Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
Flavia,drum bun si sa ne aduci poze
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
gegea spune:
Amalia, multi de la noi! , nu gluma!
Ziua de maine va fi una obisnuita, e prima data cand va fi asa, dar motivul il stiti bine toate... bebe Daria... Desi stam cu mama, Daria este inca super dependenta de mine si de prezenta mea, asa ca ne limitam la si mai departe mai vedem noi, dar de iesit sigur nu iesim nicaieri.
Fetelor din Romania care aveti copilasi sub 2 ani, lamuriti-ma si pe mine, va rog... Sunt plopista rau, dar care e faza cu bonurile valorice care se acorda ca alocatie? Eu din ce am citit, stiam ca se aplica de la 1 ianuarie 2006. S-au facut iar modificari, nu se mai aplica sau ce se intampla? Souneti-mi si mie, ca eu is . Mersi!
si o seara frumoasa!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by gegea
Fetelor din Romania care aveti copilasi sub 2 ani, lamuriti-ma si pe mine, va rog... Sunt plopista rau, dar care e faza cu bonurile valorice care se acorda ca alocatie? Eu din ce am citit, stiam ca se aplica de la 1 ianuarie 2006. S-au facut iar modificari, nu se mai aplica sau ce se intampla? Souneti-mi si mie, ca eu is . Mersi!
si o seara frumoasa!
Geani si Daria
Uite ca eu sunt si mai plopista....nici macar nu stiam de asa ceva...care ne lamuresteeeeeeeee??????????????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
AAAAAAAAAA si in legatura cu ziua de maine, hmmmmmmm cam naspa, din exact aceeasi cauza ca si gegea si anume o
Oricum dupa ce o culca mami si tati, poate o punem de o , de o si intr-un final de o si eventual mai improvizam pe moment
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
gegea spune:
Da, m-am "descaltat" intre timp... era diferenta de 1 an intre ceea ce stiam eu si ce zice legea
Art. 4. - (1) Īncepānd cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul aloca#355;iei de stat pentru copii prev#259;zute de Legea nr. 61/1993 privind aloca#355;ia de stat pentru copii, republicat#259;, este urm#259;torul:
a) 200 lei (RON) lunar, īn situa#355;ia copiilor īn vārst#259; de pān#259; la 2 ani, respectiv 3 ani īn cazul copiilor cu handicap;
b) cel acordat conform art. 3 alin. (1) din Legea nr. 61/1993, republicat#259;, īn situa#355;ia copiilor īn vārst#259; de peste 2 ani, respectiv 3 ani īn cazul copiilor cu handicap.
(2) Indemniza#355;ia sau stimulentul prev#259;zute la art. 2, respectiv la art. 3 alin. (2) din prezenta ordonan#355;#259; de urgen#355;#259;, se cumuleaz#259; cu aloca#355;ia de stat pentru copii prev#259;zut#259; la alin. (1) lit. a).
Asta e...
Geani si Daria
impreuna spune:
Dragelor, am deschis si eu un subiect asemanator mai demult la legislatie, si mi s-au dat raspunsuri destul de clare, cum ca legea asta se aplica din ianuarie 2007.
Acu mai puteti intreba si voi sa fiti sigure
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
maine e St.Valentin Ard de curiozitate sa-mi povestiti ce surprize aveti de gand sa le oferiti colegilor de viata
c.
ange spune:
maiii,maine avem chef de chef la "mamici casnice"
e ziua de nastere a Andreei si a lu' Tina + ziua indragostitilor.
Wow! super!
c.
Danelutza spune:
Flavia deja cu cei doi dintzi de iepurash m-a muscat de fatza foarte incintata
Ange ai uitat shampania si ....
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario