ca noi?
ete na, io sint geloasa ca macar tu te monitorizezi, si ai si un medic bun. io n-am, mai am de asteptat nitel.
si dupa alea 12 luni ce ti se intimpla?
hai mai, ca o sa vezi , vine cind nu te astepti.
fugi, vezi ca-i frumos afara, plimba-te, fii fericita, asta conteaza cel mai mult.
mai mult decit medicatia sa stii.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

ADELA mi-am activat PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
La noi a venit primavara. Este soare si cald afara. De ar ramane asa vremea, e super.
Iulia nu sunt la munte din pacate, am treaba multa azi (prin casa ). Vad ca imi petrec sambata cam la fel cu tine. Putin am fost si pe afara ca e fain.
Liana cum stai cu foliculii? Asteptam vesti bune.
Cami de ce zici ca avem mai multe sanse decat tine? Nu e bine sa gandesti asa.
Celelalte fete ce faceti, pe unde sunteti?
pentru TOATE FETELE de aici

poze

Mergi la inceput

crinutza si iulia, ca si Elise, eu stiu ce e "defect" la mine si ca defectiunea mea a fost reparata pe cat posibil , iar daca trompele mele nu functioneaza, nu mai e nimic de facut.

iulia- e si mai tragic ca doctorul meu este in alt oras decat ma monitorizez eu, asa ca am fost nevoita sa ma informez si sa invat sa vad pe monitorul ecografului cum arata niste foliculi, cum arata un endometru, pentru ca medicul la care ma monitorizez si are un eco foarte bun, nu e ginecolog iar eu ii platesc strict monitorizarea si nu si consultatie , iar pentru asta nu mi se dau explicatii prea multe. Asa ca imi iau masurile, pozele de la eco si vb cu doctorul meu prin telefon. Sincer, am invatat asa de multe ca as putea sa-mi fac si singura monitorizarea daca as avea un eco acasa.
Apropos am o a doua liniutza rosie slaba, da' nu e de la un test de sarcina ci de la un test de ... ovulatie :) Nu credeam sa reusesc sa vad vreodata o a doua liniutza rosie fie ea si de la un test de ovulatie

cami

Mergi la inceput

Cami daca trompele nu functioneaza exista varianta FIV/ICSI. Si noi, desi nu s-a descoperit nici o problema la niciunul, tot la FIV am ajuns (dupa o gramada de monitorizari, 5 IUI). Asa ca nu-ti pierde speranta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai gagici eu sunt optimista doar ca nu sunt hotarata sa o iau iar de la capat.
Da Crinuta vreau bebe dar nu vreau doctor inca.
Dupa ce fac laparo ma mai gandesc ce voi face in functie si de rezultat.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

crinutza, din nefericire nu-mi permite nici sanatatea si nici buzunarul un FIV. La ultima stimulare ovariana am produs vreo 15 foliculi. Am crezut o ca o sa explodez, asa eram de umflata. In plus de asta sotzul meu a zis ca el nu ma lasa sa ma nenorocesc cu medicamente. Nu accepta nimic din ceea ce ar putea sa-mi riste in vreun fel sanatatea.
Asta e. Probabil ca voi risca cel mult inca o stimulare urmata de o inseminare si ma opresc aici.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cami o sa vezi ca vei reusi.Nici sotul meu nu e de acord cu tratamentele.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi lasa ca poate dupa laparo ramai natural, fara dr. (poate gaseste ceva si se rezolva, cine stie). Si esti pe mana unui dr. bun.
Cami tu la stimularea pentru IUI ai facut 15 foliculi? Cu ce ai facut stimulare? Poate ca nu va fi nevoie de FIV. Tu de cat timp incerci?

poze

Mergi la inceput