Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- lasa copilul in pace cu termometru, in cel mai rau caz da-i un supozitor, dar cu termometru mi se pare ca il chinui, eu stiu de la medic si mama la fel ca e biensa faci un pci bicicleta cu picorusele, ca il apasa pe burtica finutz si ii ajuta sa faca kk, emma asa a facut odata dupa 14h. Si nu inteleg de ce voi le luatzi la bebei temperatura in fund, dc avetzi termometru digital chiar si cu mercur, de ce nu le luatzi sub bratz, in spital noua asa ne-a facut.Nu cred sa fie astia asa tampitzi aici, dar ma rog, fiecare face cum crede.Sper sa se linsiteasca bebe tau cu kk.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
N-am apucat sa va citesc decat acum.Ca azi am mai lucrat cate ceva,in rest tine-o in bratze sau da-i cu lacto-barul Ca sa pot manca,am telefonat dupa mami pe la 11,30...
ALINA m-am distrat de numa de soacra-ta!Deci o sa iasa cu gat tip PETRE ROMAN,nu?
La noi continua colicii cam la o masa din trei,nici nu poate manca saracuta DIANA! Plus ca azinoapte s-a trezit de vreo trei ori,iar pe la ora 7 iar criza de colici. Siropul pe care mi l-a adus ieri,vad ca are efect zero,ba parca e mai rau!
In rest, ne-am apucat si noi aseara de sport extrem si am supravietuit,chiar daca n-a fost prea placut Si mai frica ii era lui,decat mie Sa speram ca de data viitoare va fi mai bine!
IRINA, m-am uitat in tabel si se pare ca noi stam mai prost la luat in greutate,plus domnisoarele Ana si Emma...Cele trei gratzii,top modele iasa din ele !
Nu mai stiu ce voiam sa va zic...desi v-am citit si chiar m-am distrat,cu boacanele voastre!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa, dr. mi-a zis cu termometrul, nu supozitoare. mama nu e de acord nici cu termometrul. Voi incerca si bicicleta, cu toate ca mama acum imi zice ca ea, i-a facut in fiecare seara.
Maraki, si Marco a facut o data kk dupa 3 ore de la stimulare, acum sa vedem ce se va intampla. ieri a facut ultima data kk.
Bee stau si nu prea pe san, mameloanele de la avent. daca le tin putin cand bebe trage se fixeaza bine pe san. am incercat sa fac poza sa le vezi, dar s-au descarcat bateriile.Incerc mai tarziu, sa se incarce putin acumulatorii.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Can e vorba de kk, eu aplic metoda: termometru, ceiutz cu lactuloza, portocale mancate de mine. Care bicicleta, ca o biciclam pe Ana de nu mai putem! O punem si la verticala pe umarul nostru "ca poate gravitatia" si pe burta in ciuda protestelor disperate. Am apasat-o si sub buricutz (ca asa auzisem). SI pana la urma ieri a iesit "de la sine" o tona. DAr cand o vad ca se screme, termometru e cel mai rezonabil. SI nu zice nici pas. Doctorita mi-a spus ca o fi laptele meu foarte consistent. Sa dea Domnul. CA oricum vad ca s-a mai intremat acum. Azi am pus-o la regim: numai lapte de la mine. Daca tot stau mai bine la capitolul asta, ma chinui asha. Duminica sper sa aplicam chiar un regim si mai dur: numai lapte supt de la san- cat suge atata papa, ca altfel o iau razna cu mulsul si apoi staaau si ma chinui sa suga din bibe (suge mai greu decat la san, dar macar nu se enerveaza).
Fetelor, neuronul singuratic nu ma ajuta sa gasesc tabelul cu greutati! Ajutati-ma voi va rog! Unde e ca eu nu-l vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ehe, fetele, maine ma duc sa trag un loz ca m-a umplut Mark de caca. Am vazut eu ca e constipat si m-am gandit sa ii bag un supozitor, ca ii mai bagase tati unul luni. Iau eu supozitorul, i-l bag in fundulet si cand colo, tona de caca cu supozitor cu tot pe mainile mele, in patul nostru, pe pisicutul alb, ce sa mai zic cascada. Biata matza a taiat-o, statea pe urma pe hol si se lingea cu o scarba de mai avea putin si vomita. Eu n-aveam timp sa il spal, ca trebuia sa vad ce fac cu bebe, ca era pampersul plin, trebuia sa ajung la servetele si pampersi inainte sa mai imi faca o bucurie. Tocmai luasem triumfatoare un pampers cand bebe iar a facut caca, de data asta pe mine, m-a umplut, eram disperata, nu stiam ce sa fac mai intai, i-am schimbat pampersul lui bebe dupa ce l-am curatat si pe urma m-am dus si eu sa ma spal, am bagat mana si in pisicutul alb, Lucky (chiar ca e norocos, la cat caca avea pe el) si l-am curatat si pe el ca mi-era ca vomita de scarba. Si uite asa m-am umplut si eu de caca, va calc pe urme, mai ales lui Cata. Ca sa nu mai zic ca supozitorul nu i l-am mai bagat, ca il arunca afara, nu stiu cum a reusit tati sa i-l bage, nasol ca nu era acasa sa i-l bage si azi.
Bee, naspa ca Ana doarme asa de putin ziua, dar macar bine ca doarme cand e vremea inchisa afara, zuzul meu s-a trezit dupa o ora de somn si a inceput cu urletele de colici. Pe urma a mai adormit vreo 2 ore si s-a trezit acum 2 ore. Sper sa adoarma repede ca suntem zombie amandoi de oboseala, eu de stat cu bebe, tati de munca.
Denisa, misto ca va invata aia la lactatie chestiile astea, pe noi, fetele din Ro, cine sa ne invete? Frumusica foc s-a facut Emma a ta, o sa fie o domnisorica superba, manechin ca Ana lui Bee.
Alina, marfa a luat in greutate si in cm Ayan al tau, e super misto, o sa fie un flacau inalt. Inseamna ca ai laptic bun, tine-o tot asa.
Eu am febra, am 38, ma simt nasol de ieri da' nu am dat atentie, o sa iau doua pastile de paracetamol sa vad ce se intampla (stiu ca nu prea e indicat, da' n-am ce face ca am frisoane), sper sa nu il imbolnavesc pe bebe. O fi febra laptelui? Stiti cum se manifesta si de la ce se face? Ca nici nu prea am avut laptic azi, bietul bebe acum bea biberon in brate la tati.
Ma duc sa iau pastilute, pup fetele, aveti grija de voi si de bebei, fie ca sunt afara, fie ca sunt in burtica.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bee, uite linkul de care intrebai: http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/index.html

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara mamicilor si burticilor!

Mi-a facut preotul molifta! Ma simt super, parca sunt mai linistita!
A facut preotul si slujba la casa!
In timp ce imi facea mie slujba, i-a facut si puiutei noastre o slujba mica ca sa putem sa ii spunem pe nume. Asa ca acum pt toata lumea ea este Ursulina Raisa Ioana!

Aseara nu a vrut sa doarma de loc. Dar abia dimineata mi-am dat seama de ce ... era prea frig pt ea ... mititica, si era asa subtire imbracata. Erau 20 grade C si de abea erau si alea. Pt noi era bine dar pt ea ... mititica era prea frig ... of parinti denaturati, dar mama este si mai senila ... sa nu mai verific eu termometrul

Dr mi-a dat ok iupiii!!!
A zis ca operatia s-a vindecat super.
Mi-a dat anticonceptionale care nu sunt contraindicate daca alaptezi. EXLUTON

Fug ca sa trezit Raisa.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina- sa-ti fie de bine si tie si lab ebitza slujba si sa avetzi liniste.Voi cand vretzi sa facetzi botezul?
Ce ma bucur ca e operatzia ok, sa ai spor la prestat, deci si la mine va fi al fel, dc rezist sa nu o comit pina atunciI-am pus gand lui Dragos weekendul asta, sa vedem ce-o sa fie
Anda- sanatate multa tzie, sa scada febra si lasa ca Mark o sa fie norocos atunci, sper ca si Emma ca si ea fac eplacinte, dar nu p emine, mai face cate un pic pe buni sau uneori cand se intalenste cu vecina grecoaica care e innebunita dupa ea, cred ca o va rasfatza la greu ( deja pe linga haine i-a adus o cana super faian cu numele ei- e mortala, o sa o pozez), ca oricine vine pe la noi ii aduc etot felul de cadouri, de la costum de ski pt 1 an pina la super rame sa ii pun pozele( e una super faina cu 13 locuri ovale, de la 1 -lun apian al 1 an-superba) si eu nu am timp nici sa o vad pe caseta dupa ce o filmez, da azi promit ca dupa conta, la care ar treb sa lucrez acuma, dar vedetzi unde sunt sa nu mai dorm 1h cum era normal si sa vizionez din spital si de acasa de la baitza.
Moni- cum stai cu conta, tu bagi la greu?Pupicie lyi DI- noi o vom tzien intr-un chef weekendul asta ca maine serbam pe Emma si pe vecina, simbata mergem la nasi-serbam pe nasu si duminica avem 2 perechi in vizita s ao vada pe Emma- si eu visez prinre astea sa termin luan ianuarie de contasi curatenie generala in toata casa, pe mama o las sefa la bucatarie
Va pupam pe toate si pe totzi bebei si fug sa lucrez.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neatza fetelor!

Hop si eu pe-aici. Azi am fost mama denaturata...am lipsit de-acasa de la 14 la 18. Pe Nicolas l-am lasat dormind si bine mancat... intre timp s-a mai trezit si i-a dat verisoara mea ceiut asa ca la 18 cand am venit eu s-a ospatat cu ZUZU de la mine.
Am scapat de baloane.. le-am ales...comandat si achitat avansul.
Mi-am gasit si haine pentru botez... chiar ca mi-am luat de grija de pe cap si asta.

Mai trebuie sa comand vinul pt botez.

Nicolas nu a mai facut febra astazi... Slava Domnului desi a fost destul de somnolent insa in seara asta dupa baita a fost f vioi si s-a jucat in patut singurel cam o ora pana a adormit.

GIO- eu nu i-am dat inca lactuloza... maine incep ca vad ca azi nu a facut nici un kaki.
Si eu iau CALCIU si Vit C 10zile pe luna... inca de luna trecuta... dar de-acum mi-a recomandat si pt bebe.Poate luna viitoare iti da si tie pt Marco.

Si noi avem bubite pe fata... pediatra a zis ca de la transpiratie si de la lapticul de pe botic... ca atunci cand mancam suntem "plin de lapte tot, si pe labe si pe bot". Si cum Nicolas doarme pe burtica se freaca cu fatzuca de lenjerie... si de-aici BUBITEEEE.

URSULINA - sa iti fie de bine molifta. Cand botezi fetita... sau negociezi inca cu popii sa lase la pretul spagii?

ALINA - e dusa si socrosenia ta... dar in ce pozitie sa ti copilul sa ragaie? Eventual tine-l atarnat de cap cand vine ea... sa vada ca iti dai silinta sa ii lungesti gatul. Sper ca nu te superi...glumeam. Cat despre dr. si mie mi se pare cam exagerata... dar daca si tu simti ca e curent.... lasa-l cu caciulita insa ai grija sa nu se invete sensibil in felul asta daca tot circula curentul pe la voi prin casa .. in voia lui.
Ayan... ca tare mult a mai crescut... si ti-e teama ca nu rezista fara caciulita.

IRINA - felicitari pt tabel. Trece si la noi la 2 luni 5.700gr si 62cm. Vezi ca suntem ca si fratelo da?

