Crede-te frumoasa.
Raspunsuri - Pagina 2
tomecica spune:
frumos articol. optimist
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
anielas spune:
Minunat articol 
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
andanii spune:
frumos articol
am observat ca de cand sunt suparata si nu ma mai iubesc sunt mult mai urata 
ANDANII 

tigrutz spune:
Intotdeauna am sustinut ca frumusetea vine din interior si ca a fi sexi nu inseamna sa fii imbracata nu stiu cum sau super machiata, ci este o atitudine.
N-ati observat ca de fiecare data cand ne simtim foarte bine in pielea noastra, cand avem o atitudine pozitiva si ne simtim sexi si sigure pe noi si lumea din jur ne priveste cu alti ochi? ![]()
Eu asa simt, daca aveti alte pareri le ascult cu placere 
Rony spune:
am citit si m-am bucurat si eu de articol!! Insa ce nu inteleg este faptul ca cele doua fotografii reprezinta 2 domnisoare frumoase, senine la 20 de ani care cu siguranta nu se lupta nici cu cele 5-20 de kilo in plus, nici cu vergeturile de pe burta sau oarece nopti nedormite.....de ce oare nu arata niste femei absolut normale ,care nu reprezinta idealul si care sunt cu adevarat fericite si radiaza pentru ca au aplicat cei 10 pasi!!??
mare filosofie si cu mass media aceasta!!!
Allure spune:
Metoda este reala, nu sint povesti.
Cind sintem fericiti, creierul nostru secreta endorfine, niste hormoni care ne fac sa ne simtim si sa aratam bine.
N-ati observat niciodata ca dupa o partida reusita de sex, fata ne radiza si sintem de 10 ori mai frumoase? 
The beauty is in the eye of the beholder... 
ingerash spune:
eu sunt si frumoasa si desteapta si modesta, naaaaaaaahhhh!
ca sa stie toata lumea ![]()
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Crinia spune:
E super articolul
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Allure spune:
quote:
Originally posted by ingerash
eu sunt si frumoasa si desteapta si modesta, naaaaaaaahhhh!ca sa stie toata lumea
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stiecine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Nu te credem pina nu pui poze