Bebelusi de martie - aprilie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
dariaevelin spune:
neatza!
connie ce scumpa babuta ai! Cercelatul este un dulce.Adevarat poem!
Cred ca v-ati distrat f bine. Ai invatat pana la urma sa patinezi?
adriana doamen ce mare e Cezar!!!!!!!!!! Si ce dulce! Tare finut,frumos si carismatic! Si ce gropite frumoasa! Spuneai ca te-ai tuns....da' io nu am vazut nici o poza cu tine. S-o fi ratat eu??![]()
pisicuta si matei l-am revazut ,pt a nu st' cata oara pe printisorul tau. E tare ,tare scump! De ce nu puii si niste poze mai recente? Abia asteptam sa-l vedemmmmmmmmmmmmmmmm
Recunosc....sunt deplasata,merit
. Copilul are par frumos,lung,numai ca mie mi se pare ca-i putin rar. Evident ca am sa ma potolesc,vorba voastra,e totusi bebelus....si....daca stau sa ma uit mai bine....parca nici nu-i asa rar. Copil perfect(ca doar e puiul ciorii),pacat de mama!![]()

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita spor la cumparaturi!
Abia astept sa ne cunoastem live. Daca venim la mare,la vara,sper sa ne imtalnim. Desi....Mircea in sista sa mergem la croati sau in alta parte si pt ca sunt la distanta egala ca Marea Neagra,dar si pt ca difera ffffffffffffff mult conditiile
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Ana71 spune:
Buna,
Multumim pentru urari!
Avem un dintisor!!!!!
. In sfarsit, ieri a aparut mult asteptatul dintisor. Si, sper sa n-o deochi, se comporta perfect normal (nu plange, nu e maraita) desi gingia e cam inflamata. Sper s-o tina tot asa. In rest, nu vrea sa paseasca (sta nesprijinita mult timp), daca incerc s-o iau de manaute pur si simplu nu vrea (se aseaza in fund si n-o mai pot ridica).In schimb merge de-a busilea cu mare siguranta (s-a perfectionat si are o viteza...). De cate ori ii place ceva aplauda fericita, facem "pa" de fiecare data cand iesim dintr-o camera (chiar daca acolo, uneori, nu e nimeni
), cand vrea ceva strange pumnuletul de mai multe ori si a invatat sa-l pupe (mozoleasca) pe Victor, care-i tare mandru. Daca-i spun s-o pupe pe mami se uita mirata/revoltata la mine, daca-i spun de Victor imediat il apuca de cap si incepe sa-l mozoleasca. Acum cateva zile eram plina de nervi si mi-am pus mainile in cap. Cu o privire inocenta si-a pus si ea mainile in cap, imitandu-ma perfect. M-a amuzat teribil.
De ceva vreme preferatul e tati, de care se agata pur si simplu si se lasa cu plansete cand pleaca. Chiar sunt vag geloasa cand o vad ce nervoasa este cand vreau s-o iau de la el din brate.
Daria, am vazut pozele cu Brien cel dulce. Ca de obicei, m-a topit cu ochisorii lui. Nu mi se pare deloc ca ar avea parul rar (s-o vezi pe Eva...
). Si Victor a fost tuns de cateva ori pe chelie (la ideea lui taica-sau si a frizerului lui) si trebuie sa recunosc ca, desi nu s-a indesit, totusi parul a devenit mai aspru (nu stiu daca neaparat din cauza rasului in cap sau pentru ca a crescut).
Danuta-t, am admirat pozele cu Mihai. Ai un baietel tare frumos!. Mi-a placut tare mult placut poza din zapada!
Rp, nu fii suparata pentru carnet. Se mai intampla. O sa-l iei sigur data viitoare. Si eu o sa incep de luni dimineata scoala de soferi (si am niste emotii...) Mai spune-ne noutati despre Mara. Tot la fel de zambareata este?
Mamacita, bafta la shopping! Sunt perfect de acord cu tine sa comunicam pana c\vor ajunge bebelusii nostriu la majorat
si o sa incerc sa scriu si eu macar la 2 zile (daca nu pot zilnic)
Adrianafedorca, am vazut pozele si m-a cucerit Cezar cu gropitele lui! Si felicitari pentru statul pe olita!
Rrox, ce mai face Ioana? Mai aveti probleme cu mucozitatile?
connie1974 spune:
Daria, multumim pentu aprecieri. Am invatat sa ma tin mai bine pe patine, dar avand in vedere ca eram pe patine prima data sunt multumita. Am prins insa gustul si am sa vad daca este patinoar in Iasi.
Vorbeai de Croatia si de concediu. Sa stii ca sotul tau are dreptate. Iti recomand calduros sa mergi. Conditii excelente, mancare buna, apa extraordinara. Noi am fost in 2004, Calin este un mic croat
, si am plecat 4 persoane, cu o singura masina, am impartit cheltuielile cu benzina, ne-am plimbat cat am vrut, am stat pe cont propriu la o pensiune in Biograd, apartament cu tot ce voiai. Puteam sa ne facem singuri mancare, dar eram in concediu, asa ca restaurantele sa traiasca. Sa vizitati neaparat Parcul national Plitvitze (sper ca asa se scrie, nu mai stiu bine). Daca vrei sa te conving am sa pun poze in albumul meu. Oricum sunt multe locuri de vizitat, timp sa ai. Daca mai vrei detalii, cu mare placere.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
caramella spune:
LA MULTI ANI!
PAMATUFILOR.

ANA felicitari Evei pentru primul dintisor!

Ce dulce e cum da ea pupici fratiorului.
MAMACITA spor la shoping!
NINO ,ELLINIA mersi pentru sugestii.Eu m-am hotarat sa fac comanda la cofetarie si nu mai obosesc sa intreb fiindca stiu ca numai chestii chimice au.Oricum Alicia daca gusta ,nu mananca ea mult.De ziua sotului am facut un tort cu fructe,budinca si frisca artificiala.Ei i-am dat fructe si blat,a mancat cateva guri si nu a mai vrut.Asa ca nu-mi bat capul doar ma gandesc pentru noi cu ce sa fie mai bun.
Eu m-am gandit la urmatorul meniu:platou rece cu chiftele,branza ,crochete de peste,masline ,rosii; oua umplute(ca imi plac mult),salate de vinete si de ciuperci cu piept de pui si gogosari. Mama-mea face covrigi si si prajituri.Tortul mi-a placut unul in forma de ursulet si unul dreptunghiular cu ursuleti mai multi pe o pajiste cu flori.
ADRIANA felicitari lui Cezarica pentru facutul la olita!

Mai revin .
ocrainic spune:
Salutare, fetelor! Cea mai mare probllema cu ramasul in urma la scris, este ca nu mai apuci sa citesti tot, citeste orintre rinduri, si pina ajungi sa scrii, ai uitat 50% din lucrurile despre care vroiai sa scrii! Mea culpa!
Multumesc pt urarile pt silueta! De voie de nevoie. Eu eram mai mult decit convinsa ca n-o sa dau jos kg de sarcina, caci nu slabisem in viata mea! De asta sunt mai bucuroasa, ca altfel intotdeauna am fost mare, si tot mare ramin la 78 kg si 1.75, asa ca...ma bucur de pomana!
Ako - interesant job, iar abrevierile de care vorbeai...vorba unei colege de facultate extrem de habarnista (vorba fie intre noi nu stiu cum de si-a luat in final licenta?!), "ce enzima o fi aia EPA???" (pt nedoftori, EPA=edem pulmonar acut, nicidecum enzima!!!!)
Mamacita - de acord cu norma de posturi, sa vad daca o sa-mi iasa! Ai cumparat frumos? Si eu trebuie sa ma apuc de cumparaturi de iarna, ca nu prea ara David hainute de iarna! Avem la tricouri sa imbracam o gradinita intreaga, de v-as putea trimite voua, fetelor din tara, citeva, macar jumate! BTW, ce mic e internetul asta, exact acelasi link il postasem si eu acum vreo 3 sapt (cel de la whole...)
Adrianafedorca - bine ai revenit, ma gindeam si eu la tine. Cum mai e micuta Alina? Si-a revenit dupa operatie? Cum vede cu ochisorul operat? S-o fi indreptat ceva? Are Cezarica niste gropite de te topesti toata! Si e asa de maaaaaaaaaaaaare! Spor la ollita. SI noua ne iese destul de bine, daca nu intirziu eu sa-l pun dupa fiecare masa. Dimineata facem mereu. Noi stam direct pe WC-ul mare, cu un fel de suport atasat! Nu ne place de nici o culoare, mereu miorlaim cind ne dam seama ce urmeaza, dar cu jucarele ne mai dispare supararea. Dar stam , nene, nu gluma, ca de-ar fi dupa el, plictisit dupa primele minute, am face tot in scutec dupa.
Daria - si eu ca toate fetele, are un par mare Brien!!!! De l-ai vede pe David al meu!!! Nici nu stiu daca avem ce taia la mot!!!!
Ana71 - felicitari pt dintisor!!! Ce draguti trebuie sa fie pruncii tai iubindu-se asa tare!!!
Nati - ce mai faci? ce mai face bebe mic?
Carmenduta - bine ca nu mai ai ce folosi!
Nino - trebuie sa fii ocupata deja cu pregatirile, spor la treaba!
Danuta_t - ce copil frumos ai!!! De ce l-ai tinut la secret pina acum!
Alessia - esti scuzata! Spor la treaba si la multi, multi bani!
Rrox - ce mai fac minunicile? Ioana mai e mucos?
Caramella - baietii mei o sa fie plecati intre 10 si 28 mai. Mi-e cam groaza pt bebe cu asa drum lung, fiindca e si mai mare decit data trecuta si nu stiu cum va fi cu mincatul, cu jet lag-ul!!! Of, am o gramada de necunoscute!
Pupici tuturor copilasilor si mamicilor!
Oana si David
Aud ca vine primavara pe la voi. Sa fie cu soare si caldura multa sa nu mai fie raciti puiutii.
http://community.webshots.com/user/dcrainic
dariaevelin spune:
bun,acum vreau sa intru si eu in discutia despre torturi si pregatiri pentru 1 anisor!
Cred ca tort ii dau la comanda.Pregatirile le fac pentru acasa....desi tare ma tem ca nu vom incapea. Numai fam si rudele fffffffff apropiate sunt vreo 15. Apoi mai sunt si prietenii nostri care,cu siguranta,vor trece sa-l gratuleze pe sarbatorit.Si nu numai....
Pe tava...ce o sa asezati? Povesteam aseara cu gegea despre acest subiect.Mi-ar placea ,ideatic,ca Brien sa devina pictor(evident ca nu o sa-l influentez,decizia va fi a lui-asta mi-ar placea mie).Glumesc tot timpul ca voi aranja pe tava numai pensule de diverse dimensiuni si culori

Vorbind serios:mi-as dori sa aiba parte de sanatate, inteligenta, intelepciune, noroc, carisma, si multa indemanare.
Ca daca le are pe astea....are de toate.Nu m-as inghesui sa-i pun bani,aur si altele lumesti. Daca ar fi dupa mine,as scrie biletele numai cu atribute spirituale
Va dati seama ce fata ar face toata lumea:in loc de obiecte sa fie ravase
Cred ca mama m-ar bodogani pe viata

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
dariaevelin spune:
ana felicitari pentru mult asteptatul dintisor!!!!!!!!!!!
caramella de unde comanzi tortul?
andruzza draga mea! vino la noi!

Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
caramella spune:
DARIA la Codrina voi face tortul.Am fost si m-am uitat in niste cataloage dar am inteles ca fac si torturi personalizate la cerere.Inca nu am vorbit dar la cel cu ursuletii mi-ar place sa scrie altfel nu ca si in catalog.Mie imi plac prajiturile lor si tortul de la nunta l-am facut tot la ei.
Cu obiectele de pe tava ai tu dreptate.
Nu prea stiu exact ,mai astept sugestii.M-am gandit la;carte,pix,chei,ruj,piaptan,oglinda.Nu stiu daca voi pune aur si bani,ma mai gandesc.
OCRAINIC
face la wc,ce baiat mare!!Bravo!
Cred ca ti-e greu in primul rand ca nu mergi si tu cu ei,nu?Va fi bine ai sa vezi,se de scurca ei ca sunt mari.![]()
rp spune:
Multumesc pentru sustinere, va iubesc pe toate.
Am citit putin din urma, nu prea mult, dar am reusit sa vad site-ul Dariei - superb, va doresc sa va aduca multe satisfactii, si spirituale, dar si materiale, ca sint bune si astea
. Si m-am intristat cind am vazut ca micuta Ema a fost bolnavioara.
Noi de dimineata am fost in delegatie cu tati la Buzau, ca Mara a fost tare miriita asta noapte si ne-am gindit ca o plimbare ii va face foarte bine si asa a si fost.
In rest ce sa va mai zic de noi? De 10 zile sint matusa unui baietel frumos si sanatos, de 3,8 kg si 54cm (adica fratele lui Cristi e tatic si el
).
Mara evolueaza foarte frumos, dupa parerea mea, se ridica singurica in piciorute si in tarc si in pat cu mare rapiditate si stie si sa se lase usor in fundut fara sa se loveasca, merge perimetral tinindu-se cu o minuta, dar sa mearga pe covor nu o intereseaza deloc. E la fel de vesela si mincacioasa, stie sa-mi arate jucariile cind o intreb de ele, unde e nasucul, ochisorii sau labutele la catel, chestii de genul asta. Apasa pe butoane sa-i puna lui mami cintecel, ii citeste din carticica, dar marea ei pasiune este dansatul pe tot ce prinde, chiar si cind ii lalai eu. Are o fatuca, cu fundul inapoi dind din piciorute, e jale.
Am vazut ca ati inceput sa puneti bb-ii la olita. Eu nu am nici un gind deocamdata, pentru ca Mara face in general kk in timp ce maninca, asa ca o las pe mai tirziu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)