Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)
Raspunsuri - Pagina 29
miyako spune:
[/size[size=3]Dragi japonici,va urez un CRACIUN FERICIT!!!,alaturi de cei iubiti si,de asemenea un an nou fericit,plin de realizari,bucurii,si tot ceea ce va doriti!!! "LA MULTI ANI!!!" voua ,familiilor voastre si site-ului D.C.
hanako2004 spune:
ohayou mina san
ce mai faceti?
ce mai gatiti?
vad ca subiectul asta sa dat uitari
devylla mama tu ce mai faci?ce ai mai gatit nou ?
dolphinas tu care ne gateai mai in fiecare zi tot felul de bunatati..ne-ai dat uitarihihi ce face burtika?
va puppe toate fetele si va asatept cu ceva meniuri noi
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
elyia spune:
Buna,fetelor!
Stie cineva cum se prepara TENSHINHAN?Nu e mancare japoneza,e chinezeasca .Daca stie cineva...ONEGAI SHIMASU
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
timi_melinda spune:
Nu mai intra nimeni aici ?
...tocmai cand vroiam si eu ceva special pt Valentine Day ...
... voi ce pregatiti ?
Este primul an cand sarbatoresc Valentinul cu sotiorul si AM NEVOIE DE AJUTOR .... please...
hanako2004 spune:
buna...timieu am niste retete interesante ..o sa-mi fac timp sa
le scriu zilele astea...matetene
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
timi_melinda spune:
Irina merci mult , esti o dulce ... eu chiar sunt in pana de idei in ultimul timp ...
Haide , fa-ti timp si scrie-mi ceva gusto si aratos , mersi anticipat .
Pup si pe Emilica .
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
RIARA spune:
salut...zi am intrat special sa va scriu o reteta de supa pe care am facut-o eu zi si socrilor si sotului le-au placut foarte mult
TOFU DANGO NO SOUP
pt 4 pers
tofu.....o bucata
aibiki niku.....200 g
5-6 frunze de salata
2-3 cubulete de knorr
{shoga jiru kosaji 1,katakuriko,sake oosaji 1,sare,piper putin}
1.se scurge foarte bine tofu de apa sfarimidu-se
2.peste tofu se pune carnea tocata si ingredientele din paranteza si se amesteca bine cu mina,pina pasta se face lipiciosa
3.intr-o oala se pun 4-5 cup de apa,cind a dat in clocot se pun cubeletele de knorr.Dupa ce s-au topit se adauga shoyu oosaji 1,goma abura kosaji 2,sare,piper dupa gustul vostru.
4...3 se fierbe pe foc mic,din 2 se fac galuste mici (eu am facut katachi la galuste cu doua linguri,ies cu forma ca o minge de rugby)si se pun in supa.Se fierbe la foc mic pina este fiarta carnea,cam 5 -6 minute,frunzele de salata le rupeti cu mina mai mari,le adaugati si opriti focul imediat.
p.s-oosaji si kosaji este vb de lingurita mare si mica iar numarul indica cite linguri
Unde nu intelegeti intrebati-ma,va garantez ca este foarte buna si merge si la mincare romaneasca si japoneza.
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
timi_melinda spune:
RIARA mi se pare super delicioasa supa ta , dar am o mica intrebare si anume cand spui SHOGA JIRU te referi la SHOGA aceea galbena , data pe razatoare si stoarsa zeama din ea ?
Am sa incerc si eu supica , alte supe ce mai stiti eu il tin pe sotiorul meu pe supe romanesti (mancare romanesca nu prea mananca dar supele ii plac mult )si Miso shiru facut in diverse feluri .
Astept cu nerabdare raspunsuri.....
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
timi_melinda spune:
aaa... si mai vroiam sa va intreb ceva , ca tot vine Valentinul stiti vreo crema de ciocolata pt tort ?
Ma gandeam sa cumpar blatul ( in forma de inimioara , normal )si sa-l umplu cu crema de ciocolata , iar apoi sa il acopar cu glazura de ciocolata alba pe care sa pot scrie cu rosu ... doar e ziua indragostitilor , nu ?
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
ocris spune:
Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine in grup?
Am o reteta de salata de varza care are mare succes atat la sot, cat si la copii, de cate ori o fac.
Se taie varza in bucatele dreptunghiulare de 3-4cm lungime si 1cm latime, partea din mijloc, care este mai tare, se taie cat se poate de subtire, la aceeasi lungime.
Se freaca cu sare si se lasa cam 15 minute, dupa care se spala si se preseaza pentru a inlatura apa.
Se prepara o compozitie formata din otet, tsuyu si zahar. Eu le pun dupa ochi, imi place sa fie mai dulce.
Se amesteca cu varza si este gata.
Ce le mai dati copiilor sa manance la pranz? Noi mancam in functie de inspiratie si de ce ne mai ramane de la masa de seara. Stiti ceva retete rapide?
Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)