Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 26
Danutza_s spune:
pai vrem si noi sa o vedem....surpiza....
rok, nu`i asa ca imi dai si mie un reply pe mail...hai ca`s curioasa...(si ca sa mai am ocazia sa te felicit inca o data........si pe krelia,ca e "opera" ei )
pretty please.....
karamel spune:
Saru' mana mult s frumos de urari, fetele! la fel si voua - iubite si fericite sa fiti mereu !!!
dya, bien sure, ca o sa vaza si ochiu tau; ca si ochiu meu tre sa vizioneze ale tale achizitii, ca se multumeste doar cu pozele
bine ai venit, rok!! si noi tot la hotel Central in piatra avem nunta, dar pe 23 septembrie; asa ca voi pune o IMENSA baza pe toate ale tale povestiri si impresii.
Ca noi, doar am fost si am stabilit data si am dat un avans. Atatica.....ah, si mai avem niste mostre de meniuri de anul trecut, asa....ca sa vedem ce se serveste. Dar in rest, nimicuta nimicuta.
Eu o mare problema o am cu muzica. Mi-e tare teama si-mi dorest tare mult sa le placa invitatilor.
va pupic si spor la de toate
rok spune:
hello karamel :) inseamna ca esti din Piatra. ... ce frumos
la mine se ocupa ai mei de tot acolo. ei au dat avansul pentru sala de la etajul 1 a hotelului. am vazut-o si nu m-a impresionat cine stie ce (era nearanjata atunci) dar am inteles ca se poate face frumoasa.
in functie de sala o sa facem decoratiunile in alb si bleu sper eu. am mari emotii cu chestia asta.
si muzica tot ai mei vorbesc si mi-e ca nu o sa fie bine...e greu sa fiu eu aici si ei sa aranjeze acolo, dar nu se putea altfel
Carmen_Marieta spune:
Fetelor sunt super multumita, am terminat cu organizarea(restaurant,biserica, fotograf si dj)gata i-am arvunit pe toti.De acum incepem cautarile si probele la haine, invitatiile si restul, asa ca incet incet prinde si la noi contur.oricum pana loa nunta va mai bat la cap, ca de sa nu fiu singura...Sincera sa fiu eu inca nu m-am lamurit cu cununia civila(spaga? la cine? cat?etc) dar mai vb.
karamel spune:
nu, eu nu sunt din Piatra; sotiorul este; eu mi-s din bucuresti
asa ca la noi, doar socrela e acolo, insa ideile si gusturile sunt total diferite de ceea ce vreau eu;
si, in plus, de cand ma stiu, am fost stresata de ideea de nunta - adica mi-am dorit sa fie bine si sa se simta toata lumea bine; si ma streseaza ca deciziile le luam noi si vrem sa plata tuturor;
noi speram sa reusim cu bine in toate pregatirile.
eu am vazut sala de la etaj (acolo facem si noi) la un inceput de impodobiri - adica inconjurau stalpii in niste chestii albe si niste fundite/flori albastre. parea sa iasa destul de dragut.
stii cumva daca au ei si huse pt scaune? si daca mai pun ceva pe masa de ornament sau le lasa la libera alegere pt impodobire?
vom merge oricum, acum, prin primavara la discutii mai amanuntite - imi pregatesc pomelnicu de intrebari
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by BlueEyes
Raza... tu esti in pozicile cu rochitza? Ca nush de ce, dar io mi te imaginam blonda....
Da, eu mi-s... Blonda sau alta culoare ? Brr ! In nici un caz ! Ce, bruneta nu ma placi ?
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Vai de mine....cum sa nu te plac asha cum esti? Nici nu stii cat de mult ash vrea sa va cunosc personal pe toate
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
rok spune:
si ai mei vor merge la discutii cu seful de sala si cu directorul hotelului (bine ca-l cunosc) si o sa iasa cum trebuie. inca nu stiu daca pun huse, dar cand am fost eu acolo am vazut ca au. trebuie doar sa vezi cat de frumoase sunt. nu stiu daca se platesc separat si daca dai alti bani pe decor. noi in caz ca nu vor decora sala asa cum vrem vom apela la o firma din piatra.
eu vreau flori multe si perdele de lumini si fara baloane. cam scump dar ai mei sunt intelgatori si n-am probleme cu ei.
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Sambata sper sa reusesc sa imi comand invitatiile si am o MARE nelamurire: biserica este Sf Mina, pe Bd Coposu (zona magazinului Unirii)iar rest este Apa Nova (malul lacului Floreasca). eu ma gandeam sa trec biserica la ora 17 (stiu ca se mai intarzie..)si rest la 19.30 stiut fiind ca lumea oricum nu vine "sa fie primii", adica vin cam cu 30min-1h intarziere. Ce parere aveti? Va rog dati-va cu parerea ca deja azi noapte am dormit cu ghimpi tot sucind-o pe toate partile
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
nimeni nu vrea sa ma ajute cu o parere
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Carmen_Marieta spune:
Briza nu mai plange.mie mi se par rezonabile orele tale, eu spre ex vreau sa pun biserica la 18 si restaurantul pe la 19-19.30 ca sunt aproape unele de celelalte, dar iau in calucul si .
BlueEyes spune:
Noi in mare vrem sa afcem in felul urmator: biserica in jur de 17:30 - 18:00, iar Restauratul de la 20:00...nu de alta, dar asha face toata lumea. La ora 8 la restaurant. Noi am fi vrut la 7, dar ne e teama ca lumea ii obisnuita pe 8....si la 7 n-o sa vina nimeni :(
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...