Panaritiu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edessa solutia aia negricioasa este tinctura de iod sau in termeni farmaceutici(betadina)eu am cumparat sapt.trecuta.Am avut si eu o astfel de problema in periada cand aveam pedichiurista plecata din tara..m-am dus la alt salon si mi-a facut pedichiura foarte superficial, eu ii spuneam sa-mi scoata colturile ea nu ca asa se face ca este ma igienic...si eu nu puteam sa incalt pantofii de durere, dar de cand mi-a venit pedichiurista nu mai am probleme(face pedichiura kalumea)si imediat dupa ce scoate colturile pune putina tinctura de iod si nu am probleme. de cand ma fac la ea NICIODATA nu am avut vreo infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Edessa, cred ca te referi la ICHTIOL. In farmacie se gaseste sub forma de unguent Ichtiolat, pretul e in jur de 2 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

FETELOR,EXISTA TRATAMENT PENTRU PANARITIU!!!!!!
VA SPUN DEOARECE AM MULTE CUNOSTINTE CARE AU INFRUNTAT ACEASTA SITUATIE SI S-AU TRATAT FOARTE BINE CU CREMA DE CALCAIE DE LA HEMEL.FIRMA ACEASTA FACE PRODUSE NATURALE 100 % SI POT GARANTA PENTRU ELE.SUNT TESTATE,ATESTATE SI AVIZATE DE MINISTERUL SANATATII.ACESTE PRODUCE AU IN COMPONENTA LOR CEARA DE ALBINE,MIERE DE ALBINE SI PLANTE(EXTRACTE,ULEIURI ETERICE).ELE NU CONTIN CONSERVANTI(CEARA DE ALBINE SI MIERE DE ALBINE FIIND CONSERVANTUL LOR),NU CONTIN COLORANTI(CULOAREA LOR ESTE ASEMANATOARE CU CEA A MIERII DE ALBINE),NU CONTIN PARFUM SI CEL MAI IMPORTANT NU CONTIN APA,FIIND FOARTE CONCENTRATE.SE FOLOSESC NUMAI PE PIELEA UMEDA SI CU DEGETELE UMEDE SI FOARTE PUTINA CANTITATE DE CREMA.DACA NU FOLOSITI APA NU VETI AVEA NICI UN FEL DE REZULTAT.ACEASTA CREMA DE CALCIE CARE V-AM RECOMANDAT-O PENTRU PANARITIU,DEPASESTE CU MULT MENIREA EI DE BAZA:FOARTE BUNA LA ACNEE,HEMOROIZI,BATATURI,DEGERATURI,PANARITIU,PSORIAZIS,ERITEM FESIER,ARSURI,ECZEME,MICOZE SI LISTA POATE CONTINUA.PRETUL ESTE INFIM:125.000 LEI(30 ML)
NU SE GASESTE IN COMERT,SE POATE PROCURA DOAR PRIN COMANDA.
PENTRU CELE INTERESATE VA ROG SA-MI LASATI UN MESAJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _ionik_ spune:

Buna...in momentul de fata am panaritiu la degetul mare de la mana si nu stiu ce sa mai fac cu el...la inceput s'a umflat si inrosit...exact k o nuca cum ati spus si voi...am luat 5 zile antibiotic la prescriptia medicului de familie...dupa aprox 10 zile totul s'a retras, iar pielea mi s'a jupit din cauza umflaturii...la 2 zile dupa asta s'a umflat iar...k sa nu mai trec prin durerile respective am pus degetul in apa fierbinte cu otet..a doua zi a inceput sa ma doara f tare si se formeaza puroi...am pus degetul in castravete murat, si tot ma doare...Acum ce sa ii mai fac ptr ca la spital nu vreau sa ajung ptr k mi'e frik foarte tare...va rog sa imi spunetzi...

Mergi la inceput