Zodia Gemeni?!?!?! (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gemanutzelor.... pe unde umblatii....
Nu mai ziceti nimic....

Auziti... ce am citit eu... ca cica ... "gemenii nu raman niciodata cu prima casatorie"

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cam naspa Andreea daca e adevarat

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Chiar ca este nasol, desi si eu stiam de faza asta. Am spus ca oricum nu am avut casa cu "izbirea vietii mele", deci intr-un fel se adeverste. Sper ca sotul "oficial" sa fie "man number 2".

P.S. Desi mi-am trecut datele si la celalalt topic legat de gemanute, nu m-am regasit pe lista :((
Daca vreti sa faceti un pustiu de bine: 28 mai 1979, cu ascendent in fecioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gemanutzelor,
Hai mai Andreea, nu mai crede si tu chiar orice. Se zice asa probabil din cauza nestatorniciei si superficialitatii de care pot da UNEORI dovada gemenii. Asta nu inseamna ca ne speriem sau ca toti gemenii vor divorta. Depinde tare mult si de n lucruri in afara zodiei!
Fruntea sus! Haideti mai fetelor...ca doar suntem cel mai fain semn si cica si cel mai complex!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va rog sa nu mai vorbiti de divortiri!
Si asa anul asta nu e bun pentru relatiile sentimentale la gemeni.La noi s-a potrivi deocamdata dar nici de-al drakului nu divortez ca sa le fac pe plac.Sic!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Mai gemanutzelor de cand nu ati mai trecut pe aici... abia am gasit subiectul pe la pagina 9
Am trecut peste faza cu mariajul gemenilor...
Hai sa va spun si voua horoscopul pe Aprilie ca e chiar interesant...
Surpriza lunii: pleci intr-o croaziera exotica cu iubitul tau
Sanatate: te-ai anchilozat de la cat de mult stai in fata calculatorului . Iesi la o plimbare
Bani primesti o prima neasteptata de la job, dar esuezi intr-un magazin de moda
Barbati: iubitul tau iti pregateste o seara de striptease. Tie iti cam zboara gandul la vecinul tau de apartament...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu sunt o geamana nascuta pe 10 iunie
ma primiti si pe mine?

Mergi la inceput

Primim ... primim...
Bine ai venit in clubul nostru ....

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super tare! Multumim. Eu din pacate sau din fericire, io esuez saptamanal in magazine! Te pup

quote:
Originally posted by andreea_trend

Mai gemanutzelor de cand nu ati mai trecut pe aici... abia am gasit subiectul pe la pagina 9
Am trecut peste faza cu mariajul gemenilor...
Hai sa va spun si voua horoscopul pe Aprilie ca e chiar interesant...
Surpriza lunii: pleci intr-o croaziera exotica cu iubitul tau
Sanatate: te-ai anchilozat de la cat de mult stai in fata calculatorului . Iesi la o plimbare
Bani primesti o prima neasteptata de la job, dar esuezi intr-un magazin de moda
Barbati: iubitul tau iti pregateste o seara de striptease. Tie iti cam zboara gandul la vecinul tau de apartament...

Nunta noastra
Poze

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc de primire
apropos anul e 1981

Mergi la inceput