Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Am dat jos un kil! Sunt fericita ca deja se vad rezultatele, asta ma motiveaza. Eu traspir in continuare ca un cal, pardon, ca o iapa. Cred ca de la dieta, citeam pe net ca e foarte diuretica.
Azi de dimi am mancat omleta cu cascaval si am baut un Cappy light de grapefruit (0.1 glucide/100ml).
La pranz o sa fac niste peste la gratar cu o salata verde
Seara- sunca presata cu cascaval.

V-am pupat si spor la slabit!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by danat

Fetelor de unde gasesc sa cumpar si eu curcan de incredere, adica nu american, de-al nostru romanescu'?

DanaT si eu tot de la Cora cumpar curcan..am luat de cateva ori, i-am dat si lui bebe Roland si este fte bun si proaspat. Tot la Cora, gasesti si carne de vitel de lapte -fte buuuuuuuuna si frageda si file de salau . Sunt fte bine aprovizionati la capitolul carne, spre deosebire de Carrefour, unde am fost aseara si nu am luat nici o carne ca arata groaznic.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Hai sa va spun ce am papat pana acum:
Dimineata: 1 cafea fara lapte sau zaharina
-omleta cu bacon si 1 castravete murat
13.20- 400 ml cola light
-200 gr de spanac cu ou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Mia, ti-am vazut bebelusul. E o frumusete de copil. Pai cum sa fie altfel, daca are mama frumoasa?

Fetele, ma doare capul. Am inteles ca e o faza obisnuita la inceputul dietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fetelor, am tras chiulul saptamana asta pentru ca mi-e rau si vad ca nu mai trece. Am facut o indigestie-ceva, nu stiu de la ce, dar de trei zile am senzatii de greata, ma doare stomacul, ma doare pielea si am o stare generala f. proasta. Prin urmare nu am mai tinut Atkins in ultimele zile din cauza de greata, dar tot am mancat f. putin si azi dimineata scazusem cu juma de kil fatza de luni. Va tin la curent si cand imi trece indigestia asta trec din nou la low carb.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirela72

Mia, ti-am vazut bebelusul. E o frumusete de copil. Pai cum sa fie altfel, daca are mama frumoasa?

Mire , am vazut si eu pozele Marei. Este o dulceatza de fetitza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Fetelor, am tras chiulul saptamana asta pentru ca mi-e rau si vad ca nu mai trece. Am facut o indigestie-ceva, nu stiu de la ce, dar de trei zile am senzatii de greata, ma doare stomacul, ma doare pielea si am o stare generala f. proasta.

Ruxij, sanatate multa..te vrem cat mai repede inapoi, dar numai dupa ce te insanatosesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Fetelor m-am desumflat sunt de 3 sapt pe inductie si de o saptamana nimiiiiiiiiiiiic n-am dat jos ba chiar cantarul arata mai mult cu 1 kil. Cat de grav este daca am baut lapte din cand in cand? Sau organismul s-a obisnuit si nu mai raspunde la regim?
De renuntat nu as renunta pentru ca nu mai simt nevoia sa manac dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!

Ruxi, insanatosire grabnica!
Miki, eu iti propun ca macar intr-o zi sa scrii cu exactitate (adica cu tot cu cantitati) ceea ce maninci si apoi sa vezi suma carbohidratilor. Nu stiu sigur, insa eu cred ca ai depasit numarul zilnic de 20g carbohidrati si din aceasta cauza nu ai slabit (ca un exemplu, o cana de lapte 3,3% grasime are 11g carbohidrati, iar cel degresat are chiar 12g carbohidrati asa ca numai un pahar de lapte si deja ti-a consumat mai mult de jumatate din portia zilnica de carbohidrati...). Te asteptam cu vesti bune!

Eu am fost cuminte in continuare si asa imi propun sa fiu pina duminica (cind, dupa cum v-am spus am o iesire la restaurant care se va solda cu desert...) si sper sa raportez totusi rezultate bune luni dimineata!

Meniul de azi arata asa:
MD: crenvusti cu mustar si ceai de fructe de padure
Prinz: deocamdata am la mine doar peste prajit si brinza
Cina: salata verde cu somon si parmezan

Pentru weekend am sa gatesc supa-crema de brinza cu mucegai (una din preferatele mele!!!) si cred ca somon la gratar cu sos de maioneza plus salata de creveti cu maioneza.
Va urez o zi buna si revin mai tirziu cu reteta de desert promisa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Neatza!

Gabriela foarte harnica ai fost in dimineatza asta..ai intrat inaintea mea pe forum.

Fetelor, eu azi fac coliva asa ca pana luni eu renunt la regim si de luni o iau de la capat cu o noua runde de inducere, tinuta corect de data asta.

Mergi la inceput