Impreuna, Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 9
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ma multumesc ca sunteti alaturi de mine
Am o alta belea cu Paul. Aseara a fost musai sa merg cu el la ORL si doctorita ne-a spus ca trebuie sa-i scoatem amigdalele. El are astm bronsic. Probele ventilatorii au iesit bune, dar el tuseste la efort si la trezire (exact primele simptome) iar amigdalele lui sunt marite (asa au fost tot timpul) si urate dar nu face infectii. Mi-e teama sa i le scot. Doctorita zicea ca amigdalele sanatoase sunt bariera pentru microbi, dar ale lui fiind marite si urate intretin infectia. Nu stiu ce sa fac?
Va pup
Silvana si Paul
gabirus spune:
Silvana, tinem pumnii strans de tot!
In legatura cu Paul ... nu stiu. AR fi bine sa mai ceri o opinie ...
POZE
angy11 spune:
Am avut o zi...12 orede munca,in conditiile in care in invatamant,cam 4 sunt ok.
Irina,eu am gasit capere ieftine la univers-all,in Mall,vreo 2 saptamani la rand am tot luat.
Silvana,bafta maine,cu Paul sunt de acord cu Gabi,mai cere o parere,dute la Policlinica Bega la Pediatrie,vezi acolo,nu costa nimic.
Doris-Alina spune:
Neatza!
Silvana, iti doresc multa inspiratie azi, sa se rastoarne o caruta de Bafta peste tine...sa iasa asa cum ti-ai dorit!
Sigur va fi bine!
Si nu uita ca dupa, bem!
Cat despre Paul, exista mai nou o metoda chirurgicala de injumatatire a amigdalelor, care se pare, o vom aplica si noi peste vreun an, doi.
Nu cred ca e bine sa i le scoti.
Eu am fost operata la 6 ani, si de atunci de cate ori racesc, mai rau, fac pneumonie, asa ca...intereseaza-te de aceasta noua metoda.
Dr. Ienciu ne-a recomandat-o si inclusiv Muscoi.
Asta doar in ultima instanta...daca nu se mai poate face nimic!
Eu trec printr-o perioada mai grea,o perioada a schimbarilor radicale in viata mea, o sa va spun cand am mai multa liniste si timp!
O zi buna tuturor!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Multumesc mult pentru sprijin. Azi la ora 11 intru in examen.
Doris, sa alegi ce crezi tu ca e mai bine pentru tine si familia ta.
Va pup
Silvana si Paul
Mihi spune:
Salut dragele mele!
Baftalo..Silvana!
Va pup pe toate si intru mai tarziu ca azi vin ai mei...asa ca stau pana tarziu la lucru!
Astrologul de serviciu...pe unde esti...citeste-mi si mie ceva de bine in stele macar pt we...ca saptamana asta fu de tot r...
Mihi
POZE
gabirus spune:
Porumbeii, un potențial pericol pentru timișoreni de Adriana Szoke
Autoritățile timișorene au intrat ieri în alertă, ca urmare a confirmării gripei aviare la cadavrul unui porumbel sălbatic, în Constanța. Timișoara este unul dintre orașele cu cei mai mulți porumbei. Inspectorii primăriei estimează că în oraș sunt aproximativ 500 sălbatici și 200 domestici. Cei mai mulți sunt în Piața Unirii, Piața Libertății și Piața Victoriei. De luna trecută, primăria a anunțat că a stabilit necesarul zilnic de hrană pentru un porumbel, dar și necesarul de suplimente de vitamine și minerale. "Le asigurăm hrană și vitamine pentru ca riscul îmbolnăvirii lor să fie cât mai scăzut. Noi am atras din timp atenția că porumbeii sunt purtători de diverse boli, nu numai de gripă aviară", a declarat, ieri, Flavius Boncea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timișoara. "Cam atât putem face noi. Ca să-i strângem pe toți, ar trebui să cheltuim tot bugetul local!", a adăugat Boncea.
Primejdie pentru copii
Porumbeii sunt o atracție majoră pentru timișoreni, dar și pentru vizitatori. În același timp, au devenit o amenințare pentru sănătatea populației. Ioan Jeleriu, directorul Direcției Sanitar-Veterinare Timiș, a lansat ieri un apel către populație, să nu-și mai lase copiii să se joace cu porumbeii. Tot ieri, directorul Direcției Sanitar-Veterinare Timiș a lansat avertismente în special crescătorilor. Aceștia din urmă sunt atenționați să țină porumbeii în spații închise, bine delimitate. Sunt interzise, de asemenea, organizarea de zboruri și expoziții de porumbei, dar și comercializarea acestora. Cetățenii sunt avertizați să evite contactul cu porumbeii domestici sau sălbatici, morți sau aflați în stare de agonie.
S-au înmulțit telefoanele
Ioan Jeleriu spune că numărul telefoanelor la Direcția Sanitar-Veterinară s-a înmulțit considerabil în ultima perioadă, din cauza amenințării gripei aviare. Oamenii sună să anunțe existența unor cadavre de păsări sau, destul de des, să anunțe că găinile lor sunt "puțin cam abătute". În cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Timiș există un laborator special pentru testele de gripă aviară. Testele sunt rapide, iar rezultatele apar imediat. Tot aici există și o încăpere cu echipamente speciale de protecție și 16 pubele pregătite pentru gazarea cu monoxid de carbon a păsărilor. Primăria Timișoara face apel către cetățeni să anunțe existența de cadavre de porumbei la nr. de tel. 408437, pentru a preveni șși îndepărta eventualele pericole.
POZE
gabirus spune:
BAAAFTAAAAA!!!!! Silvana, eu sunt sigura ca va fi bine!
Abia astept sa ne zici cum a fost! Wow, e deja 11! Fata e in sala Cu morcovul undeva si frunzele pe afara! Hai fetele, un val de energie pozitiva pentru Silvana!
POZE
pako spune:
Silvana,mult noroc!Suntem toate cu tine .
Doris, sa auzim de bine!
Cupilu' meu azi s-a trezit la 6 si drept urmare la 10.30 a cazut la datorie...le sforaie de nu se poate.
Pupici la toate fetele
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Silvana da,da, hai cu vesti, oricum sunt sigura ca vor fi pozitive!!
Gabi cu ocazia asta nu mai mergem in centru sa dam de mancare la porumbei...apropos de asta chiar ma bucuram ca 2 porumbei si-au facut cuib la mine la geam...of..of..
Doris bunul Dumnezeu sa-ti dea intelepciune , suntem alaturi de tine cu sufletul si cu orice sfat pe care vrei sa ni-l ceri.
Mihi hai te rog gandeste pozitiv ... stii tu...
Alina multumesc, multumesc si de incredere , astept iar mail.
Va pup pe toate !
Apropos am luat revista Draga mea pe februarie inauntru e o poza mare a AndreeiC daca vreti luati-o si voi, de altfel si revista e faina, e pe gustul meu.Eu iau si draga mea pt copii de obicei .
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)