Victoria's Secret
Raspunsuri - Pagina 4
Siminaf spune:
Sint foarte bune, bumbac 100% sau matase, sau ce scrie pe ele, nu mint ei. Eu am luat la clearance-ul de dupa sarbatori chilotei de diferite modele si culori si imprimeuri cu 20$ 5 perechi. Da' k lumea, chiar bumbac (eu fac iritatie la... dinsa daca nu-i bumbac
).
Lidia - Alexa, eu aveam 38-38,5 si aici mi-au mers incaltari marimea 8-8 1/2. Acum, dupa nastere, din pacate mi-au cam ramas picioarele umflate si nu pot purta deocamdata decit 10!!! Mamaaaa!!!
Cred ca la tine ar fi cam 7. Dar nu-s chiar sigura. Mai bine da o gugalire pe size charts si vezi ce gasesti.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
cryssa29 spune:
Siminaf, cred ca-ti dai seama ca nu am nici un interes sa mint. Si nici nu exagerez( chiar ma enervez cand imi amintesc, mai ales ca cizmele au fost destul de scumpe). Le-am purtat de 2 ori( o data in Ro( unde le-a si cusut cizmarul), o data in State(iar eu port hainele si incaltamintea foarte bine). Nu mai intru in amanunte in ceea ce priveste restul incaltarilor.
Si mie imi place lenjeria de corp( in special chiloteii din bumbac 100%), am nimerit si unele tricouri de calitate, pijamale ok...Inainte( cand eram in Ro)era greu ptr ca nu stiam corepondentul masurilor, acu' imi place(cand ne permitem) sa dam o raita si pe la Vicky's store.
A....si anul trecut, cand sotul a venit in Ro i-a adus prietenei mele saboti de piele intoarsa ( o piele foarte proasta).Peste 2 zile au inceput sa sara tzintele( sry da' nush cum sa le zic) de pe margine, intr-o saptamana, sa se desprinda fashia de cauciuc de pe tapla, etc.
Se pare ca tu ai fost mai norocoasa....
cryssa29 spune:
Siminaf, cred ca-ti dai seama ca nu am nici un interes sa mint. Si nici nu exagerez( chiar ma enervez cand imi amintesc, mai ales ca cizmele au fost destul de scumpe). Le-am purtat de 2 ori( o data in Ro( unde le-a si cusut cizmarul), o data in State(iar eu port hainele si incaltamintea foarte bine). Nu mai intru in amanunte in ceea ce priveste restul incaltarilor.
Si mie imi place lenjeria de corp( in special chiloteii din bumbac 100%), am nimerit si unele tricouri de calitate, pijamale ok...Inainte( cand eram in Ro)era greu ptr ca nu stiam corepondentul masurilor, acu' imi place(cand ne permitem) sa dam o raita si pe la Vicky's store.
A....si anul trecut, cand sotul a venit in Ro i-a adus prietenei mele saboti de piele intoarsa ( o piele foarte proasta).Peste 2 zile au inceput sa sara tzintele( sry da' nush cum sa le zic) de pe margine, intr-o saptamana, sa se desprinda fashia de cauciuc de pe tapla, etc.
Se pare ca tu ai fost mai norocoasa....
alexa spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Sint foarte bune, bumbac 100% sau matase, sau ce scrie pe ele, nu mint ei. Eu am luat la clearance-ul de dupa sarbatori chilotei de diferite modele si culori si imprimeuri cu 20$ 5 perechi. Da' k lumea, chiar bumbac (eu fac iritatie la... dinsa daca nu-i bumbac).
Lidia - Alexa, eu aveam 38-38,5 si aici mi-au mers incaltari marimea 8-8 1/2. Acum, dupa nastere, din pacate mi-au cam ramas picioarele umflate si nu pot purta deocamdata decit 10!!! Mamaaaa!!!
Cred ca la tine ar fi cam 7. Dar nu-s chiar sigura. Mai bine da o gugalire pe size charts si vezi ce gasesti.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Multumesc

Lidia
Gabrielama spune:
Cu scuze pentru intarzierea raspunsului, iata cateva dintre detaliile despre care am fost intrebata:
eu platesc cu cardul meu de debit obisnuit si nu am avut nici o surpriza legata de disparitia banilor; se plateste cand se face comanda on-line (dai datele cardului si ei iau banii de acolo). Numai dupa ce au luat banii iti trimit lucrurile.
La marimi e cam asa:
- eu port la pantofi in RO 38,5 iar in US (la VS) 8,5 si mi se potrivesc perfect. Daca poti 37 eu zic sa iti iei numarul 7.
- la haine eu port in Ro, cred ca 40 (la Zara de pilda port 40); de la VS mi-am luat nuamru 12 si mi-a fost mare, asa incat mi-am comandat un costum 10 care mi-e bun si pantaloni nr, 8 care iar imi sunt buni (am 1,70 m inaltime si 63 kg);
- la tricouri imi iau M si vin lejer
- atentie la blugi - mi-am luat nr 10 si incapeam de 2 ori in ei; nu stiu de ce, dar numerele difera;
- la lenjerie (chilotei) am si S si M si imi sunt bune ambele marimi;
- la sutien.... depinde de fiecare; eu imi iau sutiene cu burete si push-up ca sa par si eu mai dotata... si imi iau 34 C;
Au si un size chart, dat in inch; un inch = 2,54 cm; poti sa calculezi si asa, dar sper sa te ajute si indicatiile mele.
Lucrurile vin la aeroportul Baneasa la UPS.
Succes la cumparaturi!
Gabi
Alynutza spune:
Am dat si eu o raita-doua pe la VS cand am fost in State, dar nu m-au impresionat foarte tare lucrurile de acolo. Poate-s eu mai sarita. Si preturile mi se pareau cam mari...
In fine, ce mi-a placut mie, a fost ca sunt super atenti cu tine, si tin minte ca aveau promotie la ceva sutien si tipa s-a oferit sa mi-l stramteze, pt ca eu am spatele tare mic si ingust (nu stiu daca ma intelegeti), ceea ce la noi... never ever... Si intr-adevar, materialele erau de buna calitate.
Miresica de 15 iulie 2006
cryssa29 spune:
Imi cer scuze, acum am vazut ca mesajul meu a fost postat de 2 ori![]()
Spor la cumparaturi tuturor!
In ceea ce priveste masurile....la incaltaminte io port 38 si mi-am luat nr 8 aici...deci convertirea e cat se poate de simpla....la toale, eu imi iau cu 1-2 masuri mai mici hainele( vezi S(RO)=XS(Sua), M(RO)=S(SUA)).
zouzounaki spune:
buna dimineata tuturor...eu mi-am comandat de la V.S o geaca de iarna care a costat 150 de euro...iar cu venirea in tara(in grecia, taxele vamale sint cam aceleasi pt romania) m-a costat 300
.la vama mi-au cerut exact pretul cit a costat geaca...am sunat si am intrebat la vama si mi-au zis caci,la comenzile de la 40$ in sus,taxa vamala este exact cit pretul comenzii....deci...exista o rezolvare....eu am o prietena in florida ii trimit banii,ea imi cumpara ce vreau si mi le trimite in pachet fara taxe vamale..."like gift",cadou...
succes la cumparaturi
http://www.sfaturiortodoxe.ro