Mamici de mai-iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mijloku toamnei mie personal imi place! Dar o sa ai parte de tot felul de reactii de la fete cazute pin la incantare (sa stii ca si mie mi s-a spus "Catrina e nume de taranca" Ei si???) E un nume original si totodata duios si sa fii sigura ca fetei o sa-i placa foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

toate fetele!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Va multumesc din suflet la toate pentru urari... sunteti niste dragutze!

Papadie... super minunata "scrisoarea" ta... Cred ca ai convins-o definitiv pe Raalucutza cat de scumpa este o fetitza...

Luana... numele ales de tine e interesant si original. Si nu te poate acuza nimeni ca nu e romanesc!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 22+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PAPADIE mie personal mi-au dat lacrimile cand am citit povestioara ta ...reala de altfel!si imi dau seama ca ai mareeeeeeeeeee dreptate!si eu am fost o nesuferita cand bombonica mea imi zambea din burtica si eu ma gandeam ca de ce nu-i baietel!si apoi plangeam in hohote de dezamagire si ea se lovea vrednica cu piciorusele ei de burta mea ca sa imi spuna ca si ea o sa imi bucure viata!o sa faca tot posibilul parca zicea!si eu nu o bagam in seama ca o mama denaturata ce sunt!imi pare tare rau acum!

DILAURAL multumesc mult pt pupicul special!si pt felicitari si pt ca esti aici cand cineva are nevoie de tine!
26 OCTOMBRIE
multumesc pt incurajari!sunt convinsa ca ai dreptate cum zici tu!si ma bucur ca e asa cum e!si ca e sanatoasa si grasuna!si o iubesc mult de tot!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Papadie,
Extraordinar ai povestit, din sufletul unei mamici fericite.
Abia astept si eu sa ma vad cu puiutul in brate sa pot povesti si eu asa ca tine.

Irina 22+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raalucutza, felicitari ptr. fetita! Super... Sa stii chiar ma gandeam la tine ce vei spune daca no fi baietel! Pupici grasunicei tale!

Papadie, emotionant, zau asa! Pa mine abia acuma dupa vreu an dupa ce l-am nascut pe Vladut mi s-a pus pata ca vreau fetita!

Dilaural, felicitari ptr. finutul tau!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna fetelor!Nu va necajiti cu numele, ce va place voua e cel mai important. Si noi am primit reactii de genul "e urta, e de femeie batrana, de la tara, e naspa..." pt alegerea numelui de ilinca, dar asta e, noua ne place si asa va ramane. deci nu ma deranjeaza comentariile altora, important e sa fim noi impacati cu alegerea facuta. fetelor, am vazut ca cineva a postat un topic despre dr cu care voi naste si eu, dr. florina mihalache, incare o critica. eu nu mai inteleg nimic, eu sunt multumita pana acum, si am schimbat vreo 4 doctori pana sa ajung la ea, voi ce ati auzit? oricum merg pana la capat cu ea, nu ma mai simt capabila sa mai schimb dr acum, mai ales ca, repet, eu sunt multumita pana in prezent. astept parerile voastre, multumesc.
ralucis 23+ si bb ilinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ralucis du-te la nayel- stiu ca el primeste gravidute si cu sarcini mai maricele, nu neaparat gravidute in primul trimestru. eu, personal, m-as muta fara discutii egal cati dr am skimbat pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dilaural sa-ti traiasca finutul!!
papadie super dulcica fetita ta!!Si ai povestit asa de frumos..
26octombrie e copilul tau si TU ii pui ce nume vrei si iti place TIE.Nu trebuie sa te intereseze ce zic altii!
io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Dilaural sa iti traiasca finutzul!!!

Ralucis, mie numele de Ilinca imi aduce aminte de o domnita de vita nobila. Mi-a placut la nebunie si mie si il vom pastra si noi pentru urmatorul bebe-daca va fi fetita.

Fetelor,

eu ma simt parca ar intra zilele in sac, parca nu as mai avea timp de nimic; am tendinta sa fac liste de cumparaturi, sa merg sa iau una sau alta. si totusi mai sunt 4 luni pana la nastere..

Va pup

Mihaela
22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput