v-ati face operatii estetice

v-ati face operatii estetice | Autor: ange

Link direct la acest mesaj

daca buzunarul ar spune da?

Ma tot uit la o emisiune unde foarte multe doamne recurg la tot felul de operatii estetice.De la cele mai simple cum ar fi liposuctiunea pana la "sculptatul" facial.Brrrr...
Recunosc ca si mie mi-ar face placere o "ridicare" de sani si o "taiere" de burtica insa pe langa costurile unor asemenea operatii exista si durerea fizica care se spune ca nu e deloc de neglijat.Oare?
Voi v-ati supune la asa ceva?

ange,mamica de 2 ori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si eu ma uit aici pe un canal E! la o emisiune Dr. 90210 multe fac operatii de fitze altele chiar au nevoie. Una si-a pus implant in barbie sa-i dea o figura mai cu prestanta ca asa zicea ea ca i-ar trebui in biznis, alta a vrut tummy tuck dupa ce-a nascut 3 copii, ma rog. Una fusese obeza si a tinut dieta si sport si acu' atarna pielea pe ea, i-au scos 5 kile de piele de pe burta, gross nu zic mai departe...

N-as face. Doar daca Doamne fereste as avea vreun accident si-as fi desfigurata dar asa, nu-s perfecta dar ma simt destul de bine in pielea mea. Mai bine dieta si sport...cutit, nuh-huh.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu n-as face
pe fiecare l-a lasat D-zeu intr-un anumit fel, depinzand de noi cat de frumosi vom fi sau nu in ochii celorlalti
ex. Barbara Streissand- frumoasa fizic? NU A avut relatii cu barbatii celebrii si frumosi? DA Personalitatea si caracterul ei si celelate calitati (voce) au facut mult mai mult decat ambalajul
ex. Pamela Anderson - frumusica cu ajutorul bisturiului, dar ar dori-o un barbat pt totdeauna? NU

As face operatii in cazul in care as suferi vreun accident si ar trebui sa reconstitui ce am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu ! Daca te referi la lipo, implanturi, etc. Da, daca, la fel cum a spus Nicoleta B, as avea, Doamne-fereste, vreun accident, gen arsuri grave.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu cred...dar nu sunt sigura!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

As face numai daca as arata infricosator...sau daca as avea un accident...

Asa cum sunt acum, nu as face. Desi o liposuctie mi-ar rezolva problema cu kg in plus...dar prefer sport+dieta.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Da,eu mi-as face si maine o operatie de ridicare a sanilor so,poate,un abdomen plaaaaaat,dar MI-E FRICA DE MOR.
Daca as sti ca nu doar "chiar asa de tare".......dar am auzit ca doare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu mi-am operat nasul acum cativa ani. Aveam nevoie de operatie de deviatie de sept si mi-a zis medicul "haideti, doamna, sa il mai si ajustam putin" si am zis OK. Si nu imi pare rau. Arata natural, nu "perfect" si nu m-a durut deloc. Singura grija pe care am avut-o a fost ca timp de vreo 2 luni sa nu stau la soare si sa nu ma lovesc la nas. In rest, totul OK.

Insa o operatie estetica majora nu mi-as face nici eu numai asa, de frumusete. Mi-as dori sa imi ridic sanii care dupa 2 copii alaptati arata cam rau, dar mi se pare prea riscant. Nemaivorbind ca barbatu-meu este absolut impotriva. Asa ca, mergem ami departe asa.....

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu imi doresc tare mult o operatie de ridicare a sanilor, dar imi este tare frica.
cred ca intr-o zi chiar am s-o fac pentru ca ma simt complexata, sunt dependenta de un anumit tip de sutiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Doar daca as avea o problema care m-ar impiedica sa traiesc normal.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Dupa 50 de ani o sa-mi fac precis un lifting. Nu ma impac deloc cu ideea de a fi baba. O sa incerc sa ma imbrac tinereste toata viata mea, bineinteles, fara a cadea in ridicol.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput