Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, inca n-am pus poze, nici n-am sters toate dulapurile inca. Astept sa-i pun toate lucrurile la loc (dar nu astept sa-i iau perdea si aplica, pentru ca o sa ma prinda Pashtele). La Slegros cica sint florile www.amazon.com/gp/product/images/B00078ZGP4/ref=dp_product-image-only_0/103-4729629-8956605?%5Fencoding=UTF8&n=171280&s=toys" target="_blank">astea, pe care Miruna le are de la Toys R Us. Sint faine, cozile se pot modela (au o sirma ceva).

Fetelor, ia uitati-va ce face tat-su lu' Miruna cu fata. Cred ca o sa-i repet de-acum feti obsedant ritmurile de quick step, rumba, cha-cha, ca nu se mai poate, o corupe de mica la rockareala.

Am vazut in apt ala de alataieri stelute pentru copii pe tavan: roz, albastre si verzi. Eu am doar verzi. Daca stie cineva unde gasesc stelute fosforescente de alta culoare decit verde, o rog frumoooos sa-mi spuna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna!

Ege, te inteleg. Noi azi terminam Ospamox-ul...Sanatate maxima va dorim!
Hildegard, e preferabil sucul natural, dar cateodata poti sa mai scapi cate unul la borcanel. La fel si cu mancarica. Eu (la primul copil) ii dadeam de la borcanel 1 data /saptamana nu pt ca mi-ar fi fost lene sa fac suc/mancarica proaspata, dar cand pleci cu copilul si nu ai alta solutie decat borcanelul - te trezesti ca nu mananca fiindca nu stie "ce e aia". Am auzit de un BB care nu vroia mancarea facuta de mami ci doar borcanele...
RoxyP, am facut saltea "la comanda" din iarba de mare. Am auzit ca ar fi mai smechere unele din fibra de cocos... dar cum patul copilului are niste dimensiuni atipice... nu ne-am incadrat la ce se gaseste in comert si am luat pe comanda.
Jadi,daca vrei sa evadezi cat de cat aproape de casa, te astept pe la mine. Dar s-ar putea sa dai din lac in put. Scapi de barbat+copil si dai de casa cu barbat+2 copii. Dar cu ocazia asta s-ar putea sa descoperi ce bine e la tine acasa !!!

Cat despre intalneala, ce ziceti de vineri 17 martie? Propun o vizita la Baby Expo (atentie Jadi!) si cumparaturile de rigoare, dupa care sa ne odihnim picioarele si sa obosim gura la La Mama, ca de obicei.
Ce ziceti?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Vai fetelor, tocmai am vazut la stiri o femeie care a fost operata sa-i scoata pansamentele uitate de doctor in urma cu 6 luni la operatia de cezariana. Cum este posibil asa ceva? Bine ca nu a murit biata femeie. Cica avea dureri f mari si doctora ii zicea ca totul este bine si sa nu mai faca efort. Pana a ajuns la alt doctor si a operat-o de urgenta.
Oare ce pedeapsa o merita doctorul ala? Cica era specialist!!!

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

anya, foarte buna propunerea ta! Si aia cu intilnirea, dar si aia cu vazutul unei situatii mai grea decit cea personala, pentru ridicarea moralului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor pitica mea s-a ntrecut azi nopte pe sine. A dormit 12 ore fara intrerupere si ar mai fi dormit dar am sculat-o ca altfel imi plezneau

Anirim tare dregut Andrutzu tau.

Bine ai venit Ralcat.

Ma bucur ca nu are nimic la sold Matei, Raluca.

Simonique ai un baiat pe cinste. Este super haios Mario.

Diana LA MULTI ANI sotului. Si sa-ti traiasca dolofanelul.

Codruta se poate comanda. Incearca la www. bebelusultau. ro sau la www. chichbebe. ro. Cred ca o face la ce dimensiuni doresti.

Imi pare rau ege. Las ca o sa fie bine. Insanatosire grabnica.

Ioana cred ca e compromisa treba. Cu pletele alea se inscrie lejer in randul rokerilor

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)



POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia .

Ege insanatosire grabnica .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina alias mimi grasa, vineri dimineata ca sa fie totul proaspat . O sa imi iau o zi libera, hehe. Cam pe atunci cred ca sunt in mutari asa ca o sa am cu cine sa stea copilul basca ii fac o surpriza sotului si sparg niste bani pentru fisu dar de ziua lui care e pe 20. Cat despre cealalta vizita, nu mersic, mai astept 1 an sa vad ce nebunie o sa fie atunci!

Ioana pentru inspiratie te poti uita www.eglo.com/webapps/katalog/katalog.php?cat=5&l=E" target="_blank">aici, mie imi place Speedy ca are si lustra si veioza dar si harry cele cu rosu si galben. Acum daca le vad si pe aici te anunt daca nu poate le aduce sotul derect den germania

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dragelor am deschis lista pt crema minune Daktozin
Pana acum le-am notat pe Miflore si pe Ioana.

Tonnia prospectul nu spune nimic de cortizon, are in schimb o substanta antimicotica. Vezi si tu http://www.chemistshop.co.nz/details.cfm?CFID=456366&CFTOKEN=53083823&action=add&product_id=1185





Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana stelute colorate gasesti la piata Vitan, la etaj e un fel de "magazinas" cu jucarii si alte chestii de copii.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana, sau tot acolo la magazinele pt copii (au si jucarii si treburi din astea)

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput