Aspirante optimiste - 182-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Vale, LA MULTI ANI si din partea mea, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai frumos!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta ca le meriti vale,eu din pacate nu le stiu pe toate k sa ti le spun...din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele...intreaga mea fiinta !Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privireasa ...inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce faci...pentru sufletul tau de aur...pentru tot ceea ce reprezinti in viatza.....tot io aia nebunaaaaa

.............La multi ani!!!!.............

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Lasa-ti inima sa-ti arate calea Asculta cantecul din tine. Este in ceea ce face ca ochii tai sa para stele si inima ta sa cante. Asculta-ti sentimentele si vei auzi cine esti si ce trebuie sa faci. Asculta-ti nevoile si vei sti unde se gaseste ceea ce cauti. Asculta intelepciunea din launtrul tau. Incearca sa te conduca catre destinul tau. Asculta cantecul din viata ta si viata ta va fi plina de armonie. Vei fi ceea ce ti-a fost sortit sa fii. Vei fi fericita si mai implinita decat ai fost vreodata, doar daca vei..... Asculta cantecul din tine, VALENTINOOOOOOOOO....

nebunaaaa iti mai zice inca o data "la multi ani!!!!"..na..sic..sic..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana daca nu atunci am sa ma resemnez si o sa-mi traiesc viata asa cum e ea cu bune si rele.Puterea ta pastreaz-o ca ai mare nevoie de ea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

vreau si eu sa fiu pe lista aspirantelor...pleassss! Ma primiti alaturi de voi?

Mergi la inceput

Antosit bine ai venit si sedre scurta!
Ca sa fii pe lista trebuie sa spui si numele de botez!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

asi io tot ti'o dau ca nu mai am nevoie de ea,,,da presimt io ca nu o sa fie nevoie sa ti'o mai dau

antosit esti bine venitaaaa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

La Multi Ani, Vali!! Sa fii sanatoasa si optimista si sa-ti iasa cat mai multe pasientze in viata asta!
Mea culpa, fetelor, ca n-am mai dat p-aci...nici macar sa va mai salut, da' io n-am mai facut, deocamdata, nici o investigatie, nimic interesant, deci, ca sa va aduc la cunostinta. Mai am cateva zile pana fac luna de cand m-a chiuretat si astept cu nerabdare "primu" ciclu si tare mi-e c-o sa ma tavalesc pe jos de dureri. Dupa asta, tre' sa m-apuc de analize, sa-ncerc sa ma edific. Sper ca din mai-iunie incolo sa ne putem pune din nou pe treaba pentru BB. Acu' incercam sa mai copilarim nitzel (prieteni, nopti pierdute, bla-blah, ca sa ma refac io psihic) si sa ne bucuram de viata.
Va pupacesc!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bun venit noilor venite.sedere cat mai scurta aici, adica trecere cat mai rapida la
Hai sa nu speriam fetele noi, numele de botez il cer fetele pt a putea sa va treaca pe listuta(asta pt fetele nou venite),fiinca aceasta lista merge la biserica,dar daca nu vreti sa va spuneri numele de botez, asta nu inseamna ca nu puteti pe lista noastra.

vale, petrecere frumoasa azi si sa fi cea mai fericita.hai ca te prin din urma cu schimbarea

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput