Casatorii ciudate?!
Raspunsuri - Pagina 14

forte spune:
quote:
Originally posted by andora
Ma bag iarasi ca musca:
Mi-ar trebui mult timp sa caut studii bine bazate care sa ma convinga ca hmosexualitatea nu e o optiune, ci o necesitate.
Si la urma urmei zic si eu ca omul din popor: daca Dumnezeu ar fi acceptat homosexualitatea - de ce a facut ca Iisus sa se nasca din femeie?
Dumnezeu a fost incoerent si la nasterea lui Isus: El s-a nascut nu din femeie, ci din fecioara. deci orice este posibil.
Tari in care este legala casatoria intre homosexuali: Olanda, Spania, Canada (I am so proud).

impreuna spune:
Ete ca si mie homosexualitatea mi se pare o anomalie, la fel ca multe altele care exista pe lumea asta. Ca o fi genetica sau dobandita e treaba lor.
Doar ca ma deranjeaza ca pozeaza in victime, cand sunt atatea alte victime reale pe lumea asta. E treaba lor ce aleg, dar sa o faca in cunostinta de cauza si sa accepte si avantajele dar si dezavantajele (cum ar fi acela de a nu putea avea copii).
Mi se pare ca de prea multa toleranta ne pierdem identitatea.
Uite ca eu nu pot sa accept ceva anormal ca fiind normal, cum nici ei nu sunt obligati sa accepte normalitatea.
Poate in curand se vor inmulti si cazurile cu cei care se casatoresc cu animale
Flavia (sotie si mamica fericita)

forte spune:
quote:
Originally posted by impreuna
[Poate in curand se vor inmulti si cazurile cu cei care se casatoresc cu animale
Ce te faci daca vor vrea sa se casatoreasca cu animale de acelasi sex?
Toleranta crestina si iubire de aproape? La voi? mi se face greata.

denizel spune:
quote:
Originally posted by forte
[br Dumnezeu a fost incoerent si la nasterea lui Isus: El s-a nascut nu din femeie, ci din fecioara. deci orice este posibil.
si cam pe unde-o fi incoerenta aici, pisi?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

forte spune:
Papusha, cind o sa ai si tu primul copil facut cu Sfintul Duh, sa-i pui pozele aici, sa vedem si noi.

impreuna spune:
quote:
Originally posted by fortequote:
[Poate in curand se vor inmulti si cazurile cu cei care se casatoresc cu animale
Am scris undeva animale de acelasi sex?
Nu trebuie sa ti se faca greata, citeste cate ceva despre moralitate si principii, poate iti trece

Toleranta si iubirea aproapelui nu inseamna ca trebuie sa ii accepti comportamentul, ci pe el ca persoana (atata stie, atata poate).
Se pare ca oamenii nu mai au notiunea de "bine" si "rau"

adusca spune:
quote:
Originally posted by conchita
"acceptati" in ce sens si de catre cine? pe cine intereseaza ce face vecinul gay in dormitorul lui? de ce trebuie sa vada toata lumea cam cum arata un gay in dormitor? - ca doar asta vedem la paradele astea.
stiai ca omul banal, obisnuit, neinteresant - si anume heterosexual, este pur si simplu arestat daca face exhibitionism in public? ca doar legea interzice indecenta pe strada. eu asta semnalam, ca unele minoritati sunt deasupra legii si ca nu inteleg la ce sunt bune paradele.
conchito, iaca aici niscavai femei hetorosexuale www.bespolka.com/bespolka%20web%20site/South%20America%2001-02/Brazil/Brazil02_Rio5_GayBall05_Lars_C406_Web.jpg" target="_blank">"obisnuite, banale, neinteresante",
care fac parada in public, si nimeni nu le aresteaza, ba chiar sunt ovationate.
atunci de ce n-ar face si homosexualii la fel?
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

denizel spune:
quote:
Originally posted by fortequote:
Pai de ce nu dai tu dovada de toleranta, intelegand-o pe biata Flavia ca nu vrea sa se marite cu ratzoiu' care o curteaza de doi ani.:))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

forte spune:
Forte: te rog sa ai grija cum te exprimi, referitor la ceilalti membrii ai comunitatii DC.

forte spune:
quote:
Am scris undeva animale de acelasi sex?
:))))
Asa e, n-ai zis. Trebuie pastrata heterosexualitatea in toate.
Are you for real?