Batoanele Fitness

Batoanele Fitness | Autor: kl4rys

Link direct la acest mesaj

CE PUTETI SA IMI SPUNETZI DESPRE BATOANELE FITNESS? CREDETI K SUNT BUNE? SUNT BATOANE DE SLABIT? VREAU SA STIU... As vrea sa ma ajute cineva..dak ma puteti ajuta va rog sa imi lasati un msg p messenger sau p mail kl4rys@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu te slabesc in mod special. Contin cereale si indulcitori sintetici, care au mai putine calorii decat celelalte dulciuri. Batoanele respective inlocuiesc, practic, alt produs dulce atuci cand iti este pofta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

eu zilnic maninc batoane fibrobar . de multe ori inlocuiesc o masa cu un baton dar si in loc de ceva dulce.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kl4rys spune:

Si dak mananci multe batoane FITNESS ... sper k nu iingrasa..mi-am luat si eu acuma mai multe dar mananc doar cand am pofta de ceva..dar prietena mea mananca in prostie k ii plac... Nu ingrasa dak mananci prea multe?

LA MULTI ANI DE VALENTINE'S DAY...SI PTR CEI CARE SE NUMESC VALENTIN (A)../ PUPICI DULCI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De ingrasat nu ingrasa, dar de slabit te ajuta doar daca reusesti sa inlocuiesti constant cate o masa sau mai multe cu ele .

Mie imi provoaca foame sincera sa fiu, de altfel ca toate dulciurile

Stiti cumva batoane de slabit cu gust sarat?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kl4rys spune:

Cu gust sarat nu stiu..dar am auzit k sunt alte batoane care le foloseste Nicoleta Luciu si k alea tin locul unei mese si iti ia pofta de mancare si au gust de ciocolata...cik se gasesc la plafar...si maine o sa ma duc sa imi iau si eu...decat sa fac foamea..mai bine mananc dalea in prostie si nu numai k nu mai mananc dulciuri sau altceva dar e bine k alea t si slabesc...

Mergi la inceput