Mamici de mai-iunie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
inaioana spune:
Oooof, Carmina, om mai capatzanos ca tine rar am mai vazut!
![]()
Deci restaurantul este arabesc dar au si mancare normala pentru tine gen cartofi prajiti, gratare , snitele etc. Si nu e portia 600 000 lei nu-ti fa griji.
Ralucutza, superba burtica ta!!! Are asa o forma perfecta incat cred ca poti face reclame la produse pentru gravi!![]()
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amiss_zip spune:
Inaioana pe noi ne-ai uitat de pe lista. Ne-am inscris pe prima lista care s-a facut
. Am vazut ca s-a inceput un noua.
Salutari si multa sanatate!
inaioana spune:
Amiss...iertare!

Cum ti-am vazut nick-ul mi-am adus aminte. Imi statea pe creier ca am uitat pe cineva dar , deh, femeie gravida si senila...aveam un lapsus!
Va reamintesc: Maaare intalnire maaare, toata lumea e invitata!!!
Atentie, lista este inca deschisa!!!
Lista intalnire 25 februarie 2006
1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
carminabulina spune:
Vai inaioana ce prompta esti
.! Pretul l-am scos de la LYLY care a zis ca a dat 125 ron pt. 2 persoane. Acum eu stiu ca tu nu esti din Bucuresti dar se pare ca il cunosti mai bine decat mine, spune-mi si mie pe unde se afla faimosul restaurant?
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
26octombrie spune:
gata, ma intorsei, satula, cu lene si cu vesti..
Asadar, la Abu Abdu se mananca foarte bine, poti comanda si frigarui de pui cu cartofi prajiti, sau vita. Evident, eu m-am napustit pe ..berbecutz, mama doamne, se topeste in gura.
Preturile sunt foarte placute; noi am luat asa: o salata fatus (salata de rosii cu de toate si cu bucatzele de lipie prajite. Carmina, nu pot sa cred ca nu ti-ar placea chiar si tie, e un deliciu!), humus cu carne tocata, o salata de patrunjel, eu mor si dupa asta. Apoi o portie de coaste de berbecutz pentru sotul meu, eu eram deja umflata si inca o salata fatus, doua beri (fara alcool), o cafea si o ditamai carafa-1 litru-de airan (tot eu!) si am platit pentru toata masa...43RON. Mi se pare mai mult decat ok!!
Serviciul prompt, nici nu e mare, sunt vreo 8 mese. Personalul f dragutz. Tratatii din partea casei (lipiile si un castron maare cu muraturi..)
Se poate fuma narghilea, se poate lua papa acasa.
Acum, asta a fost Pro. Contra? Mie mi-a placut, insa nu stiu daca va va placea voua, are un aer de cantina.. Nu arata tocmai a local de intalnire, e un loc unde poti lua o masa foarte gustoasa si ieftina. Nu stiu ce sa spun. Eu m-as duce cu niste prietenii acolo (nu cu toti, avem in anturaj si oameni care stiu ca s-ar bloca in decor).
Cu fumul, hm, ce sa zic? Eu nu prea suport fumul in ultima vreme (nu sunt fitze, sunt fumatoare inraita, insa de cand cu sarcina chiar ma deranjeaza. Banui ca dupa ce ma voi reapuca de fumat imi va trece), eu nu suport fumul, spuneam, totusi a fost ok. Cand am intrat era cam neaerisit, insa am rugat-o sa deschida si s-a dus fumul.
Carmina, acum trebuie sa ne stabilim prioritatile. Fie ne inalnim sa ne cunoastem si sa mai schimbam impresii, sa avem senzatia de sharing, caz in care nu trebuie sa mergem sa ne indopam, practic ne intalnim la o gustare. Fie ne ducem in primul rand la masa, si atunci, evident, costurile vor fi pe masura. Mie mi-ar conveni sa mergem in Abu Abdu, e si aproape de mine, e si de doua ori mai ieftin decat Picolo Mondo. Insa mi-e teama ca, daca una singura dintre noi va fi nemultumita de ambient (si asa prevad eu), se va strica total atmosfera. Mai bine mergem in Picolo Mondo, e mult mai adecvat circumstantelor. Sa stiti ca nu trebuie sa mancam de 60RON, cred ca fiecare va comanda in functie de pofta de moment (eu, de exemplu, am vazut ca degeaba ma lacomesc in ultima vreme, stomacul e strivit undeva intre sani si nu mai incape prea mult..), in functie de cat de foame ii e si, nu in ultimul rand, in functie de buget. Lyly a si spus ca au comandat mult peste cat ar fi putut ei doi sa manance, remember?
E, iar m-am intins, insa pentru o cauza buna,cred. Voi ce parere aveti ? Cum sa facem?
Eventual, putem cere parerea fiecarei participante. A, era sa uit: Abu Abdu e la 30 m de Piata Muncii, iar Picolo Mondo (sa stiti ca nu gresesc eu, ei scriu cu un singur c) e in spatele pietei 1 Mai (pe Clucerului)
Inaioana, mission accomplished ?!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
carminabulina spune:
PREFER ABU ADDU DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, dar mai ales datorita locatiei.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Fetelor, nu ma deranjeaza locatia ( Carmina, ai vazut ca m-am deplasat din Dr. Taberei la Obor, si am trecut si pe semafor rosu de 5 ori
) ci ideea de a nu ma simti bine undeva. Am platit prea mult la Picolo Mondo pentru ca,asa cum a observat Luana, am comandat mult.
Eu nu merg in locatii gen cantina. Si nu merg ca sa mananc, repet, ci ca sa ma simt bine. Nu strica, evident, sa fie si mancare buna.
Luana, multumim pentru efortul tau
Carmina, nu te las eu sa arunci cu banii, indiferent de locul unde mergem. Doar asteptam niste copii, trebuie sa fim mai "stranse" la punga...
Mai avem timp sa "descoperim" locul minunat de intalnire![]()
Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Carmina, Picolo mondo este pe Cucerului nr. 9 , cum spunea si Luana. Uite aici mai exact inclusiv cu poze : http://www.piccolomondo.ro/restaurant.htm
Cat despre pret, Lyly a spus ca mai mult de jumatate din ce au comandat a ramas in farfurii pentru ca nu au putut manca. Adevarul e ca si eu ma lacomesc rau, cred ca ii inteleg.![]()
Eu nu am nimic impotriva lui Abu Abdu, daca au canapele comode si nu atata zgomot incat sa nu ne auzim..pe mine fumul nu ma deranjeaza
(bine, sa nu fie mult ca atunci fac si eu circ), mancarea inteleg ca e buna si preturile par foarte "placute", cum zicea si Luana. Asa ca...ramane la latitudinea celorlalte invitate daca si unde vor. Eu nu sunt fitzoasa, important e sa ma simt bine cu voi!
Luana, iti multumim mult pentru toate informatiile. Mai ales ca a fost si o placere sa le obtii!
Mie mi se pare absolut ok. Putem face o rezrvare ca sa nu ne trezim ca nu avem unde sta? Ai luat tu nr de tel, ceva?
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Lyly,
Nu mai e chiar asa mult timp ca trebuie sa ne hotaram si sa mai si rezervam , totul intr-o saptamana!!!
Fetelor uitati-va si pe link-ul pe care l-am dat despre Picolo Mondo. Mai ales Carmina, te rog, uite-te la partea cu :"Preparatele oferite sunt specificifice bucatariilor libaneze, mediteraneene si internationale. Painea este facuta in casa."
Nu ca vreau sa-i fac reclama ca n-am fost acolo niciodata dar sigur ai ce manca sa-ti placa. Plus ca, asa cum zice si Lyly, nu te lasam noi sa arunci cu banii pe acolo nici daca te imbeti si faci scandal!![]()
Celelalte fete de pe lista...voi ce ziceti???
Va reamintesc: Maaare intalnire maaare, toata lumea e invitata!!!
Atentie, lista este inca deschisa!!!
Lista intalnire 25 februarie 2006
1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Carmina, crede-ma, Lyly are dreptate. Si eu am spus ca la intalnirea noastra conteaza, in primul rand, atmosfera. Abu Abdu e asa, daca om iesi la vara cu bb-ii in marsupiu in parcul 23 August, sa ne repezim pe urma sa tragem o pipa si sa mancam prin zona. Nu e un loc de facut cunostinta, zau. Nu-ti mai spun ca ceea ce aduce un farmec locului, in ciuda aerului de cantina de nefamilisti, este exact deliciul mancarurilor arabesti, pentru cei ce le apreciaza!! Altfel...
Tu ti-ai da intalnire cu niste oameni.. necunoscuti, pana la urma, la cantina de la Sfantul Gheorghe?! Eu nu.
Dar ce s-a intamplat cu chinezesc, era unul pe langa piata alba iulia care imi trezise interesul (si sucurile gastrice). Povesteati voi zilele trecute. Nu mai vrem? Mancarurile chinezesti nu contin toate ingrediente "ciudate", cred ca isi va putea gasi Carmina o multime de alternative "ptr.oameni normali".
Inaioana, si tu ai mare dreptate, trebuie sa ne hotaram mai iute, nu mai e prea mult timp. Iar in we e destul de greu sa obtii o masa mare fara rezervare din timp.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005