Cu dragoste, din Iasi (24)
Raspunsuri - Pagina 13
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by palmyrah2002
eu sint la a patra cafea de dimineatza...da nu te refuz;ce sa fac daca-s cheauna de somn!
Hai nu vii la Iris?
Gabi,eu am facut reteta si cu margarina Wiessana si a iesit suuper.Cu unt sint convinsa ca e si mai bun!
MA DUC LA CONCEEEEEERT !ABIA ASTEPT !
Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni
De ce ma chinui, de ce??? Cu ce ti-am gresit???? Nu pot veni! Ca sunt la munca pana la 20.00. SI nu ma invoieste!!! SI oricum, cred ca nu mai sunt nici bilete! Da'... poate macar niste poze si pentru mine??? Se poate?
Si gata, ai cafeaua! Iti place? Nu e prea dulce, ca s-a scumpit zaharul intr-un hal!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Saru mana de cafea!O beau neagra ,fierbinte si fara zahar!
Imi pare rau ca nu pot pune poze,fiindca nu am aparat digital iar in aparatul meu nu am film!
Andreea,cantitatea e pentru 1 tava de chec.Poti face 2 portii pentru ca nu o sa-ti para rau.
Si referitor la prima parte a mesajul....DOAMNE AJUTA!
Diaan ,sigur ca ne intereseaza,eu personal nu am MW,dar nu se stie...si poate merg si la cuptorul obisnuit!
Na,ca eu cu concertele mele am uita de DRAGOSTE.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti.
ralnied1 spune:
La concert nu pot merge, tu poze nu imi dai... Oare de ce sunt pedepsita asa aspru??? Ca eu sunt cuminte (in general)...
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
Ralu, nu mai plange ca iti strici tenul. Ia un CD cu IRIS, pune de-l asculta si sa vezi ca iti mai trece dorul
Cu ocazia Dragobetelui iaca folosesc si eu un icon care imi sare in oki toata ziua, dar nu-mi trebuie niciodata. Na, faceti ce vreti cu el!...
Dupa cum v-am mai spus Magda mea are maine primul concurs de matematica din vietisoara ei. Pana ieri cand a fost selectata definitiv de catre invatatoare (ieri a avut ultima testare si au fost alesi reprezentantii clasei) era entuziasmata nevoie mare, topaia de bucurie, la propriu. Ei bine, ce credeti? Ieri seara, dupa un pic de meditatie, a avut domnisoara o adevarata criza de panica.Nu mai voia sa auda de concurs, nu, ca ea nu merge, ca nu stie nimic, ca nu vrea sa se faca de ras, ca ii e frica si dai si plangi si iar dai si iar plangi, de nu mai stiam cum s-o potolesc si ce sa ii mai spun. Sincer, m-a luat prin surprindere dupa atata entuziasm...I-am spus ca toti copiii stiu la fel de mult si ca toti au emotii ca si ea...In fine, poate e mai bine ca a facut criza asta acasa, poate acolo nu se va panica intr-atat...Tare-i mititica, manca-o-ar mama, n-are nici 7 anisori...
photos
palmyrah2002 spune:
Raluca,te rog nu fi suparata pe mine!
Sincer si mie imi pare rau ca nu am cu ce face poze!
Danna,spune-i fetitzei tale ca doua maimutzele mici ii tin pumnisorii strinsi sa nu mai aiba emotii si sa treaca cu brio de concurs!
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Mi-a mers netul cumplit azi...imi venea sa tai cablul
Deci maine mai facem poze?Si la ce ora s-a stabilit?Stiti ceva?
Deci Cristina....ma omori si alta nu, cu retetele.
Danna,bafta multa,multa maine la examen!Ai sa vezi ca va fi bine.Deci tu mai vii maine sau nu?Ai putea veni doar cu cea mica.
Fetele cucuietele...sa fiti fericite si bucuroase si implinite si sa sarbatoriti frumos!
Nora
Comorile Norei
alipiticot spune:
Multumesc mult pt felicitari pt .
Deci maine venim,da?adica eu vreau sa venim.Daca mai e nevoie de camera video am si eu si aparat digital,pe asta oricum il iau cu mine,dar camera daca nu e nevoie nu o iau,ca e nevoie de sot la purtator sa filmeze....chiar voi veniti si cu sotii?banuiesc ca nu....
gabriela,ai costume si pt bb asa mici ca a mea?ce bine ar fi.
danna multa bafta magdei,o sa fie bine o sa vedeti!
diaan,poti pune cateva retete,daca vrei,numai ca stiam ca la MW se pierd tare toate calitatile fructelor si legumeleor daca sunt preparate.Eu numai incalzesc...oare asa o fi?
Va las ca doarme bb si ma duc si eu putin ca de cand cu mi -e somn mereu....de aceea asa si activitate slaba pe forum....
Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
aime spune:
Danna, bafta Magdei!!!!!!!
Chiar, cum a ramas pe maine? detalii, amanunte....
aime si Vladimir, 1an+
GabrielaG spune:
Fetelor va astept maine incepand cu ora 10. Cu piticii vosstri scumpi si fara...cum vreti voi. Incerc sa fac niste briose si eu in seara asta si sa iau un suc ceva...dar voi lua de aici din statie ca sa nu car de acasa.
Va rog sa nu uitati de servetele pt pui, striclute cu apa, ceai, etc...si eventual niste pantofiori...ca sa nu fac pozici cu ghetute.
Am mai primit niste costumase de plus si am luat si niste hainute de pitici, ca sa facem pozici sa pun pe site.
Am luat si pt un BB mic 3 body, dar nu cred ca e cazul sa o dezbracam, doar daca vrea. Si am si o rochitica mica pt 2 ani...cred ca i-ar sta bine. Imbracati copiii cat mai lejer sa poata fi dezbracati usor si sa nu se enerveze la imbracat dezbracat,.
Gata, fug sa imi pregatesc briosele.
Pupici,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
Danna, asa am facut si eu, sa stii! De dimineata cu Iris... Si diseara, cand ajung acasa, tot asta voi asculta, poate imi trece... Adevarul e ca nu se compara cu un concert adevarat oricat as vrea eu!
Cristina, stai linistita, ca nu ma supar! Doar ca imi pare f rau... Atata tot...
Multa bafta micutei la concursul de matematica! Presimt eu ca va fi bine!
E si maine o zi!