Jogging in Parcul Tineretului
Alearga cineva in Parcul Tineretului?
As vrea sa stiu care e treaba cu cainii aciuati pe-acolo, se iau dupa alergatori sau nu? Ca mi-e cam frica de ei!
Caut si companie pt alergat. Se ofera cineva?
werro spune:
Cainii scosi la plimbare sunt la fel - daca nu chiar mai - de pericolosi ca si comunitarii. Ma plimbam acum un an cu bicicleta si eram in coborare pe podul de la Polivalenta cand m-a "agatat" o haita de caini de companie scosi "la aerisit", toti in frunte cu un pitbull care m-a alergat pana la intrarea in parc. In fuga asta restul au renuntat, dar asta avea o ambitie de nedescris... dar nu ca mine, care am dat din picioare pana la biserica (bine ca am avut verde la semafor)... De atunci n-am mai iesit cu bicicleta pe nicaieri. Vocile stapanilor care-i strigau s-au evaporat repede, ca deh... mai aveam un pic si-mi luam zborul de frica. Ce sa mai asculte "Pufuletz" de vocea la fel de pufoasa a stapanei cand si-a gasit o noua "jucarie" de ros?...
Dupa patania asta am avut febra musculara 3 zile la care se adauga si spaima trasa.
Depinde si de ora la care ai de gand sa iesi si de aleile pe care le alegi pentru alergat. Recomand sa eviti aleea principala.. am prieteni care alearga in jurul lacului si nu au avut parte de incidente.
Spor la treaba si bafta cu alegerea locului!
lai spune:
Tzuni, si eu mai alerg in jurul lacului cand merg in Romania si nu am avut niciodata probleme. Spor la alergat! si poate luam legatura la vara ![]()
Lai
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by lai
Tzuni, si eu mai alerg in jurul lacului cand merg in Romania si nu am avut niciodata probleme. Spor la alergat! si poate luam legatura la vara
Lai
Pai, Lai, te astept!
Werro, multumesc de sfaturi.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
scumpi spune:
Si eu obisnuiam sa alerg tot in jurul lacului cand inca locuiam in Ro.
Cred ca acela este locul cel mai bun pt. alergat. Si mie mi-e cam teama de caini si de fiecare data cand ii vedeam, ma opream din alergat. Fetele, voi locuiti in Tineretului? Ca mi-ar face placere sa ne intalnim cand vin in Ro.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by scumpi
Si eu obisnuiam sa alerg tot in jurul lacului cand inca locuiam in Ro.
Cred ca acela este locul cel mai bun pt. alergat. Si mie mi-e cam teama de caini si de fiecare data cand ii vedeam, ma opream din alergat. Fetele, voi locuiti in Tineretului? Ca mi-ar face placere sa ne intalnim cand vin in Ro.
scumpi draga, cu placere. cand ajungi in tara, da un semn!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel