bb-ul si cainele
Raspunsuri - Pagina 2
Salina spune:
A! Si inca ceva! Din cate am inteles (iar veterinarul mi-a confirmat) este chiar bine ca un copil sa creasca avand un caine in preajma. Se dezvolta mai bine din punct de vedere psiho-social si afectiv. Voi ce ziceti? Asa sa fie oare? Din experienta cu copiii vostri...
Salina spune:
A! Si inca ceva! Din cate am inteles (iar veterinarul mi-a confirmat) este chiar bine ca un copil sa creasca avand un caine in preajma. Se dezvolta mai bine din punct de vedere psiho-social si afectiv. Voi ce ziceti? Asa sa fie oare? Din experienta cu copiii vostri...
julia23 spune:
si eu am o catelusa(cocker)care doarme numai linga mine in pat si nu stiu cum o sa o dezobisnuiesc de asta.am mai incercat dar vine linga pat si plinge si mi se face mila de ea.este foarte geloasa pe oricine se apropie de mine si nu stiu cum o sa reactioneze cind o sa avem bb.
am inteles de la doctor ca daca are un anumit vaccin facut nu este nici o problema pentru bb.deci daca este vaccinata nu o sa fie nici o prob.cel mai bine este sa intrebi veterinarul despre vaccinul care trebuie sa il faci.iar daca nu lasa par totul este ok.
sanatate multa si nastere usoara
adrianangi spune:
Eu am un bb de 7 luni si o femela de ciobanesc german (35 kg si par... hm, semi-lung). Pot sa-ti spun ca bb s-a indragostit de ea de la prima vedere. Cind plinge si nu-l pot calma cu nimic, o chem pe Betty, numai la vederea ei se potoleste brusc. Si ride!
Ea il linge pe minute (il spal apoi urgent, cu sapun si apa calda) iar el ride in hohote. I-am impus insa cainelui urmatoarele restrictii:
1. nu are voie in camera la bb. A invatat imediat iar acum, chiar daca las usa deschisa, ramine in prag, stie ca nu se poate.
2. Am evitat sa aiba jucarii asemanatoare (chitaitori din plastic), tocmai pentru ca mai tirziu sa nu se "bata" pe ele.
3. O deparazitez intern, la 3 luni, cu CESTAL.
4. De fiecare data dupa ce o scoatem afara, o spalam pe labute.
Parerea mea e ca Betty ii va fi cel mai bun prieten.
PS Napirlirea pe termen lung se datoreaza schimbarilor bruste de temperatura de afara dar si pentru ca, ei fiind "caini de apartament", au metabolismul dat peste cap... Te sfatuiesc sa vorbesti cu veterinarul si sa-i dai, daca si el este de acord, vitamine pentru blana. La noi a avut efect...
SANATATE TIE SI BEBELUSHULUI (DAR SI LUI CUTU)!