Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 14

antosit spune:
aspirantelor!Am o intrebare pt. voi, ce stiti despre Dl.Dr.Niculescu de la giulesti?Sunteti vre una pacienta dansului, a facut cineva de pe aici fiv cu dansul?Eu asi dori sa incerc,ce ziceti?O zi buna sa aveti si multi
din rartea mea!

PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!!
Nadya,Bine ai venit printre noi,sper totusi sa treci repede la !
Eu am o intrebare pt voi,poate stie cineva..dupa un avort cat trebuie sa faci pauza??mie doctorul mi-a spus ca 2 luni,mi se pare cam mult pt ca peste tot am vazut ca e maxim 1 luna!Si sincer,nu mai am increddere in acel doctor care nu stiu nici pana in ziua de azi ce a vrut sa faca,cu ce scop si pe ce drept!
Va pup,o zi buna va urez!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Tare dor mi-a fost de voi. Din pacate pentru mine, sunt prinsa rau de tot la scarbiciul asta! Nu am timp nici sa mor.
La mine, nimic nou, tin pumnii la toate fetele sa reuseasca.
Va pup pe toate, bun venit noilor fete si trecere cat mai rapida la mamici!
Incerc sa mai intru, in limita timpului.
Inca o data va pup pe toate.

dodo spune:
quote:
Originally posted by NADYA
[font=Trebuchet MS]Buna aspirantelor, este prima data cind va scriu dar sa stitzi ca va citesc in fiecare zii ce mai zice nou si ce mai faceti ce vesti bune sau rele mai aveti. IMI SUNTETZI TARE DRAGIEu am mai postat si la endometru... dar acolo este prea....poate e vina mea, nu stiu. Sper ca aici sa fie lumea altfel.
Eu incerc sa am unde vreo 3 ani dar vad ca se lasa mult asteptat si foarte mult dorit. Am avut o pierdere acu 6 luni dupa care inca incerc sa ma refac, dar asta e, viatza merge mai departe.
Felicitari noilor mamici si sarcina usoara si un bb frumos si sanatos
Nadya. helau!
Am trimis plicul astazi, il vei primi curind

N-am stiut nika de problema ta...imi pare rau, daca spuneai, poate te ajutam in vreun fel...Multa sanatate si ai grija de tine!
Si...ia-o ca un sfat de la cineva cu pielea mai tabacita...renunta la semnatura, pt. multi e o invitatie la sarcasm

Vale, aku aflai, La Multi Ani, scumpa, sa aveti parte anul asta de cadoul cel mai de pret!!

Si, iertare ca dau buzna pe subektu vostru, sa stiti ca va citesc, am ramas cu placerea asta de...hai sa zicem de multi ani...Sa va vedeti cu toatele cu bebei cit mai repede!

Georox spune:
Buna !
Am trecut si eu sa va salut ! Mi-a fost dor de voi ! Va astept la gravidute, de ce nu veniti mai repede ? Trebuie sa ramanem mereu aproape !E loc pentru toata lumea ! Eu nu mi-am mai vazut puiutul de la 7 saptamani, pentru ca Tutunaru a avut amabilitatea sa ma trimita acasa cand am fost la el pe 17 feb. spunand ca are urgenta. Asa ca stau in asteptare pana pe 6 martie. Atunci nu mai scapa !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
10+

PamELLA spune:
Georox,sarcina usoara in continuare!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"