Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 5
raalucutza spune:
GEGEA si mie mi-a placut DARIA!dar a ramas CELESTINA de la al 2lea nume al baietelului!ca trebuia si un nume de sfant!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Fana welcome:) Daca ne mai citesti mult o sa-ti doresti sa fi casnica:)
Dragelor va scriu cu Sara in brate ca nu are stare. Acum ne-au sunat si niste prieteni ca vin in vizita...
Si Sara are un singur nume,. tocmai ca am eu 2 si nu-mi place nici unul:)
La chestia cu party de 1 an, noi am iesit din tipar, n-am facut nici chestia cu motul, nici cu tava, nici cu turta (de asta nici n-am auzit) si ne-am distrat asa cum am vrut si ne-a placut. Plus ca nu cred in superstitii:) Asa ca detalii la mine nu prea se gasesc:)
Pantaloni din aia de care vorbiti voi am vrut si eu sa-mi cumpar, da cand i-am probat parca eram pinochio, sau motanul incaltat, sau cum vreti. Asa ca imi vad de blugii mei
Apropo de contul comun, se pare ca n-ar fi prea indicat sa facem si e mai multa bataie de cap. Asa ca deschidem capitol nou care vrem si avem chef, copiem listuta si o modificam cum ne/va place si cine deschide capitolul are grija de el pana se inchide. E ok asa?
Si care se angajeaza sa modifice lista asa frumos, sa deschida capitolul urmator, e ok?
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Iar uitai ceva
Mai, io n-m fost pana in Bucuresti numa ca sa merg la ziua lu ala sau sa mananc la Mall
Prietenele mele aveau de fapt treaba acolo si nu aveau masina cu care sa mearga, asa ca ne-am dus noi si asa am impuscat mai multi iepuri deodata:) Ca doar nu m-am dilit sa-mi pun viata in pericol numa pt atata lucru
Cami iti vazui comorile, fiica-ta e o adevarata domnisoara, cred ca deja mor baietii dupa ea.
Robert pare asa mai strengar, le sta bine in costume de batmani:)
Nelia tu unde esti?:)
ralucuta ce nume fain are fetita ta, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa. Cum e cu sarcina?
ralucule si numele Tristan e super, eu cand aud ma gandesc la Prad Pitt, nush de ce:)
diadaniela spune:
Cami ,poza cu Robert pe wc e super misto.Ce dragalas e asa cum sta el acolo si se tine bine cu manutele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
raalucutza spune:
FLAVIA multumesc mult de tot!cu sarcina e prea bine!am o bebelina cuminte foc!nu mi-o facut gretzuri nici alte probleme!si o iubesc de mor si de-abia astept s-o vad!
ange spune:
raalucutza,cauta pozici si pune sa vad pantalonii ca tare curioasa sunt.Mie cred ca mi-ar place daca sunt gen sport.Dar au paiete pe ei sau nu am inteles eu bine?
Dana,poza pe wc era primul kaki.Nu am avut cum sa ratez momentul.era tareee concentrat baiatul asa ca am putut sa nu imortalizez faza
Flavia,da.Maia mea e domnisoaraPe naiba!
Are doar 7 ani si inca ne jucam cu bebeii;ii culcam,le dam bibe,le schimbam pampersul,dormim cu ei in pat,etc
De ziua indragostitilor a primit o cutiuta (in forma de inimioara)cu bomboane fine de la un coleg de clasa Ne-am dat naibii!!! Nu am comentat nimic ca sa nu-i para ceva iesit din comun.
Am zis: "dragut si educat colegul tau de clasa Maia!" ce draq sa-i zic ca apoi incepea sa i se para suspect si-mi punea intrebari "incomode" la care deocamdata nu-s pregatita sa-i raspund
Lu' colegu' nici nu i-am spus ca apoi pune pe noi
beyyy,am capiat dand zapada intr-una de dimineata.ninge in nestire!Cand naiba o trece iarna asta ca suporta omul cat suporta dar deja este exagerat!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
raalucutza spune:
ANGE NU NEAPARAT!dar sunt multi in genul asta!hai ca iti fac 2 poze cu ei si le pun!te anuntz eu cand sunt gata!
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Apropo de contul comun, se pare ca n-ar fi prea indicat sa facem si e mai multa bataie de cap. Asa ca deschidem capitol nou care vrem si avem chef, copiem listuta si o modificam cum ne/va place si cine deschide capitolul are grija de el pana se inchide. E ok asa?
Si care se angajeaza sa modifice lista asa frumos, sa deschida capitolul urmator, e ok?
uite ce propun eu.sa nu dati cu rosii in mine ca le bag la salata de indrazniti
fiti antene
Una din noi(adica eu la noapte cand voi dormiti) deschid un cont nou aici pe forum cu nickul "mamici casnice" si cu o parola pe care am sa o trimit la toata lumea pe m.p. si din contul ala deschidem cap. noi la mamici casnice.Poate oricare dintre noi sa se logheze si sa deschida cap. nou.Acolo ,la cap. urmator vom face(una din noi) un catalog unde trecem toate casnicutele cu datele de nastere,colegii de viata,copii si pagini web (care aveti).
Dupa ce catalogul a fost editat oricare dintre noi poate intra la rubrica ei din catalog si modifica sau adauga orice doreste. (ex.:Bonjour!sunt ange,mamica de 2 ori-tanara,frumoasa,casnica si devreme acasa...asta mai vedem:)))
Glumesc.Dar ma rog.ceva in genul asta.
ce ziceti,semnati?
vi se pare complicat?
http://community.webshots.com/user/kamilia123
symaco spune:
fetele,acu am venit de la dr si nu ma simt asa de bine,merg imediat sa ma bag in pat!
nu am citit chiar tot ce sa scris da promit ca recuperez maine dimineata.
fetita mea e cam nerabdatoare,ma cadorisit cu o contractie si cu bataile inimioarei prea rapide!medicul mi-a dat imediat pastile pt linistire si sper sa fie totul ok!eforturi mi-a recomandat clar sa le ocolesc si asa mai departe...merg in pat ca ma simt tare nasol!