Victoria's Secret

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns konsuella spune:

Eu am primit un cadou de la V.SECRET si le-a trimis in Germania.A trebuit sa platesc vama pe ele 20 de euro.Am facut atac ca erau cadou ,dar persoana respectiva a uitat sa scrie ca era un GIFT asa ca am fost buna de plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by croco21

Anelize, Fedex se cheama in State, la noi vine cu UPS. Daca te uiti la istoricul comenzilor tale, ai sa vezi ca scrie expediat prin Fedex.

Croco

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Fedex si UPS sunt doua firme diferite, nu e una singura care aici se cheama Fedex si in Europa UPS:))))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Da sint dragute toalele de la ei .Daca nu sint din China sint si mai bune.Iar cu marimile iti cam iei plasa.Asa ca mare atentie.
Iar dupa aparerea mea nu se merita.Cit dai pe transport si pe toale mai bine iti cumperi din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Eu am avut foarte proasta experienta cu incaltamintea de la Vicky. S-au rupt intr-un mod spectaculos. Una bucata cizma, rupta de la prima incaltare, una bucata papuc rupt tocul in 2 zile, una bucata balerini, plesniti in lateral, etc. De sutiene si chiloti am fost multumita. In rest e ok, nik spectaculos, made in china

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Am fost tentata sa comand o pereche de sandale si un costum de baie, dupa cele scrise de voi nu stiu daca se merita, o sa vad... La incaltaminte cum aleg numarul? port 36,5 uneori 37, daca nu nimeresc numarul.....
Multumesc

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Gabrielama

Sunt mare amatoare si comand destul de des. Le trimit prin UPS (asa cum au spus si fetele) si ajung cam intr-o saptamana. Tot ce am comandat e OK, calitate buna, daca iti cunosti marimea din State lucrurile vin perfect.

Taxele vamale sunt intr-adevar mari.... dar domnii din vama sunt foarte "amabili".

Gabi

Gabi, cum e treaba cu marimile?
de ex., la incaltaminte 38 european este 5 in USA?
la haine, mi se pare ca M nostru acolo e S, corect?
tu ai un card de credit special pentru aceste cumparari?
cand se plateste?

scuze ca te-am bombardat cu atatea intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu am comandat mai demult o pereche de pantofi de la ei, si am gresit masura. Port 39 si am comandat 8.5. Ar fi trebuit sa-mi iau 9 dar vazusem pe net un convertor de marimi si la 39 corespundea 8.5 in USA. In orice caz 38 de la noi nu inseamna 5 la americani (cred ca 5 e in UK).
PS: poate ca n-am inteles eu cu transportul, dar la mine pe order scrie: "Ship Method FEDEX". De aici am tras concluzia ca FEDEX e echivalentul lui UPS in USA, dar poate e vorba de altceva.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si mie imi lasa gura apa site'ul lor si cataloagele pe care le stochez.

problema mea este ca nu ma descurc in marimile americane. eu am observat diferente ca marimi si in interiorul Europei la haine, asha ca un 38 american sau un S american, cu ce ar echivala in marimi frantuzesti sau britanice, de ex?

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Soro,
Cand te hotaresti sa iti comanzi iti dau eu toate detaliile pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

quote:
Originally posted by anelize

Soro,
Cand te hotaresti sa iti comanzi iti dau eu toate detaliile pe mail.

Esti o dulce cand ai timp te rog da-mi un PM cu informatiile necesare.
Multumesc foarte mult

Lidia

Mergi la inceput