La France (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eu am zburat cu BlueAir si nu au fost probleme!E adevarat ca e cam inghesuit si ti se da gratis o sticluta de apa,restul e cu plata,dar pe mine chestia asta nu m-a deranjat!
Am fost la sfirsitul lui octombrie,iar acum ca am auzit ca vor sa opreasca zborurile(fir-ar sa fie,aveam si eu o chestie aproape de mine,normal ca nu a tinut prea mult!!)ma gindesc sa mai fug o data pina in ro!!
Nu stiu cum e cind esti cu bebe,noi cind am fost erau copii,dar mai marisori!!
La mine ninge,si ma enerveaza ca nu imi place deloc!!lasa ca vine ea primavara !!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu socrela sta in 34, la nord de Montepellier. Da' daca ajung mai spre la voi, iti dau de stire.
Spor la shopping, Auras.

Eu am pus-o de clatite, cel mare mi-a dat comanda.

Pupici.
Mik.

Mergi la inceput

Apropo de clatite,stie cineva cind e Chandelor? ca atunci se fac clatite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Corina

Apropo de clatite,stie cineva cind e Chandelor? ca atunci se fac clatite!!!

Corina si Anna nazdravana!!

A trecut (2 februarie). Se numara 40 de zile de la Craciun si se sarbatoreste "sarbatoare luminilor" : prezentarea pruncului Iisus la templu.
Un link : http://www.chandeleur.net/histoire_tradition/

Mik.

Mergi la inceput

Merci Mik!!Anul asta am ratat-o!!!Dar asta nu ma impiedica sa fac clatite deseara!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sttt!!! Sa nu v-auda Anca de clatite, ca-si aduca aminte!
Apropo de asta, m-a salvat sotul meu de stat la tigaie: mi-a cumparat un aparat electric de facut clatite, l-a gasit ieftin, si m-am trezit cu el acasa. Face o clatita de vreo 40 cm diametru, mamanci una-doua si te-ai saturat. Iar eu, fata isteata, prepar doar pasta, "crepiera" o pun in mijlocul mesei si fiecare-si coace cum poate.
Mai avem una din aia pentru pitici, tot electrica, face niste clatite miiiiiici (10 cm diametru), cate 4 odata, de le mamanci dintr-o inghititura. Sunt bune ca nu mai afum bucataria si nici eu nu mai stau in picioare langa aragaz, ca asta ma ucide!

Imi pare rau c-au desfiintat Blue Airul de la Beauvais. Nu pentru mine, ci pentru voi care erati mai aproape. Eu tot la Milano, deocamdata.

Deci, Mik, ramane asa, ca daca pleci mai la est, dai de stire (sa nu te impotmolesti la Maria, ca ea e inainte...). Te voi primi cu bratele deschise, mai ales daca mi-ai aduce putin din... accentul de la Montpellier. Ca pe cel de Toulouse o sa-l ascult de la Chatonel cu proxima ocazie

Sunt la serviciu si n-am chef de munca, se vede?

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vii pe la mine, lu? bine ca-mi spusesi, ca sa stiu sa ma pregatesc :D

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

'neata la Franta.
Aurelia cum ti-am spus pe les minutes ai 3 minute de tarif local dupa care se inchide, de ci iti intrerupe si comunicatia.
Lu daca mai treci pe aici poate imi spui si mie cum se face tiramisu; vazusem la TV o reteta simpla dar nu am apucat sa o scriu.Merci
O zi buna tuturor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ma inscriu si io cu cerere de retzeta. Am mai gasit retzete dar daca a ta e asa laudata trebe incercata. Si unde gasesc io mascarpone in supermarchet. Adica la branza da' cum arata sau ce firma?

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Anka in toate supermarketurile la raionul de branzeturi se gaseste mascarpone, eu am vazut-o intr-o cutiuta si scria cu albastru pe ea.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput