Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ciuf, am facut ... bine .. sper ... oi vedea eu cand ne aduce rezultatele proful. Oricum, de cand am inceput munca nu am mai apucat sa citesc pentru scoala asa cum o faceam inainte ... sa nu mai vorbesc de jucat cu Matei ... cam nasol. ... dar ata ete.

Hai ca mai e un pic ... vorba ta .. si scapi ... vorba vine , cel putin ... se muta bebelina din burtica in brate. Si incep drumurile de noapte ... sau poate ai noroc si o sa fie o somnoroasa.

Si pe mine ma bate un gand asa vag de un bb2 ... dar inca mai meditez ... poate ma urnesc in cateva luni.

Eu sunt trista ca mi-a murit bunicul si nici macar nu pot sa ajung la inmormantare , in momente din astea ma injur singura de ce am plecat la 8000 de kilometri .... dar asta e viata .... zice sotul meu.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neataaaa natiune de mamici lenese !Carmen condoleante. Imi pare tare rau....asta e viata zic si eu ca sotul tau. Cateodata n-avem ce-i face din pacate. Imi pare rau.
Vin si eu acusica si zic....Paul seamana cu tati....hihihi. Mie asa mi se pare. S-a facut marisor deja. Sunt tare frumoase pozele Paula. Multa sanatate.
Valeria...bine ca ai ajutor. Ce ati mai hotarat cu gradi ?
Si Isa e fan tele. Nu se uita la orice dar daca e ceva ce-i place...nici nu se mai clinteste de acolo. Noroc ca ce-i place ei e pe dvd uri...asa ca ..controlez situatiunea
Ce putin mai e....mama ce a zburat timpul. Abia astept !!!
Adriana...la voi ce e fetita sau baietel....eu nu stiu.Valeria lasa domne cupilul ca-i mic. Isa numara singurica TOATA ziua pana la 10 in rom. De numarat obiecte...n-am incercat pana acum. Isi numara insa degetelele.
E lesinata mai nou dupa papusile ei...toata ziua le ingrijeste.
Le piaptana, le spala , le plimba, canta, leagana, hraneste...tot tamtamul.
E haioasa tare tare.
Canta inca cantecelele de Craciun....de primavara nu prea stiu.
Mai canta unul "veo veo"....il canta frumos.
Imi place ca, atunci cand "canta" ceva, cei din jur chiar recunosc melodia.
S-a facut tare bagacioasa (pana acum era doar bagacioasa ..fara tare).
E tare curajoasa...nu-i e frica de nimic, e exagerat de sociabila....cu TOATA lumea. Pleaca cu oricine (nasolica)...vorbeste cu toata lumea...intraba... raspunde...cere...
Ah si a inceput sa traga niste palme copiilor cand o supara vreunul....mama mama. Cu avant cu tot. Raman toti gura casca dupa executie. Sper sa nu se invete asa.Ma duc sa o trezesc pe duduie ca e deja tarzior.
Pup iu.Ileana ce faci ? Cum esti?
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hai sa va mai arat ceva, ca sa aveti ce face cu cafeaua in fata http://www.eatliver.com/celebrities-kids/index.htmlAngelina Jolie pe prima pag...
Demi Moore pe a 2 a...
Jennifer Aniston pe a 3 a ... ce scumpicaaaaa era
Leonardo DiCaprio la fel...desi acum e un urat...nu-mi place deloc, dar mic
Sarah Jessica Parker pe pg 6....Ok, see you later alligator....ta na na nala la la ....Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sunt pe aici. N-am avut acces la net cateva zile, si de acasa is prea obosita ca sa mai intru pe net. Am niste zile nasoale rau la birou, e o nebunie aici. In rest ma simt ok, greturile incep sa ma mai lase, tensiunea s-a stabilizat pe la 14 - 15.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Buna seara la toata lumea,
Greu mai apuc sa scriu si eu. Am avut o saptamana de kko. Fratele meu are o hernie de disc nasoala, am tot umblat cu el pe la spital, l-a internat si maine-l opereaza, David a facut o infectie a amigdalelor f. urata, cu doua zile de febra mare desi ii tot dadeam antitermice, nu manca nimic si voma si apa pe care-o bea. L-am dus la medic si evident n-am scapat fara antibiotic, ne-a dat Zinnat si dupa doua doze era deja mai bine. Azi a inceput Laura sa tuseasca si e rosie in gat si cu amigdalele marite.
In rest problemele de fiecare zi, mamicile de doi copii stiu, sa va incurajez pe viitoarele mamici, bucurati-va pana mai aveti numai unul ca dupa aia sa vedeti chiraiala in casa, vii uneori seara acasa si in scurt timp iti vine sa fugi incotro vezi cu ochii. David e flacau mare, vorbeste deja f. bine dar tot nu-l zice pe R, se catara peste tot, vrea sa-si puna casete singur, cu "Tomu si Jeii" sau cu p'intesa(Rapunzel). Daca nu-i dau casetele(ca sunt catarate) gaseste ce sa bage-n loc, piese de puzzle, hartiute, intr-o zi se chinuia sa bage foarfeca lor in DVD si a naibii, nu vroia deloc sa intre.
Cred ca e in continuare unul din cei mai pitici din grupa, a mai ramas cu vreo 11,200 dupa ce-a slabit juma' de kil zilele astea si are vreo 87-88cm. Cu olita iarasi, nici o sansa. I-am cumparat alta noua, cu Winnie the Pooh si care si canta, zic, poate-l conving, a fost f. interesanta vreo doua zile si facea cativa stropi de pipi, cat sa-nceapa aia sa cante, dupa care pauza, nu mai vrea sa stea deloc. Acu' ma gandesc,ca nu s-o-nsura cu "pepeiotu" pe el.

