Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nora - de maine e boierieee, eu pap orez si pun indulcitor si m-am scos !
Tzuni - si io astept pozicile !
Cami - tinem pumnii. Pe cand te-ai programat ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Klaus, vad ca ti-ai atins tinta. Ai slabit 5 kg, felicitari . Vrei sa te trec la mentinere incepind de saptamina viitoare?
Daca vrei sa-l pun pe sot pe lista va trebui sa posteze si el aici pe forum, macar asa din cind in cind daca n-are timp in fiecare zi.
Carolinah si Roxana, multumesc pentru vorbele frumoase.
Carmen E, de ce te chinui cu iaurt? Da-l incolo, greutatea mai fluctueaza ca doar nu mincam in fiecare zi la fel...
Carmen, Zuzilici, salutari!
Doina, te pregatesti de un baietel?
Eu am una bucata sot bolnav, racit copt.
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu putina Feta si un piept de pui facut la microunde, salata
C: diseara cred ca voi minca peste facut pe grill, ca l-am cumparat azi de la supermarket. Si o salata, bineinteles.
Intre mese: 1 ceai de lemongrass cu miere, 1 guava, 1 mar si 1 portocala.
Acum ma duc sa fac niste exercitii la saltea ca n-am mai ajuns la sala.
Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69677" target="_blank">aici
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mamagiuliei acum nu mai tin nici o dieta in mod special doar ca am grija ce mananc , mananc foarte putin, fara paine,fara dulciuri, niciodata dupa ora 18.

Puskin si Carolinah si eu m-am gandit la fel ca voi si tare n-as vrea sa mi se intample una ca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Delidana, da pe mine trece-ma la mentinere, iar pe sot nu tin neaparat sa il vad pe lista... vroiam un pic de ajutor din partea voastra pentru ca o sa ii fie destul de greu si dieta mi se pare cam drastica... dar vad ca e hotarat... si trebuie sa renunte la muuuuultaaa bere (minim 10pe zi).. cred ca asta e problema cea mai mare ca mancacios nu e din fire, chiar eu mananc mai mult ca el si se minuneaza toti prietenii nostri cand mai ajungem pe la vreun restaurant...

pupici de la andrei cel mofturos

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Mergi la inceput