Miresele anului 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
a.cicel spune:
Am uitat sa va spun ce ma rezolvat ieri cu cameramanul. E un tip surer si pentru un amator are aparatura de nota 10. Ne-a cerut poze mai vechie de-ale noastre, de cand eram mici...ca sa faca un intro, si va face si videoclip. Ne-a spus sa ne gandim la o melodie pe care o vrem pe fundal, daca nu atunci va alege el una care va considera ca e potrivita. Si inca ceva....In mod normal el lucreaza cu 3 limioane jumate, dar pt noi....cu 2 milioane. Si nu vom plati noi, ca ne face tata cadou asta. Si ne va face DVD. Am spus ca nu vrem si caseta video.
14+
Mai am 8 de zile pana la nunta
POZE
andreea_trend spune:
Neata fetelor....
Dau o ... cine mai vrea e binevenit...
Cum nu am trecut de ceva timp pe aici ... merg sa citesc ce minunatii ati mai scris voi fitili pe aici....
Si revin...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Deci am citit ceva...
Cateva miresici noi... bun venit printre noi issis si alessa...
karamel felicitari pt inelush, sa-l porti iubita...
Nunta noastra
Poze
NicoletaB spune:
neata fetelor
issis 2 in 1 = fotograf + cameraman
m-ati uitat si pe mine cu Tiempo de vals?
dyadya spune:
Neata si de la mine!
Freia, ia aminte la ce ti-am zis cu rochia si cu fata ta, ca vaz ca mama omida e de acord cu mine asa ca s-ar putea sa rezolvi problema. Nu de alta, da cand spune mama omida ceva...zdrangane toate globurile de cristal, zmotoceste toate pisicile negre si...se intampla!!!
Aloooo, Blat! Blat! Tradare, dar s-o stim si noi!!!Ralu pe cine incercasi sa aduci pentru nr.100? BLAT!!! Pai cand o aparea nr. 100, propun sa declare in fata Marii Adunari Forumiale ca nu cunoaste pe nimeni de aici, ca nu i s-a spus ca asteptam nr.100, sa jure cu mana pe globul de cristal de la mama omida ca asa a fost sa fie, si nimeni n-a "ajutat-o"! BLAT!!!
Diverse pentru nunta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Cateva miresici noi... bun venit printre noi issis si alessa...
karamel felicitari pt inelush, sa-l porti iubita...
Idem !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Danutza_s
eu am o curiozitate...dar, zau, sa nu radeti, da ???
ma intreb cati ani are cea mai tanara miresica de aici.adik cine e cea mai mica dintre noi,miresicile de 2006 ? uite, si ca sa vedeti ca eu una nu ma "ascund", eu fac 25 inainte cu 3 saptamani de cununia religioasa (ca civila e mult mai devreme).
so, care are 20,21 ??? sau poate mai putin....
P.S. Krelia fii pe faza (oricum tu intotdeauna esti)
Danutza
Hm..io stiu una - da' nu poci pentru ca sa zic...sa zica ea
si.....stai linistita..ca sunt pe faza
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Hmmmm... auzi tantiiii... te refereai cumva la mine???
Din cate imi aduc eu aminte la ultima intalnire... s-a discutat chestia asta... iar din toate eu eram cea mai mica
Deci ... cand voi spune DA eu voi avea 22 de ani
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
Neata fetele. Si eu vreau o .
Andreea_trend , te dezamagim. Nu esti tu cea mai mica. E cineva "si mai mic". Dar sa spuna ea
Nunta noastra
krelia spune:
Salutari pioase!!!
La apel cu stindardu'-nainte!!!
Ma duc sa bag cafeu la vene
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ciciep spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata si de la mine!
Freia, ia aminte la ce ti-am zis cu rochia si cu fata ta, ca vaz ca mama omida e de acord cu mine asa ca s-ar putea sa rezolvi problema. Nu de alta, da cand spune mama omida ceva...zdrangane toate globurile de cristal, zmotoceste toate pisicile negre si...se intampla!!!
Aloooo, Blat! Blat! Tradare, dar s-o stim si noi!!!Ralu pe cine incercasi sa aduci pentru nr.100? BLAT!!! Pai cand o aparea nr. 100, propun sa declare in fata Marii Adunari Forumiale ca nu cunoaste pe nimeni de aici, ca nu i s-a spus ca asteptam nr.100, sa jure cu mana pe globul de cristal de la mama omida ca asa a fost sa fie, si nimeni n-a "ajutat-o"! BLAT!!!
Diverse pentru nunta
dya m-ai facut sa rad dimineata!! Thanks!! Si "buna dimineata " tuturor!! uraaaaa vine uichendu' si mergem la targ