Aspirante peste 30 de ani - cap.4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

io mai scurt azi ca avui treaba la job.
si miine, da de luni stau pe net seara si va caut pe toate de sanatate.
si liano..ce mai zici tu? in a cita zi esti? si nu faci test, nu?
fii atenta daca o fi cum ti-am zis si esti de luna trecuta, sa te tii- mie imi dai prima de baut
asi , avaloane va dulce
anamadalina salutare, ce ziceai ca mai faci?
luli, elise, io cu voi votez ca parca vaz ca pretenele noastre de club au reusit-o luna asta.
io dorm de mor, inca nu mi-a trecut complet anestezia de joi. am vomat vineri de am innebunit si migrena calumea.
of, nasoala viata asta mai fetele. si baietii care habar n-au.
dupa...l-am amenintat pe sotu ca il duc la control de prostata. cica..biirrr, puiu nu vreau acolo(n-are probleme da asa de control trebe sa sperii omu, nu?)
va pup pe toate, daca poci intru si miine si nu sint lata de obo.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IULIA io abea astept sa ma cati de sanatae mama
auzi la ea????de luna trecuta?
o luam iar de la cap???mama?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mandutzo...ma rog poate ca spun o prostie acu..ca vaz ca Avaloaneee sforaie deja..si nu are cin sa ma ajute..
deci dupa cate stiu io cum ti'am mai spus..gigeii trebe preparati ca sa traiasca..deci daca sotzul tau are asa gigei buni io zic ca e mai bine sa prestati normal..
pt ca atunci cand dc o sa ii introduca nepreparati ,,io cred ca deja juma din ei sunt dusi..sau poate toti..
stiu ca in contact cu aerul viataza lor atarna de un fir de atza..
poate ca spun o prostie cum am mai zis..
poate ca o sa te lamureasca fetele mai bine...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Liana30

pai gigei se manaca cu buzelle daca pot spune asa ceva...
aoleuuuuu vai de capu meu
m'am dilit de tot...da de tot..

"Nimic nu-i imposibil!"

se pot minca, desigur, preparati in diverse moduri, dar putin probabil sa dea si rezultate, adica sa ajunga dumnealor la locu' cu pricina....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
M-am intors si eu acasa ieri seara. Azi am dormit pana pe la ora 10 asa eram de obosita (nu prea am reusit sa dorm zilele acestea). Inca nu am citit ce s-a mai scris, sper sa recuperez zilele acestea. Desi nu prea am vrut sa plec (nici nu as fi plecat, dar nu aveam ce face, era in interes de serviciu) si m-am grabit sa ma intorc acasa, mi-a prins bine iesirea, am uitat complet de problemele mele.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iaca, LIANA, preiau legatura... intr-adevar am cam sforait... deci: Anamadalina draga mea, 120 milioane zici? Cine ti-a recomandat IAS la scorul asta? Eu cred ca Liana are dreptate, poti presta natural fara nici o problema, sotul tau e bun de donator!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

120 de milioane... si eu ma rog de barbatu-meu sa cloceasca macar 2-3 bucatzi....

Elise

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

se pot minca, desigur, preparati in diverse moduri, dar putin probabil sa dea si rezultate, adica sa ajunga dumnealor la locu' cu pricina....

Elise

offffff trebuia sa zici tu ceva
lasa'i may fatooooo ca pana la urma ajung ei si la locu cu pricina

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in hora? Am 35 de ani si imi doresc si eu un bb. Analizele mele si ale sotului sunt la inceput. Nu avem inca o spermograma deoarece dr noastra ( DP ) o doreste numai de la Medsana si cum noi nu suntem din Buc si nu prea putem sa ne deplasam ( din cauza serviciului sotului care este mai tot timpul plecat peste hotare) nu am reusit sa o facem. Pana acum am aflat ca sotul are FSH-ul mare. Imi puteti spune si mie cate ceva despre analiza asta? In ianuarie i-au mai iesit prolactina si LH-ul mari dar cred ca din cauza oboselii si stresului au iesit asa. El saracul se intorsese seara in tara si eu dimin l-am dus la analize. M-am speriat f rau cand am vazut prolactina de 5 ori mai mare decat limita superioara admisa . Am schimbat lab si ac au iesit bune in afara de FSH.
Ma puteti lamuri si pe mine? Se poate corecta prin medicatie? Este f grav?
Va pup pe toate!
MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Miki, bine ai venit printre noi! Eu stiam ca intai se da spermograma de facut, si numai daca aceasta nu iese bine, abia atunci se recomanda analizele hormonale pt a vedea cauza... testosteronul este important la barbati, cum a iesit? Bine ca prolactina a revenit la normal, ca ar fi necesitat tratament... Nu stiu exact ce inseamna FSH marit, dar o sa caut si daca gasesc ceva, revin cu amanunte... dar cu cat a iesit mai mare fata de limita normala?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput