Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu nu sunt convinsa ca homosexualitatea este innascuta.
N-am auzit de nici un studiu stiintific serios care sa fi ajuns la concluzia asta. Stiu ca este promovata aceasta idee, dar nedemonstrata.

In ipoteza ca ai afla despre copilul tau ca este homosexual, nu te-ai gandi, ca poate si tu ai contribuit la asta, lasandu-l sa inteleaga ca o relatie amoroasa cu o persoana de acelasi sex este fireasca? Ca poate sa aleaga sa fie cu un barbat sau cu o femeie, asa cum alege sa imbrace o camasa rosie sau albastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mariussimiuc chiar am vorbit cu sotul meu acum cateva zile despre aceasta problema si suntem convinsi ca daca ar fi ca matei ar fi homosexual l-am accepta asa cu este si din contra as fi si mai toleranta fata de gay si i-as accepta si mai usor decat o fac acum(asta daca am vreodata rezerve-eu inclin sa cred ca nu am).si asta tocmai pentru ca as avea tot timpul langa mine un gay si as vedea ca este o persoana normala.nu crezi?!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by casandra

Eu nu sunt convinsa ca homosexualitatea este innascuta.
N-am auzit de nici un studiu stiintific serios care sa fi ajuns la concluzia asta. Stiu ca este promovata aceasta idee, dar nedemonstrata.

In ipoteza ca ai afla despre copilul tau ca este homosexual, nu te-ai gandi, ca poate si tu ai contribuit la asta, lasandu-l sa inteleaga ca o relatie amoroasa cu o persoana de acelasi sex este fireasca? Ca poate sa aleaga sa fie cu un barbat sau cu o femeie, asa cum alege sa imbrace o camasa rosie sau albastra?

Eu sint convinsa ca homosexualitatea este innanuscuta, altfel nu s-ar explica aparitia homosexualilor in familii perfect heterosexuale si in medii in care copiii n-au fost expusi la "propaganda" homosexuala.
Eu sint heterosexuala tot innascut. Parintii mei nu au diabolizat niciodata in fata mea vreun tip de sexualitate, am avut acces de la o virsta normala la tot felul de surse de informare credibile, nu am crescut intr-un mediu bigot, habotnic sau mai stiu eu cum. Chiar foarte tolerant, nu mi-am auzit niciodata parintii vorbind de rau pe nimeni (ce palme am luat o data de la mama pentru ca vorbeam urit despre nu stiu cine, vorbe auzite la scoala, bineinteles. Mi-a interzis atunci nu numai sa vorbesc urit, ci si sa judec alte persoane care sint doar diferite de mine, fara sa faca nici un alt rau nimanui). Si sint cit se poate de heterosexuala, nici macar n-am fantezii cu femei. Nu-mi spun nimic femeile din punct de vedere senzual.
Si daca as afla ca am copil homosexual nu m-as framinta foarte tare, sincer. Si din fericire nici partenerul meu nu se framinta deloc din cauza acestei "probleme". Daca se da legea pentru adoptia copiilor, am si nepotii asigurati. Cum spuneam, in aprecierea unui om, sexualitatea lui chiar nu conteaza (vorbim de sex intre adulti care-si dau consimtamintul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

eu cred ca cei care zic ca sunt tolerant accept gay dar apoi se gandsc vai sa nu se intample copilului meu nu sunt de fapt toleranti,ci niste ipocriti si eu nu sunt una de-a lor.
casandra ba se stie sigur,nu doar se vehiculeaza ideea ca este genetica homosexualitatea si eu am vazut foarte multe documentare.unu foarte interesant a fost dupa cum urmeaza:unui baietel la nastere i s-a schimbat sexul si a fost facut fetita-in ideea ca genele nu sunt "vinovate" de homosexualitate.asa a trecut timpul si fetita respectiv a descoperit din ce in ce mai mult ca vrea sa fie baiat,se simte evident baiat desi era fetita si a fost crescuta ca fetita.asa a ajuns sa faca operatie de schimabare de sex si in final s-a sinucis.deci evident genele determina sexul si totul,nu este indus.
este vorba despre modificari cromozomiale:la femei apar si cromozomi y si atunci are atribute caracteristice barbatilor,iar in cazul gay-ilor acestia sunt dominanti si invers la barbat sunt dominanti cei x si atunci are caracteristici de femeie.si asa rezulta homosexualitatea.
si asta e demonstrata de mult nu e doar o idee vehiculata.
deci nu ai cum sa ii induci copilului homosexualitatea!
e bine ca sunt si persoane care aleg sa fie gay,dar de fapt nu sunt-dar nu despre asta e vorba aici-ci despre gay naturali.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Pe mine nu ma deranjeaza asemenea cupluri.
Eu zic ca e loc pentru toti pe lumea asta...
In plus - cine suntem noi sa judecam pe altii?

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Ai spus exact ce gandesc eu! Pana la urma de ce deranjeaza pe unii chestiile astea? De ce nu ar fi cuplurile homosexuale buni parinti, de ce multi cred ca nu ar fi capabili de iubire? Din pacate societatea romaneasca e una destul de homofoba.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

eu cred ca cei care zic ca sunt tolerant accept gay dar apoi se gandsc vai sa nu se intample copilului meu nu sunt de fapt toleranti,ci niste ipocriti si eu nu sunt una de-a lor.
casandra ba se stie sigur,nu doar se vehiculeaza ideea ca este genetica homosexualitatea si eu am vazut foarte multe documentare.unu foarte interesant a fost dupa cum urmeaza:unui baietel la nastere i s-a schimbat sexul si a fost facut fetita-in ideea ca genele nu sunt "vinovate" de homosexualitate.asa a trecut timpul si fetita respectiv a descoperit din ce in ce mai mult ca vrea sa fie baiat,se simte evident baiat desi era fetita si a fost crescuta ca fetita.asa a ajuns sa faca operatie de schimabare de sex si in final s-a sinucis.deci evident genele determina sexul si totul,nu este indus.
este vorba despre modificari cromozomiale:la femei apar si cromozomi y si atunci are atribute caracteristice barbatilor,iar in cazul gay-ilor acestia sunt dominanti si invers la barbat sunt dominanti cei x si atunci are caracteristici de femeie.si asa rezulta homosexualitatea.
si asta e demonstrata de mult nu e doar o idee vehiculata.
deci nu ai cum sa ii induci copilului homosexualitatea!
e bine ca sunt si persoane care aleg sa fie gay,dar de fapt nu sunt-dar nu despre asta e vorba aici-ci despre gay naturali.

Am vazut si eu documentarul in cauza..tare tragic..
Si au mai fost multe documentare pe tema asta,cu medici,psihologi care explicau ce si cum si toti spuneau ca homosexualitatea nu e o boala asa cum vehiculeaza multi ci cu asta te nasti,asta esti..
Corinadana se pare ca ai citit printre randuri ce-am spus eu,ca n-ai inteles nimic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Asa e mai Leditia! Ce noroc cu unii ca s mai destepti!!!Scuza ma! dar esti tare uracioasa!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pisicuta si Matei, poti sa imi indici un studiu stiintific, acceptat de comunitatea medicala care sa arate clar ca homosexualitatea este innascuta? Documentarul vizionat nu am de unde sa stiu de cine a fost finantat.

Cineva spunea ca, in antichitate, homosexualitatea era larg raspandita iar un barbat insotit de o femeie la o petrecere, era privit chioras. De ce? Erau toti barbatii homosexuali sau se conformai normelor societatii in care traiau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Asa e mai Leditia! Ce noroc cu unii ca s mai destepti!!!Scuza ma! dar esti tare uracioasa!!!

corinadana, sa stii ca Leditia chiar este desteapta.
te-as sfatui sa vizitezi un pic regulamentul

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

Homosexualitatea in Grecia antica avea si o latura spirituala: cum femeia era considerata o fiinta inferioara, normal ca dragostea suprema era dragostea intre fiintele superioare, barbatii. Aceasta hulita pederastie nu era simpla penetrare, era si transfer de cunostinte, initiere in stiintele epocii: geometrie, filosofie.

Daca acum este la moda sa fii homosexual, s-ar zice, conform teoriei tale, ca dupa perioada antichitatii, homosexualii au reaparut in lume de vreo 30 de ani. Cam fortat, nu crezi?

Mergi la inceput