Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
FREIA, KRELIA je de ce nu are PM-ul activat, caci am selectat DA (la permisiunea...) inca de cand am devenit membru al forumului
mai verifica acolo la mesaje..cine stie...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ramona26 spune:
Buna miresici,
cam greu reusesc sa va scriu dar sa stiti ca va urmaresc si sunt alaturi de voi. Eu am reusit sa rezolv cu biserica mari probleme am avut cu programarea pe 1iulie 2006. Dar am terminat si cu problema asta. Cum statis cu rochitele de mireasa ce preturi mai sunt, inca nu mi-am facut timp sa ma uit in schimb am fost la Expo Mariage si hmmm cam dezamagita scoruri mari si cam lasa de dorit. Ce stiti de Monica Darie ce preturi are...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
BlueEyes, cred ca primesc o bataitza daca am vorbit aiurea. Eu stiu ca am vazut cofetaria asta in centru, chiar avea un afish mare cu "Photo cake" sau ceva de genul, insa n-am mai trecut demult prin zona si nu stiu daca mai exista sau nu. Promit solemn ca ma interesez, dar numai daca merg pana acolo, ca dupa adresa n-am gasit nici un nr de telefon, nici in pagini aurii nici in cluj4all. Poate daca iti vand pontul cu cofetaria imi vinzi si tu pontul cu logo-ul (adica de unde ai pescuit asemenea poza dragutza).
Miresica de 15 iulie 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by ramona26
Buna miresici,
cam greu reusesc sa va scriu dar sa stiti ca va urmaresc si sunt alaturi de voi. Eu am reusit sa rezolv cu biserica mari probleme am avut cu programarea pe 1iulie 2006. Dar am terminat si cu problema asta. Cum statis cu rochitele de mireasa ce preturi mai sunt, inca nu mi-am facut timp sa ma uit in schimb am fost la Expo Mariage si hmmm cam dezamagita scoruri mari si cam lasa de dorit. Ce stiti de Monica Darie ce preturi are...
Bine ai revenit, ramona!
Sa ne spui si alte detalii, restaurant, biserica..ca sa actualizam istuta (daca vrei, desigur!!)
Spui ca ai fost la ExpoMariaj - asta va fi in 17-19 februarie..anula sta, la Marriott + Casa Poporului...poate te refereai la unul dintre celelalte 2 targuri, nu?
![](icon_smile_blush.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
ramona26 spune:
Da scuze, la Romexpo. Eu o sa fac nunta la restaurantul Romanian Catering, biserica este Sf Maria de la Turda pe unde trece 41.
Vreau sa stiu cum imi setez PM-ul....
Freia spune:
Nicoleta urmeaza pasii indicati de Alynutza ca sa iti activezi PM-ul.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Eu o sa fac nunta la restaurantul Romanian Catering, biserica este Sf Maria de la Turda pe unde trece 41.
Sper sa nu confund... e cea din parc, de langa podul Grant ????
![](albina.gif)
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Vad ca nu prea avurati cine stie ce activitate de valentine's....
Noi, dupa lupte seculare cu aglomeratia din oras - ce-or fi avut, frate, ieri, toti au sarbatorit ? -, am ajuns la Pizza&Pasta, pe Fundeni, de unde am plecat dupa vreo 45 de min, k la sectorul de nefumatori, se
![](bandit.gif)
Alinutza, cofetaria aia mai exista... da' nu stiu sa explic pe unde e... mi se pare ca e una si prin Berceni, dar nu bag mana-n foc...
Si...bun-venit noii miresici !
Foto
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Alinutza, cofetaria aia mai exista... da' nu stiu sa explic pe unde e... mi se pare ca e una si prin Berceni, dar nu bag mana-n foc...
Si...bun-venit noii miresici !
Alynutza e din Cluj...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ramona26 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Eu o sa fac nunta la restaurantul Romanian Catering, biserica este Sf Maria de la Turda pe unde trece 41.
Sper sa nu confund... e cea din parc, de langa podul Grant ????
Foto
Daaa. Noi am vrut la Sf Spiridon si am fost prin decembrie sa vorbim si ne-a zis ca inca nu a deschis agenda sa venim in ianuarie si cand am fost in ianuarie numai era loc pe 1 iulie. Am tot cautat pana cand am gasit aici insa nu stiu cum sunt slujbele, daca vreau cor ma costa 2 milioane ca se inchiriaza separat. Asa biserica este draguta si destul de spatioasa.