Supermami, e mortala pitica ta, Superba, dar sa stii ca mie mi se pare absolut irezistibila cand ii lasi parul desfacut, doar cu bentita, sa i se vada si fatzuca.
Intradevar, am fost in vacanta de iarna o luna in State. A fost bine dar si destul de obositor, sunt inca mici ca sa poti sa vizitezi prea multe. Cica, la un moment dat, am vrut sa vedem Muzeul de Arta Moderna din NY, l-am vazut fugind mereu dupa David si salvand astfel de la dezastru vreun obiect. Ma rog, am facut mai mult ce le-a placut lor, plimbari in parc, Zoo, circ, am fost la spectacolul de Craciun de la Radio City, am vizitat si alte locuri, ne-am vazut cu rudele si prietenii si nu in ultimul rand, am facut shopping la greu, asta era terapie pt. mami. M-asteptam, ca Laura cel putin sa fie mult mai impresionata de tot ce vede, a luat insa totul atat de firesc, nimic n-o impresiona in mod deosebit, parca era acolo de cand lumea, David in schimb mai scapa cate-un "wow" sau "mamaaa". Poate ca asa sunt generatiile astea noi, se simt "acasa" oriunde.Trebuie sa va mai spun ca am deja un mare cuceritor la usa. Pt. ca am mers mult cu metroul, de cum intram in metrou isi fixa cate-o "victima", de regula cate-o tipa mai tinerica, rareori si barbati, o fixa cu privirea, dupa care incepea sa-i zambeasca, sa-i faca cc cu ochii, ii trimitea pupicuri si cand tipele raspundeau ocheadelor, imi zicea "uite mami, doam'a g'umeste cu mine". Pe urma incepeau sa se converseze, fiecare pe limba lui, cert e ca in general pareau sa se-nteleaga, el invatase sa zica hello, bye bye si Ok. si le folosea de cate ori credea ca e nevoie.
Cu avionul, noi am zburat cu Air France, Buc-Paris si Paris-NY si aceiasi ruta la intors. La dus dr. lor mi-a zis sa iau o sticluta cu Peritol si daca mi se pare ca-s prea agitati sa le dau cate-o lingurita. Nu le-am dat, in general ne-am inteles, ceva neantelegeri am avut cu David care nu vroia sa stea in centura la decolare si aterizare. Am avut creioane si carti de colorat, au scris, colorat,Laura are un laptop din acela pt. copii cu tot felul de activitati, David il butoneaza si el cu placere desi nu stie sa-l foloseasca de-adevaratelea, Scooby Doo vorbitor care ne-nsoteste pretutindeni, le-a dat si ceva jucarii in avion, puzzle, culori, s-au mai uitat la tv la desene si David m-a tot calarit, au adormit abia cu doua ore inainte de a ajunge la NY. Am ajuns seara la 9 acolo, ne-au pierdut bagajul lor(aveam toate hainele lor acolo si ni l-au adus dupa 5 zile, sa nu mai spuna nimeni ca la noi e vai si-amar, astia mi-au scos peri albi) asa ca am mai stat vreun ceas in aeroport pana am facut formalitatile, s-au culcat pe la 12 noaptea si el la 5 dimineata s-a trezit. Noi nu l-am auzit si cand ne-am trezit si noi l-am gasit bantuind prin camera si sticla de Peritol goala, am inebunit instantaneu, mi-am amintit de Adameasca si Luca al ei, pana la urma am descoperit ceva lipicios pe jos dar si prin tot patul lui, asa ca am banuit ca nu l-a baut ci l-a varsat, oricum a fost f. in forma toata ziua. Ca sa-i obosim, am umblat cu ei toata ziua iar seara i-am culcat cum ii culcam acasa si din urmatoarea zi n-am mai avut probleme, au depasit diferenta de fus orar. N-am avut caruciorul cu noi, ca baiatul nuostru nu mai vrea sub nici o forma in carucior, l-am purtat insa in rucsacul ala si a fost f. bine ca il aveam sub control iar somnul de pranz si-l facea acolo.
La intoarcere a fost mult mai nasol, am plecat de-acolo seara, si musiu n-a inchis ochii 24 de ore, m-a terminat, in avion m-a calarit si s-a agitat tot timpul, stateam si pe mijlocul avionului, nu vroia sub nici o forma in centura, de somn nu mai vorbesc, mi-a zburat si un cercel din ureche(pe care nici nu l-am mai gasit) si-atunci m-a enervat deja asa de tare ca l-am cam trantit in scaunul lui si s-a potolit. Cand ne duceam sa-l schimb, apasa pe toate butoanele din cabina de m-am trezit de cateva ori cu stewardesele la usa. Am plecat cu intarziere din NY si comandantul ne-a anuntat ca spera sa ajunga la timp la Paris dar si ca vom avea vant puternic din spate, ei bine la un moment dat au anuntat zona cu turbulente, a-nceput sa ne scuture ca naiba, una de vis-a-vis de mine a inceput sa scoata tot felul de sunete ciudate si-apoi tipete scurte, copilul se agita si la un moment dat ma-ntreba "mami cadem?", mie-mi venea s-o pocnesc deja pe aia si-mi tot repetam in gand ca nimic nu se-ntampla in zbor dar cu toate astea am zis toate rugaciunile pe care le stiam, in fine s-a terminat si-am ajuns cu bine. Laura in schimb s- comportat exemplar, n-a avut nici o treaba, statea cu o pereche de americani alaturi, s-a tot conversat cu ei, le-a desenat si s-au uitat la desene sau s-au jucat cu gameboy-ul. Dupa ce-am ajuns acasa i-am culcat si David a reusit performanta sa doarma 22 ore, dupa care l-am trezit eu ca deja ma speriasem. La intoarcere adaptarea la noul fus orar a fost mult mai grea, le-a luat vreo saptamana, se trezeau noaptea si vreo 2-3 ore ne conversam sau ne jucam.
Hai c-am scris un roman, nu cred c-o sa ai probleme cu Isa, mai ales ca zici ca ea e asa de cumintica. La dus eu le-am luat snitele de-acasa, biscuiti, napolitane dar au mancat in avion, a fost chiar buna mancarea, peste si pui, asa ca la intoarcere n-am mai luat decat ceva biscuiti si napolitane. Ia cu tine ceva jucarioare care-i plac si poate si vreuna noua care s-o surprinda si nu te astepta sa te culturalizezi prea tare in vacanta asta, mai avem de asteptat pt. asa ceva. Oricum, va urez vacanta placuta.
va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Carmen,condoleante pt bunicul tau!

Liliana,sanatate puiutului si fratelui tau!
Si mama a fost operata acum 2 ani tot de hernie de disc si totul a fost bine.

De abia astept sa treaca iarna si sa vina vara,ufff mai e asa putin:)
Maine noi ne ducem la cununia prietenilor nostri si azi trebuie sa ma duc sa-i ajut sa pregateasca tot,prietena mea e graviduta in 4 luni,a facut efort si acum 2 zile a internat-o in spital,cu putin noroc ii da drumul azi sau maine dimineata ca se simte mai bine.
Chiar aveam nevoie de putina distractie ca m-am plictisit rau acasa.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Liliana ce bine ca ai mai scris din experienta pe avion si cu 2 copii. Noi vom pleca in curand tot acolo, NY, si ma ingrozesc la gandul ca voi avea trei copii care o sa ne innebuneasca... Sper insa ca cel mare sa fie intelegator... O sa le iau si eu niste jocuri si sper sa nu se foiasca etc... Huh...
Eu am scris ieri un mesaj dar s-a pierdut.. si cheful meu..,,
Ca tot m-a intrebat cineva, avem inca o fetita... va fi Cornelia cred... daca nu se mai schimba ceva intre timp...

Ciuf, esti eroina daca stai singura cu Luca.. Cred ca e taaare greu.. Si la noi a fost tati plecat 3 saptamani si de abia asteptam sa vina .. parca a trecut un an si ceva... Si oboseala multa si alergatura cu ei.. nervi.. dar in ansamblu sunt scumpi, s-au mai potolit si ei, Olguta in special nu mai face crize.. e mai intelegatoare, mai feminina .. ehhh.. fetele astea...

Sa vad cum ajung la sfarsitul sarcinii, pana acum am pus abia vreo 3-4 kg.. poate sa fie si stressul... jogging-ul prin casa ..

Super mami, m-am uitat si eu pe pozele alea, demi moore rules

Paula, printisorul e tare scump, serios nevoie mare..
Si noi radeam de Codrin cand era mic, ca avea domne niste expresii pe fata de ne termina.. BA era foarte plictisit si se uita cu o scarba infinita la noi, ba ne compatimea, avea tot felul de grimase suparatoare .. noi eram copii prosti pe langa Maria Sa... Si acuma rad cand imi amintesc... era un bebe tare intelept si fatzos
Alexa se face tot mai fetita, e feminina parca... ma bucur ca are un fratior

Va pup, ma duc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cu colicii s-a obisnuit mamy... va pupic, plecam in parc.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, condoleante si iti doresc putere sa treci peste suferinta. E groaznic sa tii ca nu poti fi acolo. Dar pana la urma nu mai poti rezolva nimic.

Sa va spun cum a decurs dimineata la mine.
Deci cafea de rigoare insotita de citirea forumului. Buuuum. Vestea proasta cu moartea mamicii mi-a schimbat buna dispozitie.
Ce zic? Da-l incolo de forum, ma duc sa-mi vad de copil si de ale casei.
Ma uit in frigider. Nimic. In regula, hai sa gatesc. Eu la bucatarie, fiu-meu mesterind prin casa cu jucariile lui.
Aud apa curgand la baie. La naiba, inchisesem usa si avem si sigurante la clante. Cum sa o deschida? Eh, dar uitarea, fir-ar ea sa fie... Usa o lasasem deschisa. Si ma duc in baie. Fiu-meu catarat pe WC, apa curgand in chiuveta, oglinda plina de crema de corp, chiuveta, gresia. Cica face curat. Ca el a vazut ca eu am dat cu spuma peste tot sa dezinfectez. Va imaginati cum arata o oglinda mare plina de crema si intinsa peste tot???
Am simtit ca innebunesc. Ok. Incerc sa fiu cat pot de calma. Dau focul mai mic la aragaz si ma apuc sa fac curat in baie. Tocmai ce facusem acum doua zile.
Termin de "reparat", imi indrept spatele si hai inapoi la bucatarie.
Imi vad de zarzavaturile mele, il aud pe fiu-meu ca tot numara la masinutele lui, sunt linistita. Nu peste mult timp, ma duc sa vad ce face. Tot livingul era plin de ate, gheme, bobine, insirate de ziceai ca s-au jucat 10 mate cu ele. Nu-i nimic. Le strang, le bag in plasa si o las pe fotoliu. Mare gresala.
Revin la treburile mele. Si aud la un moment dat ca rastoarna o cutie. Ah, e sigur una in care isi tine jucariile. No big deal. Le strang eu dupa ce gatesc.
Dar cand ma uit mai bine, rasturnase cutia cu lemne si crengute de brad cu ace cu tot in tot livingul. O lasase sotul aseara ca am facut focul in semineu. Imi pare rau ca nu am facut o poza sa vedeti ce dezastru era, fara nici o exagerare. Atunci am simtit ca innebunesc. Imi vine sa-i carpesc una peste scutec, dar ma abtin. Si ia-o de la capat cu curatenia.
Fetelor, nu termin bine, ca imi insira din nou ghemele, atele pe jos, numai ca acum mi le duce si jos, pe scari, la demisol. Nu de alta, dar in camera aia nu lucrasem. Trag aer in piept si incep sa le strang, invinovatindu-ma ca de ce am lasat plasa la indemana copilului.
Ok. pusei oalele pe foc, e timpul sa facem o pauza. Ma asez in fata calculatorului, lui Luca ii pun un film si ne linistim. Dar pe Monstrulik il mananca picioarele si ce se gandeste el. Sa se bage in cusca lui Cezar. Eh, ce mare lucru. S-a bagat in cusca aia de la 8 luni. E invatat. Mai fetelor, dar aud "gal-gal-gal-gal". Fiu-meu bea apa din vasul lui Cezar. Sa mor. Tot eu sunt vinovata ca las cusca libera.
Suna sotul sa ma intrebe daca sa vina la masa sau se duce cu colegii la restaurant. Nuuuuuuuu. "Vino acasa" In mintea mea, eu pe cine sa cert??? Si cum a venit sotul, cum l-am luat de la usa boscorodindu-l pe el de ce viata amarata am eu.
Ne asezaram la masa, Luca ca el nu vrea sa manance, ca el trebuie sa se joace. Ii dadui un crenvursti sa manance la el in timp ce se joaca. Si veni hotomanul de Cezar si il fura.
Nu mai putui. Ma pocni plansul. Imi plangeam de mila. Sotul radea si incerca sa ma consoleze. Unde e tigaia sa-i dau cu ea in cap? Imi venea sa fug de acasa.
Si pana la urma reusi sa culc fiara care imi adormi in 10 min. Record. Gata. S-a terminat.
Sper pana diseara sa nu mai am parte de vreun spectacol ca nu stiu cum mai reactionez.
Nu v-am mai spus de al meu odor cat a fost de cuminte saptamana trecuta!!! Ca m-ati intrebat.
L-am prins exact in clipa cand vroia sa faca pipi la gura de caldura. Va imaginati sa mi se fi plimbat pishul ala prin toata conducta de caldura care trece prin toate camerele? Halal parfum.
Ok. Dar ce a zis el? Daca mama nu ma lasa sa fac acolo, atunci unde sa fac? Intr-o cutie de bere goala. Si eu stateam si ma uitam ca proasta la el cum facea pipi si in cutie si pe jos. Sa ma crucesc nu alta.
Asta mi-e plodul si cu el defilez.
Gata, ca v-am plictisit cu al meu Mosntrulet. Dar ce sa fac, am simtit nevoia sa ma descarc. Poate voi ma intelegeti. Ca sotul ma ia la sentiment. Ca uite ce dulce e, e al nostru, e iubirea noastra ...
Pup

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Doamne, Valeria, nici daca vroiam nu reuseam sa zugravesc mai bine scenele astea ale tale
Mai, cam asa e si Markus. Si imaginati-va ca de 2 sapt. e la ai mei, la Intorsura-Buzaului. Si azi mergem dupa el. Sincer, fara sa ma ascund dupa deget, marturisesc ca MI-E GROAZA! Desi mi-e tare dor de el.....
Ce doamna cu tabieturi am fost eu in astea doua saptamanai...
Asa ca sa ne tineti pumnii, sa se fi cumintit copilul putin, sa nu iau un soc din prima zi cu el acasa
Eu azi merg iar la scoala la recuperare...Iar dupa masa plecam dupa odor!

Va pup! We placut!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput