Vi s-a intamplat vreodata ceva care sa va faca sa va pierdeti increderea in medici si in felul lor superficial de tratare a paientilor? Ei uite ca mie mi s-a intamplat in vara anului 2005 cand am fost la un control ginecologic din cauza durerilor in timpului contactului sexual. La un control mai amanuntit am fost diagnosticata cu rana pe col destul de urata. In urma cauterizarii mi s-a dat un tratament cu PODOFILINA. Numai cand ma gandesc ma apuca groaza.Indicatiile corecte de folosire a acestei creme nu am primit. Drept urmare dupa 4 zile de folosire am ajuns de urgenta la Spitalul Giulesti cu ARSURA DE GRADUL 3. Dupa ce am asteptat 3 ore a venit in sfarsit o doctora care s-a uitat la mine foarte calm si a spus ca nu stie ce sa-mi faca si a chemat alta doctora. Aceasta din urma mi-a facut spalaturi cu o solutie care mai rau mi-a provocata arsuri. Dupa 5 minute soseste si a 3-a dr. care s-a uitat la mine si m-a intrebat: Dvs sunteti la menstruatie? I-am spus ca nu, dar din cauza arsuri eram toata o rana deschisa si sangeram abundent. Din cauza unui extraveral luat dr.nu a putut sa-mi faca anestezie. Si a trebuit sa suport GROAZNICELE CHINURI de a se uita sa vada cat de grave sunt arsuri in interiorul vaginului. Ca un caine am fost tratata. Si de atunci trag pentrua fi o femeie normala, sanatoasa si fara probleme. Dar se pare ca acest lucru va fi ceva mai incolo.
Daca aveti ceva de povestit pe acesta tema, astept cu placere sa discutam.
Dumnezeule! Nici nu-mi mai simt picioarele! Imi pare foarte rau ca ai trecut prin asa ceva! E ingrozitor ce ti s-a intamplat. Nu-mi dau seama de ce ti-a dat podofilina pentru rana pe col care a fost cauterizata. Stiu ca se aplica pe vegetatii pentru a le arde... si tu nu ai mentionat nimic de ceva de genul asta. In general pentru aplicatii de acest gen se apeleaza la personalul medical tocmai pentru a preveni arsurile chimice - care sunt f greu de tratat - cu atat mai mult in cazul in care zona pe care trebuie aplicata este in interiorul vaginului. Cremele care contin podofilina au prospecte foarte detaliate tocmai pentru ca pot crea arsuri...
In orice caz, sper sa treci cu bine peste tot si te refaci complet. Multa multa sanatate si ambitie!