Par care creste greu...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Am citit toate retele naturiste care le-ai dat voi si vreau sa va spun ca sunt adepta produselor naturale.De curand am desoperit produsele naturale Hemel care contin miere de albine,ceara si plante si sunt super eficiente.Am descoperit uleiul de par care sincer face minuni.Se pun cateva picaturi la radacina parului,de maseaza foarte bine si apoi se pune un fes sau un batic sau un prosop,ce doriti,si se sta cu aceasta masca cam 3 ore inainte de a te spala pe cap.Pentru persoanle cu inceput de chelie se recomanda un tratament din aceasta gama care este la fel se eficient.Produsele sunt probate de mine si garantez pentru ele.Le gasiti la www.hemel.ro.Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

si eu caut samponul de la Favisan. Problema e ca desi am intrebat si in farmacii si la plafar(zona militari, zona Obor), nimeni nu are acest sampon. Fetelor, voi de unde l-ati cump?

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

roxi, toate ingredientele se gasesc la farmacie, eu am facut masca asta pentru mine, eram innebunita ca din coama deasa ce am avut-o am ramas cu numai citeva fire...am repetat-o de 3 ori in 6 saptamini si sint foarte multumita in primul rind pentru ca parul meu si-a recapatat luciul de alta data, fapt remarcat de prietenele mele...mentionez ca am reteta de acum citeva luni dar am fost reticenta, am incercat cu revalid, forcapil si produse pe baza de petrol, miere, ma rog ce se gaseste in comert sub titulatura de "retete minune"!
Culmea, mie, abia asta mi-a folosit, atit de ieftina, atit de simpla...nu strica sa o incercati in paralel cu alte produse, nu are contraindicatii!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput