Bebelusi de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Maysa- tot uit sa intreb: cu tine seamana la ceva?
Sa nu zici ca la strambaturi....
Adina-si noi avem mingioaia vtech. Se joaca cu ea la masa, pe masa. Nu pateste nimic daca o arunca pe jos, verificat
Mie mi se pare ca Ema seamana cu sotul tau.
Loreen-m-ai convins mey cu pozele Deliei. I-am comandat "primii pasi". De fapt am vrut sa o fac mai de mult, da' am zis la inceput ca ori aia -ori premergator. Si ieri am vazut-o ca pasea sprijinita de bara din spate a premergatorului. Da' e nasol ca aluia ii fug rotitele in toate partile. Sa vedem cand vine...
Monu-solutia otica nu se incalzeste, se pune la temperatura camerei. Mie mi-a zis ca pana pe la 1-2 ani, la fiecare raceala se resimt si urechile- chiar daca nu e propriu-zis otita. Ganglionii din spatele urechilor s-au umflat si la noi,da' ne-a zis ca nu e nimic grav, or sa-si revina. Tot din cauza racelii, asta e...
Suluri de pus la geam si la usa se gasesc la Cora.
Cornelia- pentru trecut mai usor peste scrasnit din dinti se pare ca Loreen gateste. Daca te aranjeaza solutia...

Zahar/ Fructoza- Mey pana la urma de ca nu se dau la bebei? Eu stiu ca pentru a nu face carii (da' ne luptam cu spalatul pe dinti) si pentru a nu se obisnui cu gustul dulce...pai eu chiar asa vrea sa o invat cu dulce, ca ea bea ceai neindulcit lejer si refuza orice e mai dulce...si e si manechina...Sau mai sunt si alte motive pentru care nu e bine sa haleasca dulce ? (Glicemia...?)
Mie pedi mi-a zis sa nu-i dau miere, tot pe motiv de botulism.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Doamne, mai fetelor, cat ati scris de aseara pana acum!
Ne cerem scuze, dar noi azi nu am putut onora invitatia de chat, dar am avut o zi de csomar. Ni s-au rupt ambele roti din fata de la carucior cand eram la plimbare si noroc ca era mama cu noi(care de obicei e la Constanta, deci mare noroc) si am reusit sa ajungem intr-un final acasa. Unde m-am pus pe un mare plans din cauza ca numai grija unui carucior nou nu o aveam, ca in rest am de platit o gramada...In fine, am purces printre site-uri cu oferte si nu am gasit nimic care sa-mi placa prea mult si am plecat prin magazine si pana la urma cel mai bun model ca raport pret-calitate ni s-a parut tot cel marca Miniblu(se pare ca se creeaza traditie: avem pat-tarc, ghetute, scaun de masina de la ei). Porblema e ca noi nu ne multumim cu un simplu carucior sport deoarece Dragos pe timpul zilei doarme in carucior in casa(invatat de asta vara cand statea numai afara).Azi a fost un chin sa-l adorm,l-am pus in carutul rupt sprijinit pe un scaunel....ca in patut nici o sansa!!!Asa ca luam un carucior normal, in care sa stea si culcat dar si in fundulet. Este el detul de marisor dar ne-a placut ca e din material impermeabil si costa 4,5 mil. Ce stiti voi despre carucioarele de la ei? Are cineva? Pana una alta de tarc sunt multumita, dar il am doar de 2 luni.

Scria cineva de ness pe herpes, despre ce e voba?Cum se aplica? Sotul meu face destul de des herpes si sa incerce si el...

Cat despre soacre, desi ati depasit subiectul, sa va fereasca sfantul de o cutra ca a mea! desi locuieste in Bucuresti, nu l-a mai vazut pe Dragos din octombrie, pentru ca este f ocupata, are serviciu(de la care scapa la 4 dupa masa si in week-end libera....). Dar are tupeul sa ne intrebe de ce nu-l ducem pe Dragos sa-l vada, in conditiile in care ei au masina mica, noi nu, noi trebuie sa mergem cu taxiul....Si as scrie 7 zile si 7 nopti despre amabilitatile ei, dar ma opresc aici...

Superstitii stiute de mine dar de care eu nu tin deloc cont ca as ajunge la nebuni
-nu speli lunea ca te uraste lumea
-nu speli samabata ca e ziua mortilor
-nu lasi rufele copilului pe sarma seara
-nu duci gunoiul seara
si lista ar fi iar lunga...

Cat despre Dragos, e bine acum, i-am mai luat o copro sa vad daca ii mai iese ceva...L-a vazut si dl doctor si a fost f multumit de cum arata, desi a fost asa bolnavior...
Hai ca am scris un km.
Va pupam,

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

neatzaeu la ora asta beau cafeaua cu ochii atarnand pe aici. sunt chioara de somn. azi noapte la 2 m-am trezit sa ii pun in urechi solutia si am reusit sa o trezim si pe ea asa ca am avut un somn in trei. la 6 iar da-i un urechi plus papa. acum dra face iar eu ma apuc de calcat pana nu se trezeste teroristul!
spor la scris ca am avut ce recupera de aseara.
nelia,

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Maria Monica si Theo...sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si frumosi...

LA MULTI ANI si celor care serbeaza ziua Sf.Valentin

Elisor ...

Florentina ...

Cornelia Stefanutul mergaret...vai...vai de capul nostru... sa vezi cosmar cand vor merge in picioare...Cu dintii m-am gandit sa-i scot s-i pun bine simai incolo peste un an-doi cand intelege ii dau inapoi...da nu mai pot...imi zgarie pur si simplu creierii...
mi-o si inchipui pe Maria cuprinsa de disperare cand il vede pe Stefan ca vine....

Fran este buna jucaria aia...mie mi-e frica sa o las ca fuge nebuna ...nu-si coodoneaza miscarea mana -picior si impinge mai repede decat isi poate aduna picioarele de pe drumuri si ...buf
insa mai exerseaza pe mergator ca daca nu-l plimba si p-ala prin casa...

Andutzy soacra mea e campioana la vizite...la mine in casa nu a mai fost de 7 ani,consecutivi, din 11 de casatorie iar pe fete,cel putin pe asta mica nu a vazut-o din iulie de la botez...a mai avut o vedenie razanta de sarbatori dar nu cred ca si-a dat seama ca am un copil mic in brate...
Naspa faza cu caruciorul...am patit-o si eu Bianca cand am pliat copilul si ma speriasem si nu mai stiam cum sa o dreg...
Bafta la analiza...

Ada ...auzi ineaca microfonul...noua celor din Constanta cand ni-l mai arati pe flacau?!Hai poate o punem de-o marsaluiala prin parcuri...

Cloreta ea imi omoara laptopul...mai dai niste poze sa vezi cum il linge si il pipaie...

De Stefania numai stie nimeni nimic?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna dimineata!
Eu am depus dosar pentru stimulent , mi-a venit acasa indemnizatia de 8 milioane pe care ieri am dus-o inapoi la Directia de munca - in Piata Amzei in cladirea cu primaria si altele - etaj 1 .Mi-a luat banii , mi-a dat o chitanta si mi-a zis ca sa astept sa vina cele 3 milioane . Am inteles ca au multe cazuri de genul acesta.

In privinta baii si eu ii fac inca baie zilnic lui Elian , dar el sta foarte cuminte la baie .

Mai nou e cam marait noaptea si face si tot soiul de mofturi la mancare , poate iese vreun dintisor ca inca nu are nici unul .

Pentru toate mamicile cu probleme cu bebeii-multe incurajari din partea mea , dar va veti gasi cu siguranta puteri sa treceti peste probleme si sa fiti alaturi de puii vostri - eu l-am operat pe Elian la 6 luni-2 taieturi - hernie inghinala si pe stanga si pe dreapta , dar stiam ca altfel nu se poate si m-am rugat mereu sa fie bine .
V-am pupat .
poze elian

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!

Nu am mult timp acum de povestit dar vreau sa va spun ce am visat: Ca Androix este insarcinata cu al doilea bebe si ca are trei pisici :)) Androix, sa nu dai!

Andreea, azi facem noi doo chat, uite asa! Pup

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'Neatza buna fetele!

Eu sint abonata la newsletter-ul cu dezvoltarea copilului de la Babycentre. Iar saptamana asta au scris exact despre perioada asta cind copiii sint super lipiciosi si dependenti de noi. Sa va redau pasajul:

The Velcro baby
If you asked many babies of this age what their ideal world would be like -- and they could tell you -- their answer would probably be a world in which their primary caregiver never, ever left their side. Some people call these babies clingy, others call them demanding... and they are demanding. If you leave the room to go to the loo, they cry piteously. If you go into the garden to hang out some laundry, they whine until you come back. If your baby is like this, remember that the best ways of helping him through this anxious phase are to understand his concerns: he really, truly does not know if you will ever come back, once you are out of his sight. To help him feel confident about your coming and going, and to reassure him that you will always come back, never slip away when he isn't looking. If he knows that you could vanish at any moment, he may well become even more anxious...

Find out more about the best ways to help your baby through this separation anxiety: http://www.babycentre.co.uk/sl.cgi?d=20060206&f=1&s=1820&url=/refcap/6577.html

Cred ca va recunoasteti multe bebelusii in chestia asta.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nu m-am dus nicaieri, ca ce, pot? Nu pot, mey, ca-mi sunteti dragi.

Dar ieri am fost dintr-un nerv intr-altul si numai barbatu-meu a reusit, noaptea, sa ma calmeze, if you know what I mean.

No, asa, acuma.

Mesajul fascist a fost vis-a-vis de stilul comunist in care se face protectie sociala chiar si de catre liberali. Nu in cuvinte din acestea elevate, ca in cuvinte mai de toapa. Pe scurt, nu stiu cum s-au ales doamenele care au primit deja CIC si eu nu. De ce oare? Poate ca are legatura cu hartiuta aia de la Case de Pensii care mi-a venit zilele astea cu banutii produsi de mine in 2003-2004, si era banuti frumosi si atunci, am inghitit ins ec, dar copilul cui il las. Si nu-mi vine nici maruntisul asta de CIC decat la sfarsitul lunii. Na, pe subiectul asta era. Ca poate gandira inteligentele superioare de la Casa de pensii ca femeia asta are bani, de ce sa-i dam ei, ca poate rabda inca juma de luna. Mai, fetelor, pot, dar ma-nerveaza.

Curly Cloreta-te rog sa ma adaugi pe pozitie preferentiala cu ID andreeaatanasiu@yahoo.com.

Pata mica pe obraz-duminica dupa-amiaza imi veni copchilul cu tata-so de la socrii cu 2 pete mici pe obraz. Pana azi, una nu numai ca nu s-a tras, dar s-a dublat. La socrii mei, oamenii fac pete pe fata des si prin alte locuri. Acuma, daca pana maine nu se intampla ceva bine, merg la dr.

Cereale-Thomas nu mai vrea seara cereale. Mananca paine graham cu unt, cu lapte, f. mult lapte, dar cereale nici sa faci descantece. Asta se repede deja de 4 seri, deci nu e intamplare.
Nu stiu ce se zic. La 4,30 mananca minim 1 bananoaca d-aia mare de tot si vreo 300 ml iaurt. Seara cam 2 felii de graham cu unt sau inmuiate in lapte si vreo 200 ml lapte pe langa.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cloreta, m-ai facut sa rad pt ca eu citind de obicei mesajele in zig-zag,am prins doar fraza ANDROIX ESTE INSARCINATA..Am ras cand am citit tot ,mesajul.Uite la ea ce viseaza!!!!

CA tot vorbeati de superstitii,sper ca Andreea nu e o persoana superstitioasa. Andreea,nu da!:))

Cloreta, tu mai vrei un bebe..? :)

ratusca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza si Multiu ani pt aniversati!

Mai Cloreta, da' ce-ti facu biata Androix??

Andreea, nici io n-am pupat chat, da' lasa ca ne razbunam!

Fran, unde ai gasit de comandat Primii pasi?

Mey, puradeii vostri cum reusesc sa se ridice in funduletz? Ca a mea are o tehnica de ma ia si rasul: sta pe spate, apoi se intoarce pe burta, se asaza in 4 labe, apoi ajunge in funduletz, si uneori se mai ridica si in picioare daca are nadragii maica-si pe aproape ca sa se agatze. Mai reuseste si direct de pe spate in fund, dar doar daca are ceva plan inclinat.

&Ioana

Mergi la inceput