Mamici de mai-iunie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
CamiM spune:
Salut burticute, bebei si ...tatici!!
Cypocs iti tinem pumnii pentru vineri sa iasa analiza bine sa te linistesti!! 

Raalucutza hai ca m-ai dat pe spate cu explicatiile tale!!Super!!
![]()
Sa stapaniti sanatosi apartamentul!!super!!
Imi pare rau ca ai fost asa de suparatica... lasa ca trece( stii in secret si eu imi doream baietel dar nu speram si nici nu s-a nimerit de data asta..) acum insa nici nu ma gandesc la bebel ca sex ci asa ca un fel de minune cu manute grasute si obrajori bucalati...
Vivighe .. am vazut pozele..ca nasa mumoasa![]()
!! da nici cutzu tau nu e rau de loc!!
26octombrie .. si la mine e tot o portiune..cum sa-ti explic asa ca o dunga exact unde incepe burtica sus sub sani..nu stiu daca e la fel cu e ai tu.. cert este ca daca ma intind e muuult mai bine.Am incercat sa dau cu crema dar nu face prea mare diferenta.. sper sa treaca curand..

Puiudana felicitari pentru bebe grasunel!!
Cami 28+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
Diana79 spune:
Fetelor eu am probleme cu somnul. Amortesc ma misc de pe o parte pe alta. Cel mai bine imi place sa dorm pe spate dar stiu ca nu e indicat. Dar de ce????
Ma trezesc de o gramada de ori. Ce pot sa fac?????/
Diana
Diana 25+ cu Nicole Evelyn
CamiM spune:
Diana79 ai incercat sa pui o perna intre picioare sau chiar sa stai intr-o parte pe perna? la mine functioneaza.. asta daca nu il tin pe tatic pe post de perna(e foarte buna daca ai un body pillow)![]()
De stat pe spate stiu ca nu e chiar indicat ca apasa bebe pe vena cava si se ingreuneaza circulatia sangelui ... dar dr. meu mi-a zis bine acum daca tu te trezesti peste noapte si esti pe spate nu e o tragedie..stai linistita ca bebe e bine. Pana la urma dormi cum poti!!
Cami 28+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
Diana79 spune:
CamiM am incercat cu perna nu ma ajuta decat cand si cand. Acum eu incerc sa nu dorm pe spate dar de multe ori e ce mai buna pozitie.
.
Norocul meu ca nu mai merg dimineatza la munca si pot sa dorm...dar tot mi se pare ca nu e suficient.
Azi nici pofta de mancare nu am avut......
Diana 25+ cu Nicole Evelyn
raalucutza spune:
aha BINE AI VENIT LA NOI AMONAR adica RAMONA! bine ca m-am desteptat si eu!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
LYLY809 spune:
Diana79, stai sa vezi mai spre sfarsitul sarcinii..cica se poate dormi bine in pozitie semisezanda, cu multe perne la spate, pe care sa te sprijini. Din pacate, nu vad alta pozitie decat pe o parte cu perna mare sub burtica. Sau, gaselnita lui Cami
, cu sotul pe post de perna, hihihi
Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
virgi spune:
Salutare!!!
Wow...ce surpriza, am avut impresia ca am intrat in alta parte. Nu recunosteam personajele. S-a scris serios, nu gluma!!!
Felicitari si bun venit noilor burtici. Sper sa petrecem momente placute impreuna pana la sfarsit.
Papadie - ai o printesa de fetita..
Ralucuza - ma bucur ca sunteti fericiti si ca veti avea casuta voastra. Noi nici nu ne putem gandi la asa ceva aici...tot timpul cand cumparam ceva, luam si pentru casa noastra, adica pentru casa din Galati. Nu-mi iese din cap...eu stiu ca acolo este casa mea..desi cine stie cand vom mai ajunge sa locuim in ea.
Adib - ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata...ca asa ne e de bine cu un tatit intre noi.
toate fetele
crisbar spune:
salutare burticute,
de 2 saptamani ma tot chinui sa citesc tot ce ati scris, dar in zadar. sunteti prea harnice!!
acum n-am mai suportat si va scriu chiar daca nu sunt la curent cu noutatile. dar am o problema si va cer un sfat.
am facut ecografia morfo fetala la 21 de saptamani si dr. mea mi-a zis ca mi-au iesit IR-urile cu valori mari si mi-a dat No Spa 3 pastile pe zi. I-am cerut explicatii, care sunt efectele acestor valori crescute si mi-a zis ca am uterul contractat si din cauza asta nu ajunge suficient sange la bebelina. stiu ca la un moment dat erau fete pe forum care s-au confruntat cu problema asta dar nu-mi aduc prea bine aminte care era solutia. voi ce stiti? cat e de grav? asta e remediul intr-adevar?
pupici la toate burticile!!
crisbar
22+
vivighe spune:
Cami merci de aprecieri![]()
Bibilutzii sunt tare dragutzi,dar nici eu nu mi-am dat seama care e mama lor.EA cum e?Apara curtea cu nadejde?Ca d-asta am vrea un ciobanesc...Tomitza se imprieteneste cu toata lumea,toti sunt prietenii lui.Poate imi dai pe mail si detalii despre "tranzactie",sa vedem ce ne hotaram.
viviana
26w6d
adib spune:
virgi
multumesc
prezenta mea aici este constanta, dar nu am experienta in domeniu, deci de putine ori stiu sa raspund la intrebarile voastre. din acest motiv nu intervin in discutii. in schimb citesc cu mare interes toate discutiile voastre. imi sint de mare ajutor. mai ales ca pe aici sint si mamici experimentate, care au si cunostinte medicale,...
numai bine va doresc
adi si
ela 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png