Sterilet Mirena
Raspunsuri - Pagina 3

mirela68 spune:
Eu, tocmai, mi-am cumparat un Mirena. Inca nu l-am pus.
Spuneti-mi, voua cand vi l-a montat dr., in perioada CM?
Am avut un sterilet Cu , l-am tinut 6 ani, l-am scos acum 3 luni iar acum vreau sa-mi pun Mirena. N-am avut nicio problema, a fost Ok.

hcclara spune:
Mirela,, da in timpul CM, asa cam pe la sfarsit...suna la cabinet mai bine si intreaba ca iti spun alea exact...
si eu am de aproape un an si sunt multumita...
Claudia
Poze

R_MARCE spune:
Ma cam sperie ce citesc la cele mai multe dintre voi! Eu am fost si sint pro sterilet!
Am nascut acum 7 luni. Inainte de sarcina am tot avut sterilete, 3 la numar in decurs de 10 ani, toate mecanice (adik cu Cu). Nu am avut nici o problema "ever" si imediat ce l-am scos pe ultimul, am ramas gravi.
Acum vreau altul...tocmai am venit azi de la dr, care mi-a recomandat celebrul Mirena. Dak are aceleasi reactii k Diane-le, am pus-o, cum se zice! K eu de la Diane am avut toate reactiile posibile si imposibile...plus ingrasat fara a mai putea sa dau jos.
Nusht ce e moda asta cu Mirena...astia vor sa monopolizeze piatza, sau ce? Nu pot sa cred k toti dr il recomanda cu asa caldura fara teste fara nimic si fara macar a asculta cum ai reactionat la pilule.
Dubios!
Hmmmmmm.... cred k ma gindesc de doua ori si ma rezgindesc o data...si imi pun tot de Cu. Macar stiu k mi-a fost bine si nici urma de sterilitate.

Tdi spune:
si eu eram hotarata sa-mi pun sterilet si ma gandeam la "mirena", pana la urma am renuntat, probabil definitiv.
oricum, ginecoloaga a zis ca se pune in prima sau a 2-a zi de CM si trebuie facut in prealabil pap-test si eco. cat despre nastere, ma gandeam ca dupa vreo 6 luni de la cezariana e ok insa a zis absolut nu, trebuie asteptat macar un an pentru ca uterul e taiat si in interior cicatricea se vindeca mult mai lent ca la exterior! am incredere in ceea ce a spus, e un medic foarte competent.