BEE - nu stiu ce sa zic cu vaccinul... acelasi vaccin facut de prietena mea la bebele ei nu a dat reactii adverse... acum eu stiu cum a luptat organismul lui Nicolas cu microbeii astia... Poate s-a intamplat asa si din cauza ca el avusese febra si cu o zi inainte de vaccin... din cauza scaunelor care se pare ca l-au deshidratat un pic si a fost un pic cu imunitatea mai scazuta. Oricum... asa cum am spus nu a fost nimic grav si in prospect scrie ca poate avea reactii adverse de genul asta...plus varsaturi. Slava Domnului ca nu a varsat nimic. manechina mica Ana.

Despre decalotare... sa nu va imaginati ca se poate decalota ceva la bebele meu de 2 luni... vorba vine.. trag un pic de pielicica ca face un punctulet alb acolo cum zicea si IOANA. Si nu m-am apucat de capul meu.. doctora l-a verificat si mi-a zis sa incerc sa trag putin de pielicica sa nu las asa acolo ca se infecteaza apoi. Am citit si eu in carti ca defapt nu trebuie sa le umblam acolo... dar uite ca totusi trebuie. Eu ii aratasem pe pampers o pata mai portocalie... de la pipi si mi-a zis ca asta se intampla cand bebe nu e curatat la putzica...si d-asta mi-a zis sa incerc sa-i umblu. Eu doar v-am intrebat daca voi faceti asa ceva... oricum fiecare actioneaza cum simte. Si mie mi-a spus doctora sa ii fac diverse dar daca mie mi s-a parut ca nu ii prieste lui Nicolas nu am facut ca ea.

DENISA - pe-aici se recomanda sa luam temperatura rectal... ca e mai corect asa. Eu am un termometru electonic... iau temp f repede cu el nu ca cel cu mercur insa cica e mai precis ala cu mercur decat cel electonic.

MARAKI - nasol ca nu se da nimic pt temp acolo, fara retela. Zi ca iti trimit eu de-aici ca ne dau de toate... si Nurofen si Eferalgan si Panadol solutii cu gust bun pt bebei si supozitoare Eferalgan si Paracetamol... ce vrei din toate astea? ingerasul tau.

MIRELA - ai grija la ce "munci" il mai pui pe Dani odata cu tine... sa nu il supui la vreun accident casnic...Doamne Fereste.

Gata... m-am lungit ca o placinta... stiu ca nu am raspuns tuturor dar deja ma stiti de NESI... asa ca va zic noapte linistita.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Astery eu cand ii fac baita inmoi in apa un scutec cu care o tin invelita in timp ce ii fac baita si asa nu ii este frig. Incearca si tu.
Iar apa in urechi este pacatoasa rau. Fratele meu si acum trage (si o sa traga toata viata) ponoasele pt ca i-a intrat apa in urechi la baitele de cand era mic si nici lui nu-i placeau baitele.

Maraki ma durut rau inauntru, undeva mai adanc ... nu stiu sa-ti zic altfel. Am crezut ca nu ma doare daca nu am nascut natural, dar de unde...

Deea da eu si am descoperit ca suferea de frig.

Alina iarta-ma, dar cum vrea sa-l tii cu capul in jos? Se pare ca si a ta este dusa.

Maraki si Ioana de ce sa nu faca varsat de vant? Tre sa il faca cat sunt copii caci dupa aceea este fffff grav si raman sechele. Cunosc un caz.

Da Maraki si la noi au inceput sa nu mai dea fara retete, nici aspirina nu mai dau.
Eu mi-am cumparat anti si mi-a dat reteta inapoi dupa ce mi-a pus o stampiluta pe ea ca sa se stie ca am cumparat odata in aceasta luna si pana nu se fac 28 de zile (atatea pastile sunt) nu pot sa cumpar alta folie. S-au tampit de tot.

Teolinda pai am intrebat la biserica aceea de curiozitate, ca de botezat nu o botezam in Bucuresti. Preotul nostru nu are parohia aici si ne-a zis sa-i dam cat vrem ca el nu vrea milioane.

Noapte buna!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput