Sterilet Mirena

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Eu, tocmai, mi-am cumparat un Mirena. Inca nu l-am pus.
Spuneti-mi, voua cand vi l-a montat dr., in perioada CM?
Am avut un sterilet Cu , l-am tinut 6 ani, l-am scos acum 3 luni iar acum vreau sa-mi pun Mirena. N-am avut nicio problema, a fost Ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mirela,, da in timpul CM, asa cam pe la sfarsit...suna la cabinet mai bine si intreaba ca iti spun alea exact...
si eu am de aproape un an si sunt multumita...

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Ma cam sperie ce citesc la cele mai multe dintre voi! Eu am fost si sint pro sterilet!

Am nascut acum 7 luni. Inainte de sarcina am tot avut sterilete, 3 la numar in decurs de 10 ani, toate mecanice (adik cu Cu). Nu am avut nici o problema "ever" si imediat ce l-am scos pe ultimul, am ramas gravi.
Acum vreau altul...tocmai am venit azi de la dr, care mi-a recomandat celebrul Mirena. Dak are aceleasi reactii k Diane-le, am pus-o, cum se zice! K eu de la Diane am avut toate reactiile posibile si imposibile...plus ingrasat fara a mai putea sa dau jos.
Nusht ce e moda asta cu Mirena...astia vor sa monopolizeze piatza, sau ce? Nu pot sa cred k toti dr il recomanda cu asa caldura fara teste fara nimic si fara macar a asculta cum ai reactionat la pilule.
Dubios!
Hmmmmmm.... cred k ma gindesc de doua ori si ma rezgindesc o data...si imi pun tot de Cu. Macar stiu k mi-a fost bine si nici urma de sterilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

si eu eram hotarata sa-mi pun sterilet si ma gandeam la "mirena", pana la urma am renuntat, probabil definitiv.
oricum, ginecoloaga a zis ca se pune in prima sau a 2-a zi de CM si trebuie facut in prealabil pap-test si eco. cat despre nastere, ma gandeam ca dupa vreo 6 luni de la cezariana e ok insa a zis absolut nu, trebuie asteptat macar un an pentru ca uterul e taiat si in interior cicatricea se vindeca mult mai lent ca la exterior! am incredere in ceea ce a spus, e un medic foarte competent.

Mergi la inceput