Cluj rulz (37)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by mariana tache

.....invat

Pentru ce inveti?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

...pt examen

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Normal

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Cristiana, pe cand vrei pozele? Si le fac pe toate care apar in albumul intalnirii de la voi? Tot 9/13?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Normal

Familia mea
Razvan

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nu prea vad cum inveti Mariano, ca tot p-aci te vad...de altfel tot asa fac si eu treburile casei...
Mihai nu cred ca a ajuns la voi ca a fost super ocupat

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor vreau sa plec saptamana viitoare 4 zile cu Bogdan si sa il las pe Razvan la ai mei.Lui ii place la nebunie cu ai mei si mai ales ca acum e zapada si acolo e aer curat.
Vreau si eu o pauza dar parca nu l-as lasa.
Nu stiu cum o sa fie
Voi ce ziceti?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

salutari tuturor!

tare mult mi-a placut la intalnire...suuper!!!abia astept sa vad pozele cu copilasii cuminti, asezati frumos pe pat! hi, hi, hi!!!

Mariana, draga, chiar asa?! cum inveti tu, daca tot timpul stai pe aici?? vezi, vezi!! i-a du-te si pune burta pe... legi

Roxana - multumesc pt. promptitudine!!! sa vedem cum ne intalnim sa ridic "coletul"?!

Stanca - eu zic sa te duci linistita; daca Razvan se simte bine la bunici, nu vad de ce nu ai profita si tu de cateva zile alaturi de sotior; uite asa sa stati

Cristiana, nu stiu daca te consoleaza asta, dar sa stii ca nici eu nu am avut somn ieri-noapte ; cica e din cauza presiunii atmosferice crescute.

Tatiana - ma bucur ca ne-am cunoscut. ce fac gemenii? dar Clara?

pupici pt. Elise si mama ei! vai ce caciula bestiala avea Elise - micutza rusoaica!!!

alinutza - bine ai venit!

fug sa-l pregatesc pe Lucian de culcare...

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos br / br /

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

O sa-ti fie dor de moarte, dar eu zic ca ai nevoie de o pauza. Profita. O sa te simti bine

Mariana, mercic de pozici. Una are pete (nu da in mineee), dar sunt super pt. albumul nostru. Sa-ti povestesc: Intra Mihai in studio..."Buna, o caut pe doamna Tache". Domnul sotul tau ridica o spranceana si-l cerceteaza pe al meu sot "Oare ce vrea asta de la nevasta-mea", o fi gandit Adi...Apoi mihai zice ca-i "sotul Svetlanei". "Aha", o fi banuit ca-i svety, nebuna cu pozele. Si asa au vorbit despre imprimante si geamuri zgariate. A si inca ceva, zice ca Stefan e leit taica-sau. Eu :"Stefan e frumos", Mihai "Si Adrian arata bine!" Inca o data multumesc.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Salutare fetelor!.Sunt franta ca fiu-meu asta ma extermina cu energia lui,toata ziua fuge, sare, se urca pe mese, pe televizor, pe calculator, mai nou si pe biblioteca.pot sa-i zic de o mie de ori ca nu-i voie , eu zic , eu aud.Bine ca a inceput sa manance , a avut o perioada ca daca ma vedea cu lingurita , fugea si striga nu! nu!, am crezut ca-i ies caninii, da de unde , nici urma de ei.
Bun venit Alynutza !
Mariana , am gasit care era problema cu pozele mele de nu apareau, erau puse pe privat si atunci cum sa apara,sotul meu s-a distrat copios de mine cand i-am zis.no uita-te acum la ele sa ne vezi.
Va pupa mami de Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Am uitat sa va zic ultima noastra reusita cu care ne mandrim tare:papam singurei,si ce daca jumatate din supica ajunge pe barbetica, noi suntem tare voiosi, adica Alex, ca eu dupa aia tre sa curat si sa spal mocheta.

Mergi la inceput