Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Cloreta spune:
Loreen, te-am trecut pelista neagra da? 
Adina, Teodora a facut de cinci ori pe zi kk pana exact la opt luni. A mai facut rar de 6 ori pe zi dar daca se repeta sa stii ca nu e bine. Asta am citit si mi-a zis si doctorita. Am intrebat-o la un control ca ma dispera si pe mine cu atata schimbat de kk si mi-a zis ca daca nu depaseste 5 nu e problema. Si daca zici ca Ema nu asimileaza...
Am fost LA Fourmi sa iau maruntisuri si acolo e un suferici pe post de bodyguard ca deh, asa e la moda acum. Toate pravaiile au acum asa ceva dar nu am vazut vreun loc unde sa vad o fatza serioasa, ma rog.
Si asta vorbea tare si spunea numai tampenii. Si ieri am fost in magazin si erau vreo patru si faceau o galagie de m-am carat repede de langa ei desi ststeau langa raftul unde aveam eu treaba.
Dau dintr-una in alta.
Sufericiul asta slabanog la fo 50 de kg asa, cu suvite blonde in par si cu cheile de la masina in mana, se tot fatzaia si vorbea tare cu o vanzatoare de la mezeluri. Nu stiu ce vb, am auzit doar : " ce sa fac daca ma plictisesc?". Mama ce imi statea pelimba sa ii zic: " Get a job!". Mai mult muncesc fetele alea din magazin decat unul ca asta.
Pozele mele
babygirl spune:
normal cate scaune trebuie sa aiba/zi?
diaree nu e cu kk moale,apos? ea face pasta mereu.doar ca de o vreme face mai des...
:(
ratusca mea
mstroie spune:
Loreen mi-a zis tocaturi adica mezeluri, sarmale.. de-astea grele. I-am facut si eu ciorbita de perisoare de pui si i-am dat ieri si azi. Sa vad maine ce mai gasesc prin frigider sa-i fac.
Ce scumpa e Delia cum isi suge degetul n-am mai vazut-o pana acum, al meu e cu suzeta in bot cand adoarme.
Mari si DAVID
galinarodica spune:
fetelor am facut un nou subiec t cu papici pentru bebici si mamici unde pusai retetele de pe la voi sa fie intr-un loc ca sa gasim usor
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69103" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)