Mamici de mai-iunie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Gabi, stai linistita, intai scorpionul din mine s-a dus acolo si am avut aceeasi reactie ca si tine. Cred ca, intr-un fel e bine, pentru ca de ieri dupa-amiaza ma gandesc intr-una la Andreea si cred ca gandurile astea bune, ale tale, ale mele, ale Ioanei (stiu eu ca si ea se gandeste!), undeva se aduna si poate alina, intr-un fel inexplicabil, nenorocirea oamenilor ce au ramas singuri. Cred ca fiecare gand frumos face ceva...
Alisia, iti poti lua oricand concediul de maternitate, atat timp cat lasi cel putin 40 zile dupa nastere.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Evident, concediul de maternitate e in total de o sutadouazeci si ceva de zile CALENDARISTICE, iar post natal trebuie sa ai 40 sau 42 luate, nu mai stiu exact, ma uit luni

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salutare fetelor,
am venit de la bucuresti unde am repetat analiza pt streptococ de grup B.Era sa am un accident pe autostrada si cred ca nici acum nu ne-am revenit .Conduceam eu cu 140 km, mai multe nu va zic .Sa dea Domnul sa nu simtiti niciodata ce am simtit eu!!
Mi-a fost tare dor de voi in ultima vreme ca nu am deloc timp , dar poate intru in concediu ca la servici avem control MARE si atmosfera e de paranoia.
Am fost si eu la MINI-PRIX si am luat haine lui bebeIna , mersi de informatie!
CARMINA, esti o frumoasa
ralucutza, super burtica sa iti pui o fundita rosie.
MAGGY, tin pumnii in continuare pt placenta
vreau si eu la intalnire , poate vin si eu ca vin la dr T vineri

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

inaioana , vad ca te-ai hotarat la SERGHEI !!IMI PLACE , E DEOSEBIT .
AMA, si noi ne-am hotarat la MAYA

ALIA 28W

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

alisia,

sunt 126 de zile, din care 42 obligatoriu dupa. Deci prin scadere afli cu cat timp inainte poti intra in prenatal...dar nu uita ca bb nu vine "ceas", deci ar trebui sa ai o marja de 2 saptamani cand iti faci calculul (adica daca nasti la 42 de s, sa iti ramana suficiente zile dupa incat sa le indeplinesti pe cele 42 obligatorii). Vezi ca pe legilslative gasesti o gramada de subiecte pe tema asta...Teoretic legea spune ca se impart 63 inainte, 63 dupa, dar se poate opta si pt alte formule cu conditia ca sa iti raman 42 de zile minimum dupa.

Fetelor, eu am citit la subiecte legislative ca taticii au dreptul legal la 5 zile concediu cand naste nevasta (luabil in primele 2 luni). Cine din tatici face insa un curs de puericultura (minunat cuvant)mai primeste 10 zile de concediu in plus. Cursul se face de catre doctorul de familie, se elibereaza un certificat pe baza caruia sa ia acest supliment de concediu.
Pe noi nu ne intereseaza, fiindca al meu sot nu poate lipsi 3 saptamani de la serviciu. Dar daca aveti soti care ar fi interesati (eu ma gandeam ca e f practic acest concediu in preajma botezului) spuneti-le ca il pot obtine.

Magg cu bb Nichita 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, cu placere! Ma bucur ca ai gasit chestii dragute! Cat despre intalnire..te-am trecut pe lista deja asa ca e MUSAI sa fii acolo!

Alisia, intra la sectiunea "Probleme legislative" si vei vedea acolo toate legile despre asta. Eventual, daca nu te lamuresti, poti posta un subiect cu intrebarea ta acolo si te va lamuri un jurist in cel mai scurt timp!

Magg, uite te-am trecut acum. Of, ca tare sunt senila!

Va reamintesc: Maaare intalnire maaare, toata lumea e invitata!!!
Atentie, lista este inca deschisa!!!

Lista intalnire 25 februarie 2006

1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
8.Magg
9.Alia

Ioana 27 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor,am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69426" target="_blank">AICINici eu nu mi-am putut stapani curiozitatea si am citit.. De ieri sunt data peste cap..si eu sfatuiesc restul burticilor sa nu citeasca,va pup si va astept la noul capitol!io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput