Casatorii ciudate?!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
[

http://www.leaderu.com/orgs/narth/study.html

Casandra a inteles din articol ca homosexualitatea este alegere libera

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

[/quote]

Pai eu cred ca de aici a inteles Casandra ca e o alegere libera:

In 1973--under intense pressure from gay socio-political activists, and without scientific evidence--the American Psychiatric Association voted to remove homosexuality from its Diagnostic Manual, and effectively silenced professional discussion of homosexuality as a disorder. Although modern psychology had considered the condition pathological for over 100 years, and all cultures have considered it deviant throughout recorded history, the official view of homosexuality changed overnight.
A campaign to make treatment of homosexuals unethical and illegal was recently set in motion by gay activists. Psychiatrists, psychologists or researchers who so much as suggest that homosexuality may be a changeable disorder are persecuted and labeled "homophobic" by the pro-gay lobby. Men and women--even teenagers and children--who struggle with homosexual desires and desperately wish to change have been blocked from finding the therapists who can help them.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Acu io m-am confuzat de-a binelea :) Eu inteleg ca scopul articolului e de a arata ca, desi homosexualitatea nu mai este considerata oficial o afectiune psihologica din 1973, ESTE totusi o afectiune psihologica si poate fi tratata prin terapie intensiva.

Faptul ca homosexualii nu sint de acord ca homosexualitatea ar fi o afectiune psihologica nu inseamna ca e alegerea lor libera, sau? Cind cineva spune alegere libera eu inteleg ca ei pot hotari daca sa se culce cu barbati sau cu femei, ceea ce nu e cazul. Ei sint homosexuali pentru ca s-au nascut asa, si au atractia asta pentru acelasi sex pe care nu o pot controla, nu e ca vor ei sa fie asa (deci nu e "alegere libera"). Asa interpretez eu

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Intoleranta asta nu aduce decat probleme tuturor membrilor implicati. Un copil homosexual cu cel putin un parinte intolerant va fi sigur un individ marcat si incapabil sa-si traiasca viata normal. Un adult homosexual va fi intotdeauna batjocorit pe la spate de cel putin un intolerant. Cineva se va gasi sa spuna intotdeauna ca un cuplu homosexual nu poate creste un copil, desi principiile morale si sociale nu prea tin de ce faci in pat (poti sa fii o persoana foarte "sanatoasa" moral, genul care isi ajuta aproapele si care contribuie societatii, care apara drepturile individului si ajuta batranii sa treaca strada, si cu toate astea sa ai tot felul fetisuri sexuale).

In plus, si am mai spus, exista homosexuali care aleg sa fie asa, dar majoritatea nu aleg, pentru ca se nasc asa sau au o problema psihica (de genul victime ale unui abuz). Daca ar fi sa aleaga, sigur oricine ar alege sa nu fie homosexual ca sa scape de intoleranta societatii. Oricum noi nu ar trebui sa-i judecam nici pe unii nici pe altii, asa cum nu ar trebui sa-i judecam nici pe cei care au alta religie, alta culoare, sau alte aberatii. Faptul ca ii judecam nu aduce nimic bun, nu este o solutie constructiva.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Cipcip, ce vrea sa spuna articolul:
- oficial, homosexualitatea nu este vazuta ca o conditie patologica, ci "lifestyle choice"
- asa cum ai spus tu, este o afectiune psihologica (dar nu patologica) si se poate trata prin terapie intensiva

-psihologii trateaza persoane sanatoase, care nu au probleme fiziologice, ci de raportare a lor la mediul in care traiesc (intern si extern lor)

- "lifestyle choice" nu inseamna alegere libera. Stilul nostru de viata este influentat de multi factori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Guestus, n-ai nici o sansa sa transformi Moldova in mic Utah daca nu le scoti frate beutura dupe piata. In uTah nu gasesti pic de alcohol si e o insulta sa te duci in vizita cu o sticla de vin!Acum bey asta ca asta, problema gaylor s-a mai discutat pe acest forum si si eu cunosc un baiat nascut in familie normala in care alti frati, surori sint straight iar el e gay. Sint convinsa ca e ceva cu care te nasti si de altfel am citit un articol in Time magazine in care se afirma asta. Daca orietarea sexuala s-ar putea "schimba" nu credeti ca gayii ar schimba-o? Nu credeti ca lor le convine sa traiasca ostracizati/marginalizati? Oricit de open minded ar fi americanii, tot exista intoleranta impotriva lor, in marea masa a oamenilor. Din cite am citit eu in acel articol in Time (recunosc ca nu e publicatie de specialitate dar scrie bazat pe studii de specialitate) multi subiecti au facut terapie, au vrut intens sa devina straight si nu s-a putut. Ceva in creierul lor e conectat gresit, asta e.Dar ce ziceti voi fratilor de cei care fac operatie de schimbare de sex? Asta apropo de filmul propus pt. oscar numit Transamerica. Si tot referitor la asta aseara a fost pe CNN la Larry King Life un interviu cu unii ai carui copil era in curs de a deveni … baiat. De fapt nu mi-e clar daca era fata in curs de a deveni baiat sau invers… arata (la figura ma refer) ceva inbetween. De unde stiu unii ca s-ar simti mai bine in pielea sexului opus? De ce nu devin gay? Am auzit de cazuri de cintareti care au devenit … cintarete…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu i-a invinovatit nimeni pe homosexuali ca sunt homosexuali, ci doar pentru promovarea homosexualitatii.
Cauzele homosexualitatii sunt inca discutabile.
Dar, oricare ar fi acelea, genetice, de mediu, abuzul survenit in copilarie, oricare ar fi, oamenii astia trebuie sa inteleaga ca au o problema si ca pot fi ajutati, daca vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Casandra a pus punctul pe i... ne-am afundat in problema identificarii cauzelor aparitiei homosexualitatii... dar de fapt cred c-ar fi trebuit postate niste intrebari clar punctate la care sa raspundem sau niste probleme pe care sa le dezbatem, ca sa nu roim in jurul becului fara directie... Sper sa ajungem cat de curand la nivelul de civilizatie in care homosexualitatea sa poata fi dedzbatuta, inteleasa si tratata daca si cand este cazul si in Romania.
Hehe, am prins din zbor prezentarea unui cuplu invitat intr-o anume minunata emisine TV, cica cuplu gay dintre care unul redactorul primei reviste gay din Rom iar celalalt... primul preot ortodox homo sper ca vorbea prezentatorul prostii sau ca respectivul facuse doar facultatea si denumirea de "preot" nu era cea mai potrivita
Denizelu' ma bag iar off topic, m-ai omorat cu lumina si batista , hai ca m-a lovit si pe mine talentul muoldovinesc de-am scris "fisier" in loc de "folder"

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Casandra...ei nu promoveaza homosexualitatea ca sa ii "faca reclama"...(acum sincer, care dintre noi ar deveni gay doar pt ca trec pe langa o parada de-a lor sau ca au un prieten apropiat care e gay sau ca vad un film cu o scena fierbinte intre 2 femei????)

Ei o promoveaza pt a fi acceptati...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sa va mai descretesc fruntile ca prea sinteti inversunati:Auziti aici:

La o ora de dirigentie, profesorul intreaba copiii:
- Copii, spuneti-mi ce credeti ca excita cel mai mult imaginatia omului?
Raspunde Bula:
- Desigur, o femeie goala intr-o pozitie lasciva!
- Bula, iesi din clasa si sa nu mai apari la scoala decat impreuna cu
tatal tau!
A doua zi, dirigintele il vede pe Bula la ore, dar asezat in ultima
banca.
- Bula, ce-i cu tine aici? Si unde este tatal tau?
- Domnule diriginte, tata a zis ca daca nu va excita femeile goale,
inseamna ca sunteti homosexual si el nu vrea sa discute cu homosexualii.
Si stau aici ptr. ca mi-a recomandat si mie sa stau cat mai departe de
dvs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

exect nici mie nu imi pare ca se face o promovare a homosexualitatii insensul hai sa fim gay toti.din contra se prezinta situatia lor pentru ca noi sa fim mai toleranti.si in plus nu cred ca au o problema si pot fi ajutati,poate ca ei se simt bine asa cum sunt,la asta se gandeste cineva?! de ce neparat trebuie da ii facem la fel ca noi? chiar am vazut un motto interesant la cineva-nu imi amintesc exact-cand o sa gandim/fim toti la fel o sa dispara lumea.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput