in loc de bors...ce ar merge?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

si eu tot cu lamaie acresc ciorbele.da un gust tare placut.incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

incearca cu zeama de la castraveti murati - daca sunt conservati "kosher" nu au decit apa si sare si le poti folosi zeama - e f. asemanatoare la gust cu borsul

sau prepara tu bors cu taritze de la magazin, trebuie sa se gaseasca pe undeva si nu e chiar asa greu, se poate umple si fara "starter" (hus,te) si dureaza 2-3 zile pina se acreste

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

O mie de ani de m-as fi gandit cum sa inlocuiesc borsul si nu as fi gasit atatea solutii...sunteti minunate.Astazi am sa fac ciorba si am sa pun lamaie.Stiam de moarea de varza murata...e super, citind mesajul mi-am amintit ca mama asa mai facea cand nu avea bors la indemana...dar nici de asta nu am.Multam de raspunsuri.F interesant mi se pare ideea zerului de lapte, chir nu mi-ar fi trecut asta prin cap...mi se pare f sanatoasa si cred ca ii da un gust aparte si delicios.Aici se gasesc tot felul de prune acrisoare si ceva fruce de ale lor, care sunt ffff acre, dar nu stiu cat si cum sa le folosesc...doar nu le adaug asa intregi in bors..asa ca cea mai la indemana solutie ramane...minunata lamaie.va pupic...

nikole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

prunele acre si alte fructe acrisoare le poti fierbe intr-un clocot-doua, ca pe corcoduse, in putina apa, apoi cind s-au muiat sa le dai prin sita sau sa folosesti doar "compotul" rezultat - incearca si vezi cit de acra iese -

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

pune lamaie ca e ffffffffff sigura!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput