Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ma refuzat si la masa a doua de solide ,de legume..ce sa-i fac? In schimb mi-a mangaiat tzatica ,cred ca ii e ca nu- mai dau san .. .Pana la urma i-am dat san si dupa a mancat 50 de gr de sfecla rosie.Ma duc afara cu ea si dupa o sa incerc sa-i mai dau.E OK?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, o prietena a patit asa, pana nu-i dadea tzatza nu vroia solide. Ii dadea putin san, si apoi papa solide fara probleme

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADAAINA spune:

anis- si eu am aceiasi problema.la inceput manca cu pofta fructe si pireul de legume si acum nici nu vrea sa le vada
le scuipa....nu stiu ce am sa fac cu ea deja intram in luna 7 si ea vrea numai san....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

stau si ma intreb ce m-as face fara Iulia... am dadaca... i-a dat mancare Paulei ... parca mai bine mananca de la ea!erau amandoua spanac... dar a papat "galushca"! acum ii arata poze... se distreaza amandoua!

Anis, fac mofturi la inceputul diversificarii! STII CA AM AVUT SI EU PROBLEME, ACUM PAPA SI SOLIDE SI TZITZI! II DAI CU BIBE...LE E DOR DE SAN... DACA IULIA AR VREA?!

am facut papa bun si pentru noi... ( perishoare, gratar, tort ...) indragostitii... nu stiu daca am cand ...ca ar trebui sa ma trezesc noaptea si cum sunt de franta... cand sa ... si noi hop! apare cineva!

Ella si printesele care se joaca amandoua ...sa le pape mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai fetelor nu mai cautati biscuiti fara gluten ca nu se gasesc la noi. Se gaseau odata de la Remedia dar nu mai exista nici macar firma. Noua ne-a dat liber la biscuiti hero ptr bebe si cereale cu gluten.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Mai fetelor nu mai cautati biscuiti fara gluten ca nu se gasesc la noi. Se gaseau odata de la Remedia dar nu mai exista nici macar firma. Noua ne-a dat liber la biscuiti hero ptr bebe si cereale cu gluten.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Zi-mi te rog daca ai cumparat biscuit de astia si la ce pret i-ai gasit!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monica_Elena, zi-mi te rog si mie... de unde ai cumparat? cum arata? ii papa Mihnea?

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Deci nu sunt fara gluten au gluten dar sunt speciali ptr bebe. Pe cutie scria ca se pot da de la 6 luni. Sunt de la firma Hero si i-am luat de la Cora costa 130.000 lei cutia parca. Mihnea ii mananca f bine in iaurt si o sa ii pun si in mar. El nu acepta nici o combinatie la fructe cu branza sau cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna fetele!
De ieri Tudor tot spune, a-dea, a-da, dea-tea. Astazi, a avansat. Printre o gramada de a-da, da-da, a spus TA-TA.
Simona am patit-o cam ca tine, numai ca la mine era mama mea cea care ii spunea, ma-ma, si el TA-TA.
Cam asta e cu copilul meu. Am vrut o fetita si a venit un baiat, am vrut sa semene cu mine si sa aiba ochii lui ta-su si seamana su ta-su si cel mai probabil va avea ochii mei, am vrut sa zica mama (ca sa aiba o surioara) si el a zis tata. Gata, nu mai vreau nimic.

Simona, multumesc ca ai observat. Sunt tare mandra de el.
Tia, felicitari pentru plimbaret. Speram si noi sa mergem in patru labe pe la 7 luni.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Deci nu sunt fara gluten au gluten dar sunt speciali ptr bebe. Pe cutie scria ca se pot da de la 6 luni. Sunt de la firma Hero si i-am luat de la Cora costa 130.000 lei cutia parca. Mihnea ii mananca f bine in iaurt si o sa ii pun si in mar. El nu acepta nici o combinatie la fructe cu branza sau cereale.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Multumesc!
Eu am vazut aici la un supermarket cu 120 000 si mi s-a parut un pret enorm pentru niste biscuiti. Am crezutca au umflat astia pretul, ca sunt singurii din zona care au asa ceva ... dar se pare ca asta e pretul corect...

Sincera sa fiu, ai mei mananca Merlin si Delma. Le dau un biscuit in mana si molfaie ei acolo... nu ajunge in stomac nici jumate de biscuit, dar le place f. tare actiunea in sine.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput