Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ancai24, nici mie nu mi-a prescris acid folic, mi-a dat sa iau un complex de vitamine, cred ca depinde de fiecare gravidutza in parte.

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Acai24 mie mi-a prescris doctorita Acid Folic. Dar il poti lua si fara prescriptie. Eu am inceput sa iau de cand am aflat de sarcina, inainte sa ajung la doctor. Pastilutele se numesc Acifol, in general se ia cam 1/zi. Mie asa mi-a spus doctorita sa iau. Se dau fara reteta si costa 9.000 lei cutia.
Daca totusi nu ai incredere in pastilute, incearca cu kiwi. Am inteles ca sunt fructele cu cel mai mare continut de acid folic.

9+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna frumoaselor!

Eu m-am cam rotunjit cred ca trebuie sa trec la haine de graviduta ca stau tot cu fermoarul desfacut la pantaloni mai ales dupa ce mananc

Cele cu probleme de constipatie eu va recomand multe fibre(fulgi cu fibre, cereale, fructe). Cred ca exista si in Romania All Bran Regular (sunt fulgi special facuti pentru probleme de constipatie.) Am auzit ca este buna si zeama de pe varza murata care aveti pe acasa.Na ca mi s-a facut pofta de varza murata

Vauva 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ce faceti dragele mele....?
Katia...bb ralukutza nu sunteti numai voi copii...si eu sunt tot un copil..am 20 de ani si ma simt tare mandra de bebele meu. Adia astept sa vina pe lume sa il strang in brate.

Am citit nu mai stiu la care fata ca a luat metrocopramid...nu e interzis in sarcina??
Eu azi-noapte am avut un cosmar...o durere de cap cumplita am vomat tot ce am mancat ieri...sunt jale. Sper ca in noaptea asta sa pot dormi cum trebuie ca ma simt foarte obosita dupa noaptea trecuta.

Pupici si o seara cat mai linistitoare fara greturi su dar la rate...

6+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alex, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Fetelor, de Ileana mai stiti ceva? Vad ca n-a mai postat de ceva vreme. Sper ca e bine!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna seara burticilor,

Nu am mai scris de mult pentru ca nu am avut timp si mi-a fost tare greata mai ales seara. La servici nu am internet ci doar seara cand ajung acasa.
Nu am apucat sa citesc din capitolul trecut pentru ca suntem deja multe si s-a scris foarte mult.
Urez bun venit noilor si ma bucur mult ca ne inmultim.
Pufymic multumim pentru actualizare si pentru link-uri.
Ancai24chiar daca dr nu ti-a prescris acid folic e bine sa ti-l cumperi tu singura din farmacie si sa iei pana in saptamana 12 .
Mexxa, Katia, nu va face-ti probleme din cauza varstei si de gura lumii important e ca voi sa va simtiti responsabile. Si apoi 23 de ani mie mi se pare ok! si multi inainte.

Saptamana trecuta mi-am facut analizele de sange si spre surprinderea mea au iesit super bine. Urmeaza sa mai merg la medic la inceputul lunii martie.

Cu greturile stau tot rau, dar rezist eroic si sa speram ca vor trece cat de repede. In resat nu am nici o problema.
De maine am 10 sapt.

Pentru fetele cu constipatie eu stiu ca dimineata un mar pe stomacul gol face bine. Si in general fructe cu cel putin o jumate de ora inante de masa.

9+ de maine 10

Pupici si sarcini usoare si fara probleme

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Anangel am vazut ca esti suparata din cauza uterului dar sper din tot sufletul sa poti duce sarcina normal pana la sfarsit.
Try mi-a placut mult ceea ce ai spus si este perfect adevarat.
Este foarte bine ca mai ales mamicile aflate la prima sarcina sa nu-si mai faca griji inutil.

Inca o data

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Cioc, cioc! Ma primiti si pe mine?

Sunt la a doua sarcina, inca nu e confirmata de medic, insa ciclul mi-a intarziat cam o saptamana si testul a iesit cu doua liniute!!!

Sper sa fie OK, la primul copil nu-mi aduc aminte sa fi avut dureri...Acum insa ma doare mijlocul si abdomenul ca inainte de ciclu..

Si cand ma gandesc ca nu au trecut decat 2 ani si...Am uitat cum a fost...Oooofff

Nu promit sa scriu des ca nu am timp, insa voi intra cu drag sa fiu alaturi de voi!

Pupici!

Crisnemes, ma bucur pentru tine...si ca suntem iarasi alaturi!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna
Bun venit noilor gravidute.
Eu am fost azi la cumparaturi si am umplut o valiza de haine pentru gravida si pentru BB. Au preturile mult mai bune aici decat acasa si le-am luat sa fie pt orice eventualitate. Stiu ca se zice sa nu iei la BB inainte de a se naste nimic dar ma doare sufletul cand le vad atat de frumoase si ieftine sa nu le iau, iar acasa o sa ma gandesc la ele tot timpul.Va pup si astept vesti bune....

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Susa, aici toata lumea isi organizeza si-si cumpara totul dinainte de a se naste bebe. Nu mai spun de Baby Shower care se tine inainte de a naste si unde mamica primeste tot felul de cadouri pentru viitorul bebe.
Daca ar fi sa fie ceva, toti copiii nord american iar trebui sa aiba o problema, nu-i asa? Superstitiile sunt superstitii si de cele mai mutle ori nu au nici un fel de baza.
Voi strangeti putin cate putin ca nici n ustiti ce tare bine o sa va prinda cand o sa nasteti si toate sunt la locul lor, aranjate si fara sa va mai bateti capul pe ultima suta de metri. Iar sotul e mai bun langa voi dupa ce nasteti decat sa-l trimiteti prim magazine dupa patut, carut si alte asemenea.
Doar sa nu faceti excess de zel la hainute caci o sa primiti de la prieteni si rude o gramada. Iar hainutele in primele luni raman atat de repede mici ca nici nu apuca sa se uzeze.
Alex are cateva hainute pe care nu a apucat sa le imbrace niciodata si 90% din toate hainutele lui de pana la 1 an sunt in buna stare.
Eu cred ca nu mai cumpar nimic pentru bebe din burtica. Cand am cumparat tot felul de obiecte si accesorii pentru alex, le-am luat in ideea ca va mai veni un bebe si deci fac o investitie pentru doi bebelusi, asa ca uite acum ce bine-mi prinde. Le am pe toate...he, heeee, dar mai e ceva timp pana ajungem acolo. StTai sa trecem intai parleazu'.

.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput