femeile si prietenia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cred in prietenia dintre femei. Sigur ca am avut si dezamagiri dar am si prietene bune cu care pot vorbi cam orice, pe care ma pot baza in orice situatie si viceversa. Recunosc insa ca am o mama extraordinara care imi va ramane cea mai buna prietena, inainte de oricine altcineva.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu chiar am o prietena din facultate cu care am pastrat relatii foarte apropiate chiar daca acum locuim la mare distanta una de cealalta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu am doua prietene bune, pe una o cunosc de cand eram in clasa I, si invatatoarea ne-a mutat in aceeasi banca, spre dezamagirea noastra de atunci, insa am ajuns sa tinem una la alta, am stat in aceeasi banca pana in clasa a 8-a, si pe urma am pastrat legatura, chiar daca am ales alte licee, apoi facultati, apoi ea a ramas in Bucuresti si eu m-am mutat la Cluj. Cealalata mi-a fost colega de facultate.
Cea din Bucuresti, mi-a fost mereu alaturi (chiar si la telefon) si intotdeauna cand vorbesc cu ea intr-o problema ma ajuta sa vad lucrurile mai clar, si cu cealalta ma inteleg foarte bine.
Nu pot sa spun ca n-am avut dezamagiri, dar am trecut peste ele (de exemplu nu demult, prietena care mi-a facut cunostinta cu viitorul meu sotz, si pe care o cunosc din copilarie, comenta ceva de genul ca oare el nu ma ia doar din interes... asta m-a durut imens, cum a putut sa spuna asa ceva, ne stim de atata timp, chiar nu considera ca as avea nici un fel de calitati...)
Dar sa stiti ca sunt si barbati care intr-o prietenie sunt falsi, si te barfesc pe la spate pe urma, o stiu pe pielea mea.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tocmai vorbeam aseara cu cea mai "batrana" prietena adevarata, ca in toamna implinim 21 de ani de cand suntem "impreuna".

Cred in prietenia intre femei.
Chiar daca ne mai schimbam/ne mai schimba viata, si cateodata mai suntem dezamagite, cred ca nimic nu poate inlocui intimitatea dintre femei.

Unele prietenii au amortit, altele au murit, dar unele au supravietuit cu bine.

Nu mi-as putea inchipui viata fara prietenele mele.

P.S. si cine-ar fi crezut c-o sa-mi mai fac prietene adevarate dupa 30 de ani ??? Eu una nu.
Dar viata este tare frumoasa (cateodata) si plina de surprize neasteptate.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Eu zic ca femeile pot fi foarte bine prietene in aceeasi masura in care pot fi si barbatii.
Doar ca noi suntem mai 'demanding'; relatiile intre barbati in general se incheie avand ca baza preocuparile comune; noi femeile trebuie sa ne potrivim, ne spunem secrete etc.
Barbatii cauta asa zisa 'calitate ' a relatiei ('si ce daca nu ma intalnesc cu X sau nu vb la telefon zilnic.. noi - barbatii-cand ne intalnim avem ce discuta; ii surprind discutand de pasiunile lor nu de viata lor; eu stiu mai bine viata prietenilor sotului meu decat el. El nu intreaba ... asteapta sa i se spuna').Noi avem nevoie si de cantitate. Asta este cert.Noi avem tendinta sa despicam firul in patru. Ei nu. Noi vorbim mult despre prietenele noastre. Ei nu.Noi 'trem de limba' / Ei nu.
si mai este ceva. Intre barbati exista un cod nescris al onoarei. Asta nu i lasa sa 'fure' femeia altuia.
Oricum eu am prietene. Dar pe masura ce trec anii cer mai putin de la ele. Si ofer cat pot.
Patetic, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

eu nu cred ca exista prietenie adevarata intre femei...m-am fript de cateva ori si acum prefer sa suflu si in iaurt..

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu inca mai cred in prietenie cu toate ca am fost dezamagita de foarte multe ori, dar cine nu a fost? Am prietene apropiate, dar pacat ca nu ne vedem decat de cateva ori pe an.
Nimeni nu e perfect, toata lumea face greseli, trebuie doar sa stim sa iertam. Altfel am sfarsi singuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Exista, dar e fff rara! Eu am o singura PRIETENA. Am fost prietene inca din copilarie si suntem si acum. Partea nasoala e ca a plecat in Germania impreuna cu sotul ei si ne vedem ff rar....dar vorbim pe messenger si de scriem mailuri. Nu am simtit niciodata gelozie sau invidie una fata de cealalta! Din pacate...ne-a indepartat putin...data fiind situatia actuala.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma
si mai este ceva. Intre barbati exista un cod nescris al onoarei. Asta nu i lasa sa 'fure' femeia altuia.

Realitatea demonstreaza cu totul altceva din ce vad in jur

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Misto subiect.

Parerea mea este ca pot exista prietenii adevarate intre femei numai daca acestea nu au nimic de impartit, daca nu au de ce sa fie invidioase una pe cealalta, intr-un cuvant daca fiecare isi vede de treaba ei.
Eu pot sa spun cu mana pe inima ca am o astfel de prietena care imi este ca si o sora, numele ei este Ninabalerina, sunt foarte norocoasa ca este prietena mea, ca ne spunem absolut orice in ciuda distantei care este si a fost mai mereu intre noi, in ultimii ani.
Ea este stewardesa pe vase de croaziera si prin natura muncii ei a fost mai mult plecata in ultimii 6 ani, acum cand s-a hotarat sa renunte la acest job intrucat Dumnezeu a binecuvantat-o si este insarcinata, viata a facut ca eu sa fiu cea care sa plece departe. Cu toate astea tinem legatura si sper eu ca nimic nu ne va indeparta.

Nana Motoc

Mergi la inceput