Miresele anului 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Imi ziceti si mie cu Chayenne???

Mah, io stiu ca asta canta latino....sau vb aiurea??? Atunci, mai bine tac...ca oricum nu cunosc melodia ... io, am obsesia mea, frate..cu J.Iglesias &Dolly Parton

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Canta latino. dar piesa asta nu e latino deloc... E pe ritm de vals...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

raspundem pi puncti:

1. Kreliutz nu e pufi pufi cu PUFI UFI

2. nici mie nu-mi place cum arata forumul, no comment

3. tortu e treaba mirelui

4. happy valentine pt ieri, cu delay, ma scuzati, am avut o zi naspa. io n-am facut nimci pt mnealui dar mnealui mi-a adus un cadou fain, lantisor cu un globuletz de la Swarovski. Asta i-a placut si ficamii.

5. nu stiu daca am apucat sa va spui ca ficamii nu ii place rochia mea de mireasa

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

1. Kreliutz nu e pufi pufi cu PUFI UFI

eh...tu stii mai bine..io crezui ca mancashi o litera
o sa tin minte, ca e interesanta

Nu-ti fa griji, cand te va vedea imbracata cu ea..o sa-i placa...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia draga, deja cred ca te-ai saturat de mine... insa am fost la profil personal si nu era nicaieri "activeaza PM" cum ai spus tu... Doar daca "permiti membrilor sa-ti trimita mail". O chestie ciudata totusi este ca ieri am primit un mesaj pe PM, de la o alta miresica de 2005... Apoi (sa nu dati roshii, nu vreau sa fiu rea chiar deloc, e intotdeauna frumos sa mai vina persoane noi pe forum), am observat ca cineva nou nou venit avea optiunea de PM... Vreau si euuuuuu

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Ma bucur ca v-au placut cardurile mele.
Se vor dulci, copilaresti...si cred ca asa au si iesit.

Ralucah...eu am lipit deja una din parti (stanga cum ma uit la card) dar n-am stiut ca trebuie sa le lipesc pe amandoua si sa iasa chiar ca un buzunaras. Parca asa imi aduceam eu aminte ca au doua laturi prinse si doua libere.

Imi ziceti si mie, va rog frumos, daca buzunarasul din interior are 2 sau 3 laturi prinse?

Tot asa, cu cei doi pici haiosi, o sa facem niste mici carticele ca sa le agatam de codita carafelor.
Eu as fi vrut si meniuri dar al meu zice ca e prea mult si incarc masa :((((.
O sa incerc, macar sa vad ce iese.

Voi ce ziceti, e prea mult?

Aaaa...si am gasit aceeasi pici (sau, ma rog, foarte asemanatori) pt. pus pe tort.

Vai Rallu , abia acuma vad ca si tu ai ales acelasi logo ca si mine! Yupii....poate ne ajutam cu idei :) Btw, tu ce varianta a logo-ului ai? ca eu nu am una cu rezolutie foarte mare. Poate imi trimiti si mie :) Eu atata doar am modificat...culoarea parului la baietel...ca al meu ii brunet

Noi vrem sa punem si pe pernutza...saptaman asta o ducem la inscriptionat

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Alynutza,incearca si in meniul din stanga, printre optiuni ai si mesaje private, poate poti de acolo sa faci ceva, eu stiu ca m-am plimbat si in profil personal, era si acolo o optiune cu mesaje private.
Rallu, super ideea cu carticica, sunt scumpici copilasii.
Samira, bine ai venit!
O zi frumoasa sa aveti, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Ralu, si noi cu Tiempo de vals deschidem. ca asa ne place. mai aveam 1 varianta . se numea derniere valse, superba melodie, dar nu puteam sa zicem ca e ultimul.

Sun si io pe tine.

noi aseara am sarbatorit acasa(ca aveam de lucru), am comandat de la chinezi si au venit la 11 jumate noaptea. si am mancat de numai puteam ca nu mancasem nimic pana atunci. stef si=a luat ceva su[er iute si facea ca trenu.
n-am primit nimic, dar il iert ca mi-a luat o groaza de chestii zilele astea. eu i-am inlocuit bratara care o rupsese cu alta asemanatoare.

rochita care imi place mie e expusa in vitrina jos la unirea. e asa mumoasa... dar e cam scumpa. ma mai gandesc. la targ mi-a pus tanti aia un voal super in cap. scurt, cam pana la umar. super.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia draga, deja cred ca te-ai saturat de mine... insa am fost la profil personal si nu era nicaieri "activeaza PM" cum ai spus tu...

greseala mea..nu la profil personal..ci la mesaje private...apoi options..apoi clikezi la Activeaza mesajele private.

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

noi aseara am sarbatorit acasa(ca aveam de lucru), am comandat de la chinezi si au venit la 11 jumate noaptea. si am mancat de numai puteam ca nu mancasem nimic pana atunci.

litschi ai mai mancat??? au ba?
cum ti s-au parut??
ah..si most important...ai teava la serv sau esti deja acasa?

26 august 2006

Mergi la inceput